هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
به هرحال مطالبی که میدونستم رو باهات به اشتراک گذاشتم سیسی چون خودمم خیلی احساس کمبود دارم تو این زمینه و دارم روش کار میکنم 🫶🥸
@هویججج آره تو خودتم اعتماد بنفس نداری راجع به یه سری چیزای خودت
ما دو تا آدمی هستیم که به قولی: "رطب خورده منع رطب کی کند" میفهمی چی میگم؟
اگر اندکی دلی فارغ تر و جیبی پربار تر داشتیم، در واقع باید بخاطر همه این چیزا بریم پیش تراپیست..
لااقل من که دیگه ریشهم پوسیده -
@هویججج خیییلی حرفات درسته
میدونی چجوری سارا؟
ممکنه یه ادم ۱۰ تا حرف خوب از بقیه بشنوه و ۱ حرف بد
بعد میدونی چی بشه؟
ادم همه اون ۱۰ تا حرف خوب رو فدای اون ۱ حرف بد میکنه
میگه همه اون ۱۰ تا دروغ و از سر دلسوزی بودن ک اون ۱ حرف بده که درسته
و این خیلی بده...Michael Vey
نه من دلسوزی نکردم جدی گفتم
الان مثلا احساس میکنی توپر یا تپلی چون خودت رو با کره ای ها مقیاسه میکنی درصورتی که کردها و لرها عاشق اینجور دختران
هرچند من بازم تاکید رو اینه که برات مهم نباشه بقیه چی ازت میخوان و چطوری دوست دارن چه لر چه ترکه چه ...
اون ظاهری که از خودت دوست داری داشته باشه
مثلا اگه دوست داری موی کوتاه داشته باشی کوتاه کن اگه دوست داری لاغر کنی لاغر کن
اصلا برات مهم نباشه بقیه چی میگن چون تو فقط یه بار زندگی میکنی و چه خوبه که اون شریک زندگیت عاشق پرنیا واقعی با ظاهری که پرنیا خودش دوست داره بشه نه ظاهری که بقیه از پرنیا خواستن -
دیشب یهو زد به سرم
ساعت ۱ شب کیف سفارش دادم
هیچوقت فکر نمیکردم که منی که هنیشه مامانمو بابت این دیوونگیاش سر خرید کردن مسخره میکردم خودمم اینجوری بشموسطیو دوست داشتم ولی تموم شده بود... پس سمت راستیو خریدم
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دیشب یهو زد به سرم
ساعت ۱ شب کیف سفارش دادم
هیچوقت فکر نمیکردم که منی که هنیشه مامانمو بابت این دیوونگیاش سر خرید کردن مسخره میکردم خودمم اینجوری بشموسطیو دوست داشتم ولی تموم شده بود... پس سمت راستیو خریدم
چرا کیفی که خریدم رو ایگنور کردین
️
-
ناناعت شودم
️
️
️
️
-
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دیشب یهو زد به سرم
ساعت ۱ شب کیف سفارش دادم
چرا کیفی که خریدم رو ایگنور کردین
️
Michael Vey
پیامی در جهت عدم ایگنور -
@هویججج دقییقا
دوست ندارم خانوماته رفتار کنم. دوست دارم دیوونه باشم. اما تصمیمای اشتباه نگیرم و لوس نباشماین پست پاک شده! -
@هویججج آره تو خودتم اعتماد بنفس نداری راجع به یه سری چیزای خودت
ما دو تا آدمی هستیم که به قولی: "رطب خورده منع رطب کی کند" میفهمی چی میگم؟
اگر اندکی دلی فارغ تر و جیبی پربار تر داشتیم، در واقع باید بخاطر همه این چیزا بریم پیش تراپیست..
لااقل من که دیگه ریشهم پوسیدهMichael Vey
اعتماد به نفسم افتضاحهههههههههه
بعد وقتی یکی از یه چیزی از ظاهرم تعریف کنه مثلا بگه وای چه بینی خوشگلی وای چه پوست خوبی تو ذهنم اینجوریم که خفه شو دروغ میگی -
همچنان کسی نیست بزنمش؟
-
wandering بمولا ادم یهو ی روز از خواب بلند میشه میگه: و هم اکنون انسانی نو زاده شد! بریم که زندگی را بترکونیم!
و دو روز بعد زندگی ما رو میترکونه
خدایی چرا؟ همیشه برام سواله چون خودمم خیلی اینجوری بودم و هستمMichael Vey خیلی این حالو تجربه کردم
الانم که این بریم بترکونیمه دوباره اومده ترس ترکیده شدن رو دارم
مثلا یهو میگی از فردا هر روز یه حداقلی ورزش روزانه رو انجام میدم ولی یه جا ول میکنی
یا برنامه های درسی که عمل نمیشه 🥲
حتی خودتت خبر نداری که ول کردیش یا اصلا همچنین هدفی داشتی🫠
نمیدونم مشکل از چیه
من که همیشه از روی عادت خودمو مقصر میدونم
البته که یه بخش بزرگیش بر میگرده به خودمون ولی فقط این نمیتونه دلیلش باشه -
Michael Vey
اعتماد به نفسم افتضاحهههههههههه
بعد وقتی یکی از یه چیزی از ظاهرم تعریف کنه مثلا بگه وای چه بینی خوشگلی وای چه پوست خوبی تو ذهنم اینجوریم که خفه شو دروغ میگیمتنفرم وقتی کسی ازم تعریف میکنه چون خودم قبول ندارم اون تعریف میکنه عصبی میشم 🥲
-
Michael Vey
الان مثلا احساس میکنی توپر یا تپلی چون خودت رو با کره ای ها مقیاسه میکنی درصورتی که کردها و لرها عاشق اینجور دختران
هرچند من بازم تاکید رو اینه که برات مهم نباشه بقیه چی ازت میخوان و چطوری دوست دارن چه لر چه ترکه چه ...
اصلا برات مهم نباشه بقیه چی میگن چون تو فقط یه بار زندگی میکنی و چه خوبه که اون شریک زندگیت عاشق پرنیا واقعی با ظاهری که پرنیا خودش دوست داره بشه نه ظاهری که بقیه از پرنیا خواستن@هویججج کاش لرستان قبول میشدم پس
شوهرمم یه کبابی میداشت
ولی خدایی سارا...
کره ایا الگومن.. تف تو کره ایا ک اینکارو باهام کردن -
ولی من دقیقا اون نقطه ای ام که میترسم هر لحظه خبر مرگ دوستام و عزیزام رو بشنوم:)))))
-
Michael Vey
اصلا برات مهم نباشه بقیه چی میگن چون تو فقط یه بار زندگی میکنی و چه خوبه که اون شریک زندگیت عاشق پرنیا واقعی با ظاهری که پرنیا خودش دوست داره بشه نه ظاهری که بقیه از پرنیا خواستن@هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اصلا برات مهم نباشه بقیه چی میگن چون تو فقط یه بار زندگی میکنی و چه خوبه که اون شریک زندگیت عاشق پرنیا واقعی با ظاهری که پرنیا خودش دوست داره بشه نه ظاهری که بقیه از پرنیا خواستن
هعییییی :>>>>>>>>
-
i think I'm losing my mind
-
Michael Vey
پیامی در جهت عدم ایگنورf.nalist گگگگگ