هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کلاه قرمزی و سروناز :)))))
اسم خوشگلت چیه ؟ صداش خدایا
بچه جان این دختر من دیوانه ست چند وقته با من قهر کرده نمیدونی تو ...
عیو نداره آوشتیتون میدم
عمو جان دخترتون که سالمه خیلی هم حاولش خوبه ...
تولد آشتی کنون مبارک نا نا نانای ...️
-
صدای کلاه قرمزی منو میبره به بچگیم :))))
-
_ Reza _
وای الان آهنگش یادم اومد سرتو بالا کن سروناز کوچه رو نگاه کن سروناز محلمون قشنگه خوشگل و رنگاورنگه -
عیو نداره آوشتیتون میدم
-
Michael Vey
میدونی درواقع لحظهٔ پیشنهادش هم همین به ذهنم اومد. که ممکنه توی برههٔ فعلی ذهنیت رو نسبت به فیلم برعکس کنه.
اما اگر بگیم عقیدهٔ فیلم «یهود دوستی»ـه بیانصافی کردیم. اتفاقا عقیدهٔ فیلم «جنگستیزی»ـه.
فیلم صرفا خودش رو وصل میکنه به اتفاقی تاریخی. کما اینکه هرکدوم از ما اگر چیزی رو بخوایم بسازیم یا بنویسیم، قطعا قصهای رو انتخاب باید بکنیم که میفهمیمش... نمیدونم نویسنده و کارگردان یهودی هستن یا خیر، اما اگر باشن هم بحثشون این نیست که ما خوبیم. بحثشون اتفاقیه که در اثر جنگ میوفته... و قهرمان خارق العادهای که از دل یک پدر بیرون میاد.
جدای از اینکه فیلم رو نباید با قوانین و باید و نبایدهای فردی و شخصی دید... فیلم رو باید با قوانین فیلم دید. زمانی که خودت رو بذاری جلوی صفحهٔ مانیتورت، خیلی از چیزهایی که در فیلم وجود دارن رو نمیبینی...
مثل اینه که داری به درد دلهای دوستت گوش میدی. اول باید بفهمی چی میگه. بعد باید و نبایدهای خودت رو وارد قصه کنی، اگر نیازه توصیهای بکنی.S.daniyal hosseiny تیکه اول حرفتون خیلی درسته
ادم باید هر فیلمو تو زمان درستش ببینه
تا قشنگ حس بگیره و اون برهه زمانی که توش هست باعث نشه نسبت به فیلم گارد بگیره یا نظر اشتباهی بده
برای همینم، قطعا میبینمش.. ولی لااقل یه روزی که این اوضاع ایران ستیز جنگ دوستانه درست شه تا بتونم فیلم جنگ ستیز یهود دوستانه رو درک کنم.. 🥲 -
عیو نداره آوشتیتون میدم
-
تمام عالم از آن شما باد
مناین یکتکه جا(ایران) را دوستدارم... -
خستگی روحی و ذهنی
آدمها وقتی زیاد آسیب میبینن طاقت شنیدن هم دیگه رو از دست میدن نه چون آدم بدی شدن چون دیگه جایی براشون نمونده.
این روزها خیلیها فکر میکنن حق با خودشونه و بقیه یا نا آگاهن یا خطرناک یا خائن و این یعنی ما داریم با هم میجنگیم در حالی که داریم هم دردی میکنیمراهکار:
وسط گفت وگو به خودت یادآوری کن:
«وظیفه ی من این نیست که همه رو قانع کنم.
هر خشمی جواب نمیخواد بی واکنشی گاهی یعنی مراقبت از خودت.
اگه کسی ازت میخواد دقیقاً مثل خودش فکر کنی، احتمالاً آدم امنی نیست.
کم تر وارد بحث شو و فاصله ت رو حفظ کن.هم دیگه رو درک کنیم
-
این دو روزه فقط کوثرو ندیدم🫠
Kosar A003نقطه ببینم درست شد
-
نقطه ببینم درست شد
اوکی شد میترا بوس زیات