هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
S.daniyal hosseiny ای کلک
پسرونست...
mr.vinyzo
داش فیلم دختری در زیرزمین پسرونهست؟
قصهٔ تجاوز و قتل و مالیخولیای مطلقه.
سگهای پوشالی هم در واکنش به نشون ندادن خشونت توی سینما ساخته شده. کارگردان ساختارشکنی میکنه و خشونت رو در عین واقعیتی که نیاز داشته نشون میده. جوری که جوامع بعدا جلوش گارد میگیرن و سینما رو تکون میده.
نه. پسرونه نیست. همونطور که گفتم، رو اعصاب، رومخ و پر از اعصاب خوردیه.
صرفا به عنوان فیلمی جریانساز اگه میخوای میتونی ببینیش که ما هم برای کلاس فیلمنامه دیدیم. اما اگه بحث لذت و این داستاناس برای فیلم دیدن، کلا نبینید اینجور فیلمها رو. تا مدتهای طولانی توی ذهنتون و روانتون اثر دارن. -
Zaahra._.. چندمی ؟ اره سابقه زیاد داره تست طرح میکنن جواب صحیح تو گزینه ها نیست حالا ۴۰۴ نمیدونم
گسسته هم این باگو داره -
mr.vinyzo
داش فیلم دختری در زیرزمین پسرونهست؟
قصهٔ تجاوز و قتل و مالیخولیای مطلقه.
سگهای پوشالی هم در واکنش به نشون ندادن خشونت توی سینما ساخته شده. کارگردان ساختارشکنی میکنه و خشونت رو در عین واقعیتی که نیاز داشته نشون میده. جوری که جوامع بعدا جلوش گارد میگیرن و سینما رو تکون میده.
نه. پسرونه نیست. همونطور که گفتم، رو اعصاب، رومخ و پر از اعصاب خوردیه.
صرفا به عنوان فیلمی جریانساز اگه میخوای میتونی ببینیش که ما هم برای کلاس فیلمنامه دیدیم. اما اگه بحث لذت و این داستاناس برای فیلم دیدن، کلا نبینید اینجور فیلمها رو. تا مدتهای طولانی توی ذهنتون و روانتون اثر دارن.S.daniyal hosseiny اوه اوه پس که اینطور....
-
-
mr.vinyzo
نه بابا کمی کیفی که خوبه
برآورد نقطه و پارامتر جامعه برآورد بازه ای
انواع نمونه گیری که سیستماتیک و خوشه ای و ایناس
و خب وقتی امتحان تشریحیه تمام تعریفای اینارو باید حفظ باشم -
Zaahra._.. چندمی ؟ اره سابقه زیاد داره تست طرح میکنن جواب صحیح تو گزینه ها نیست حالا ۴۰۴ نمیدونم
گسسته هم این باگو دارهmahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
گسسته هم این باگو دارهای بابا گسسته هم....
امسال یازدهمم -
melancholy چه جالب نمیدونستم مهدی رسولی ترکه
-
امیدوارم خوب باشه
-
melancholy چه جالب نمیدونستم مهدی رسولی ترکه
-
mahdi.ek
من هنوز فارغ التحصیل نشدهم. شاید توی دورههای بعدی زندگیم نظرم با الآن فرق کنه.
ولی لزوما اینجور جملات رو مفید و پیشبرنده نمیبینم.
چونکه به زور میخوان به آدم بگن وای توی لحظه زندگی کن فلان کن لذت ببر، فکر نکن زندگی بده. بعد علاوه بر اینکه باعث میشن از زندگی لذت نبری تازه احساس عذاب وجدان و ناکافی بودن هم که داری که «خاک تو سرم که قدر بهترین دوران زندگیمم نمیدونم». بهترین چی بابا =)))
اگه خوش گذشت خوش بگذرون، نگذشت هم نگذرون.در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
mahdi.ek
من هنوز فارغ التحصیل نشدهم. شاید توی دورههای بعدی زندگیم نظرم با الآن فرق کنه.
ولی لزوما اینجور جملات رو مفید و پیشبرنده نمیبینم.
چونکه به زور میخوان به آدم بگن وای توی لحظه زندگی کن فلان کن لذت ببر، فکر نکن زندگی بده. بعد علاوه بر اینکه باعث میشن از زندگی لذت نبری تازه احساس عذاب وجدان و ناکافی بودن هم که داری که «خاک تو سرم که قدر بهترین دوران زندگیمم نمیدونم». بهترین چی بابا =)))
اگه خوش گذشت خوش بگذرون، نگذشت هم نگذرون.https://forum.alaatv.com/post/3676328
دانشگاهی که من تجربه کردهم، چنین چیزیه...
به هیچ وجه دوست ندارم اینطور فکر کنم چنین چیزی بهترین دوران زندگیمه! -
Zaahra._.. برا کنکور حذفش کن چون دامنه مطالبش خیلی زیاده و طراح تستای متنوع زیادی میتونه ازش بده به نظر من...
-
غر زدن بسه برم سر درس
-
Zaahra._.. خوبه من خودم تستاشو نزدم و نمیزنم
البته محاسباتیاشو (حوصله ندارم)فرمولاشو هنوزم حفظ نیستم...
-
Zaahra._.. خوبه من خودم تستاشو نزدم و نمیزنم
البته محاسباتیاشو (حوصله ندارم)فرمولاشو هنوزم حفظ نیستم...