هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نه این کارو سر امتحان نکنیدا
مگه میخواستید در حین حرکت بزنید جدی ؟!!!
اونجا میرید آزمون یه ذره اشتباه کنید یه پارک افتضاح میزنید افسر پیادتون میکنه1111 یعنی چی
مگه میشه
یعنی شما میگی شاخصا رو دیدم کلا وایسم فرمونو بچرخونم بعد حرکت کنم؟ به من مربیم میگه اینکارو نکنم همیشه در حرکت آروم پارک میکنم و معمولا خوب درمیاد مگه اینکه وایسم یا موقع برگردوندن فرمون تند برم -
1111 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ربطی به کلاچ نداره سرعتتون تنظیم نییت که ماشین میپره
اخه میدونین مربیم میگه بعد تعویض دتده باید کلاچو اروم ول کنی بعد اروم گاز بدی
من وقتی کلاچو ول میکنم قبل اینکه شروع به گاز کنم، یه حالت عجیبی میشه ماشین که با کم گاز دادن و تنظیم نبودن سرعت متفاوته. بعد مربیم گفت چون کلاچو سریع ول کردی. و اگر تو ازمون اینکارو کنی افسر ردت میکنه :<اون ربطی به رانندگی نداره من خودم دستم به بوق نمیره معمولا
آخه بوقشم سفته. بعد مثلا میدونین چجوریه؟ یه ماشین از گوشه خیابون میخواد دنده عقب و یا حلو بیاد و عرض خیابونو طی کنه و دید نداره، طبیعتا باید یه بوقی زد و سرعک کم کرد ولی من اینکارو نمیکنم واکنشم پایینه یه نمور... بعد همش مربیم بهم تشر میزنه که چرا بوق نمیزنم :<<<
در حالت سکون دوبل بزنید شما که تازه کارید
در حال حرکت سخته براتون الاناخه ماشین ساکن رو که نمیشه فرمونو چرخوند. باید در حرکت باشه موقع چرخوندن فرمون
بله کلاچ رو آروم ول کنید ولی برای دنده کم کرده سرعتتون رو خیلی بیارید پایین تا ماشین عقب جلو نشه
و اینکه خواستید دنده عوض کنید عجله نکنید آروم در عرض ۵ ۶ ثانیه دنده عوض کنید و بذارید یکم ماشین خلاص بره -
Michael Vey
برای من از همون اول داخل شهر بود چن جلسه اول خیابونای خلوت دیگه رفتیم جاهای شلوغ@فرمیسک پس مربیم اسکله
-
بله کلاچ رو آروم ول کنید ولی برای دنده کم کرده سرعتتون رو خیلی بیارید پایین تا ماشین عقب جلو نشه
و اینکه خواستید دنده عوض کنید عجله نکنید آروم در عرض ۵ ۶ ثانیه دنده عوض کنید و بذارید یکم ماشین خلاص بره1111 چشم
کلا میدونین افسر چه سوتیایی بدیم رد میکنه؟ -
1111 یعنی چی
مگه میشه
یعنی شما میگی شاخصا رو دیدم کلا وایسم فرمونو بچرخونم بعد حرکت کنم؟ به من مربیم میگه اینکارو نکنم همیشه در حرکت آروم پارک میکنم و معمولا خوب درمیاد مگه اینکه وایسم یا موقع برگردوندن فرمون تند برمهر جور راحتید
ان شاءالله که موفق باشید و اصلا هم استرس نداشته باشید -
@فرمیسک پس مربیم اسکله
Michael Vey
خیلی اروم میرونی پرنیا؟
اگ بعد 9 جلسه هنوز مورچه ای میرونی شاید بهت اعتماد نداره ببرتت جاهای شلوغ -
بنظرتون الان که ۹ جلسه رفتم کلاس و ۳ جلسه مونده، و تا دوشنبه کلاس ندارم، با ماشین تو خیابون برم تمرین؟ یا زوده و از یه زمین بزرگ خالی استفاده کنم؟
-
من خودم مشکلم این بود از همون اول تند میروندم چن بار گفت بخدا پست میدم اموزشگا تو این دوره تموم نمیکنی تصادف میکنی چرا اینجور میکنی هنوز تازه کاری
-
1111 چشم
کلا میدونین افسر چه سوتیایی بدیم رد میکنه؟اگه به جدول بزنید
خاموش کنید
باهاش جر و بحث کنید
دنده ۳ برید -
هر جور راحتید
ان شاءالله که موفق باشید و اصلا هم استرس نداشته باشید1111 ممنونم
-
بنظرتون الان که ۹ جلسه رفتم کلاس و ۳ جلسه مونده، و تا دوشنبه کلاس ندارم، با ماشین تو خیابون برم تمرین؟ یا زوده و از یه زمین بزرگ خالی استفاده کنم؟
Michael Vey
زمین بزرگ هیچوقت یاد نمیگری برو خیابون و نترس
بترسی باختی
خودتو بده دست ماشین -
Michael Vey
خیلی اروم میرونی پرنیا؟
اگ بعد 9 جلسه هنوز مورچه ای میرونی شاید بهت اعتماد نداره ببرتت جاهای شلوغ@فرمیسک والا هر چی زنه بهم میگه رو اجرا میکنم اکثرا با دنده ۲م. خودش میگه خب.. یعنی دنده ۳ رو جز تو کمربندی نمیرم.
-
اگه به جدول بزنید
خاموش کنید
باهاش جر و بحث کنید
دنده ۳ برید1111 اوه دنده ۳ ممنوعه؟
آخجون -
@فرمیسک والا هر چی زنه بهم میگه رو اجرا میکنم اکثرا با دنده ۲م. خودش میگه خب.. یعنی دنده ۳ رو جز تو کمربندی نمیرم.
خب دنده 2 خوبه دیگه پس دردش چیه
ولی این جلسه سوار شدی بگو میخام بریم خیابونای شلوغ شهر -
Michael Vey
زمین بزرگ هیچوقت یاد نمیگری برو خیابون و نترس
بترسی باختی
خودتو بده دست ماشین@فرمیسک نزنم به ماشین ملت... :<
هعی ماهلین رانندگی واقعا این اوایل سخته پس کی حرفه ای میشم و دوران خوششو میبینم... :< -
خب دنده 2 خوبه دیگه پس دردش چیه
ولی این جلسه سوار شدی بگو میخام بریم خیابونای شلوغ شهر@فرمیسک درست میگی بهش میگم
-
1111 چشم
کلا میدونین افسر چه سوتیایی بدیم رد میکنه؟Michael Vey سلام
اینم من اضافه کنم
البته اینجا اینطوره
موقع دور دو فرمان، پارک جلوی پل،سطل زباله، شیر آتشنشانی، ساختمان نیمه کاره و تقاطع و هنگام پارک دوبل زدن با ماشینی که سر و ته ایستاده باید اجازه بگیری و اعلامکنی اینجا ممنوعه -
@فرمیسک نزنم به ماشین ملت... :<
هعی ماهلین رانندگی واقعا این اوایل سخته پس کی حرفه ای میشم و دوران خوششو میبینم... :<Michael Vey
ماشین ملت چیزی نیس بزنیم اتفاق خاصی نمیوفته فقط بپا ب مردم نزنی
ولی ترس همیشه بده
من وقتی با بابام یا داداشم سوار میشم خودمو گم میکنم ولی ی بار با مامانم رفتم چون خودش رانندگی بلد نیس یجوری میروندم انگار صدساله رانندم
خلاصه نترس -
یه مشکلم میدونین چیه؟ اونجایی که میخوام واینمیسم
یعنی مثلا موقع ترمز یا خیلی جلوتر میرم یا زیاد ترمز میگیرم
یه نمور ترمزم گیره -
1111 ممنونم
خواهش میکنم