هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
راستی چند سالته میشههه
Masoumeh.sh -
و اینو در جای جای زندگیم دارم حس میکنم
-
Michael Vey اجازه میدی رو پستت ریپ بزنم ؟
-
Michael Vey اجازه میدی رو پستت ریپ بزنم ؟
mr.vinyzo بفرمایید
-
فارغ-التحصیلان-آلاء
بچه میشه برای انتگرال دو و سه گانه و مساحت روی خم و مباحث کاربرد
یه جزوه خوب از ریاضی دو اگه دارید بفرستید برامmahdi.ek سلام اگر تلگرام تون وصل می شه
سرچ کنید شیمی نوترون
بعد ریاضی 2 برای دانشگاه اصفهان فیلم ها تقریبا خوبه شاید کمکتون کنه و یا اینکه جزوه ها رياضی 2
داخل تلگرام جزوه ریاضی زیاد هست هرکدوم که دید بهتر -
ممنون از شما
️
انشالله که تموم شه و هممون یه نفس راحت بکشیم🫂Masoumeh.sh
️
️
ان شاء الله به زودی -
Michael Vey
سلام پرنیا خانوم
خوب هستید؟
دانشگاه چطور میگذره؟ -
mr.vinyzo بفرمایید
Michael Vey راستش هیچ کدوم از ما هیچوقت کافی نخواهیم بود...اصلا برای همین اینجاییم ...اینجاییم تا غر بزنیم اینجاییم تا همدلی کنیم اینجایی تا احساساتمونو بیان کنیم مثل یک خانواده .. خب کفایت رو کی تعریف میکنه ؟ اهداف ما نه حرف بقیه حتی عزیز ترین کسامون ....شما هم اگه میخوای ببینی کافی هستی یا نه لازم نیست خودتو به بقیه ثابت کنی .خودتو به خودت ثابت کن ...بعدشم کی گفته شما از نظر ظاهری نمیتونی کسی رو جذب کنی ...من سری پیش که شما رو دیده بودم بهتون گفتم خیلی با تصور من فرق داشتین و خب خیلی از چیزی که فکر میکردم جذاب تر بودین (اونموقع نگذاشتین حرفم کامل شه
)
و خب جایی که شما الان هستین واقعا کم جایی نیست و خب ارزوی خیلیاست
و خب حتما که قرار نیست سال دیگه کاره ای بشین اندکی صبر...شاعر میگه : اگر صبر کنی ز غوره حلوا سازی
-
Michael Vey
سلام پرنیا خانوم
خوب هستید؟
دانشگاه چطور میگذره؟Hamid.s به بهه سلام اقای معلم
ممنونم شما خوبین؟
دانشگاه خوب بود تا وقتی که بود :*>
حالا که نا تموم تموم شد، جای خالیش خیلی حس میشه
شما چخبر؟ چیکار میکنین؟ -
Michael Vey راستش هیچ کدوم از ما هیچوقت کافی نخواهیم بود...اصلا برای همین اینجاییم ...اینجاییم تا غر بزنیم اینجاییم تا همدلی کنیم اینجایی تا احساساتمونو بیان کنیم مثل یک خانواده .. خب کفایت رو کی تعریف میکنه ؟ اهداف ما نه حرف بقیه حتی عزیز ترین کسامون ....شما هم اگه میخوای ببینی کافی هستی یا نه لازم نیست خودتو به بقیه ثابت کنی .خودتو به خودت ثابت کن ...بعدشم کی گفته شما از نظر ظاهری نمیتونی کسی رو جذب کنی ...من سری پیش که شما رو دیده بودم بهتون گفتم خیلی با تصور من فرق داشتین و خب خیلی از چیزی که فکر میکردم جذاب تر بودین (اونموقع نگذاشتین حرفم کامل شه
)
و خب حتما که قرار نیست سال دیگه کاره ای بشین اندکی صبر...شاعر میگه : اگر صبر کنی ز غوره حلوا سازی
mr.vinyzo ممنون از حرفاتون
ولی خب یه سری حرفا یه زخمن که جاش همیشه میمونه و نمیشه فراموشش کرد
و دقیقا که هیچکس هیچوقت کافی نیست
و هر کسی ممکنه چیزای بدی از آدمای مهم زندگیش شنیده باشه
صرفا امشب یهو یه سریاش یادم اومد باعث شد دلگیر شم..اها اون قضیه سال بعد یه کاره شدن مربوط به الان نیست
منظور موقع دوازدهممه که میخواستم پشت کنکور بمونم
-
فکر کنم حالا حالا ها اون کلمه خاص منو برنجونه...
-
هعییییی
️
-
صرفا امشب یهو یه سریاش یادم اومد باعث شد دلگیر شم..اها اون قضیه سال بعد یه کاره شدن مربوط به الان نیست
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اها اون قضیه سال بعد یه کاره شدن مربوط به الان نیست
تو همه خانواده ها هست ...من خودم ماشلا اینقدر طعنه شنیدم که مقاوم شدم دیگه خیلیاشونم یادم نی..
-
mahdi.ek سلام اگر تلگرام تون وصل می شه
سرچ کنید شیمی نوترون
بعد ریاضی 2 برای دانشگاه اصفهان فیلم ها تقریبا خوبه شاید کمکتون کنه و یا اینکه جزوه ها رياضی 2
داخل تلگرام جزوه ریاضی زیاد هست هرکدوم که دید بهتر -
-
️چه زیبا جالب عالی
-
)
-
mr.vinyzo تشکر