هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ریاضی
-
Zaahra._.. واقعیت من فکر میکنم کم میاری اواخر، بازممم با بچهها مشورت کن ولی پیوسته خوندن مهمتره، نوسانی بخونی انگار هیچی نخوندی. یعنی من برگردم عقب روزی ۶ ساعت میخونم ولی هرروز.
همه اولش انرژی دارن مهر تا اسفندو خوب میخونن، میرسن به عید و دوران جمعبندی کم میارن. -
1111 واییی میگن زیاده نمازش
-
Maaah
خدانکنه مهربون...️
خداشاهده بخوایی ساز ناامیدی بزنی و بیپچونی و عروسی دعوت نکنی پا میشم میرم هر جور شده طرفو پیدا میکنم یدونه میزنم تو گوشش میگم یا مهدیه رو میگیری یا مهدیه رو میگیری!
انتخاب با خودت...______ ببینم همین یه ذره آبرویی که مونده برامو میتونی ببری یا نه
باور کن که در این حد جدی نیستااااا، یه چیز کوشولویی بود اونم رفع شد بخدا
-
officer k
به به... سلام آقای ولیچکی...
احوال شریف؟!
خیر تصادفی نیست...
نمیدونم باید ازت ناراحت باشم یا بیخیال و بگم ته رفقاقتش همین بود دیگه... کاریش میشه کرد؟! -
Maaah
خدانکنه مهربون...️
خداشاهده بخوایی ساز ناامیدی بزنی و بیپچونی و عروسی دعوت نکنی پا میشم میرم هر جور شده طرفو پیدا میکنم یدونه میزنم تو گوشش میگم یا مهدیه رو میگیری یا مهدیه رو میگیری!
انتخاب با خودت... -
1111 طاووسی نداریم پس جعفر طیار کنسله
-
______ ببینم همین یه ذره آبرویی که مونده برامو میتونی ببری یا نه
باور کن که در این حد جدی نیستااااا، یه چیز کوشولویی بود اونم رفع شد بخدا
-
______
راه ارتباطیای نمونده بود که=)
ولی بازم اگه من مقصرم عذرمیخوام=)
یکم اوضاعم بهم ریخته بود
یکم زیادی... -
-
متنفرم ازت
متنفرم از اینکه کاری که ازت نخواستمو انجام میدی
متنفرم که تو کارام دخالت میکنی
متنفرم که به نظر خودت داری سعی میکنی کمکم کنی
متنفرم که واسم تصمیم میگیری
متنفرم که باعث میشی حتی از یه کلمه حرف زدن هم باهات پشیمون بشم
متنفرم که فکر میکنی مثلا خیلی داری راه حل میدی... خیلی ابتکار عملو بدست گرفتی...
چرا نمیتونی مثل همیشهت باشی
چرا یدفعه تغییر رویه میدی... چرا کاری که ازت نخواستمو انجام میدی... اونم وقتی قبلا هزاران بار گفتم که تا نخواستم برام کاری نکنید...
چرا نمیفهمید
چرا باعث میشید حس بیارزشی بگیرم
با این کاراتون فقط باعث میشید دلم بخواد بمیرم...
با خودم میگم چقدررررررر بیعرضهم که شما میایید و میتونید برام نظر بدید و تو کارم دخالت کنید و به فرض خودتون کمکم کنید...
چقدر بیارزشم که اینطورم و اینجام...
از یه مورچه هم ناچیزترم...
فقط بهم حس خفگی میدی... -
تو این لحظه و موضوعات هم تو حل کن برام
-
سخت شده تحملش
خیلی سخت