هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خوبه بنظرم ۶میلیون پول بلیط کنسرت.
-
کنسرت جنیفر لوپز*
-
Blue28
۲۵۰ میلیونی هم داره اگه خواستی بری -
با دوربین گوشی نمیشه اونطور که به دل بشینه از ماه عکس گرفت. باید یه دوربین عکاسی بخرم هر شب از ماه پشت پنجره اتاقم عکس بگیرم و این روزا رو ثبت کنم. چقدر قشنگ میشه...مثلا تاریخ رو با ساعت دقیق مینویسم و میگم مکان: اتاق خواب، پشت پنجره. سالها بعد میتونم برگردم و دوباره اون خاطرات رو زندگی کنم.
هر سری باید توی عکس یه نشونه بذارم که از یکنواختی دربیاد. مثلا کتابی که اون ساعت داشتم میخوندم یا هر فعالیت دیگه ای که اون موقع انجام میدادم، لباسی که پوشیده بودم و حال اون روزم. مثل یه جور درد و دل با ماه.
شاهکار هنری Clair de lune از Claude Debussy، سونات مهتاب بتهوون و آهنگ Talking to the moon از Bruno Mars خیلی زیاد مناسب این فضا هست. -
با دوربین گوشی نمیشه اونطور که به دل بشینه از ماه عکس گرفت. باید یه دوربین عکاسی بخرم هر شب از ماه پشت پنجره اتاقم عکس بگیرم و این روزا رو ثبت کنم. چقدر قشنگ میشه...مثلا تاریخ رو با ساعت دقیق مینویسم و میگم مکان: اتاق خواب، پشت پنجره. سالها بعد میتونم برگردم و دوباره اون خاطرات رو زندگی کنم.
هر سری باید توی عکس یه نشونه بذارم که از یکنواختی دربیاد. مثلا کتابی که اون ساعت داشتم میخوندم یا هر فعالیت دیگه ای که اون موقع انجام میدادم، لباسی که پوشیده بودم و حال اون روزم. مثل یه جور درد و دل با ماه.
شاهکار هنری Clair de lune از Claude Debussy، سونات مهتاب بتهوون و آهنگ Talking to the moon از Bruno Mars خیلی زیاد مناسب این فضا هست.E.B.BUTTERFLY باید آیفون یا دوربین داشت
فقط در این صورت با کیفیت میشه -
شاهکار هنری Clair de lune از Claude Debussy، سونات مهتاب بتهوون و آهنگ Talking to the moon از Bruno Mars خیلی زیاد مناسب این فضا هست.E.B.BUTTERFLY ایده هم عالی
-
E.B.BUTTERFLY باید آیفون یا دوربین داشت
فقط در این صورت با کیفیت میشهبابونــــه عه یعنی با دوربین عکاسی خوب درنمیاد؟
آخه شب هم یه حالتیه همه چی تار میوفته یا مثلاً اگه با فلش عکس بگیری توی شب، چشم رو سفید میکنه انگار برق ازش زده بیرون شبیه تسخیر شده ها میشه آدم -
من دو تا عکس از ماه گرفتم با گوشیم انقدر زیبا و واضح افتاده که نمیتونی فرقش رو با لامپ مهتابی تشخیص بدی...
-
آهنگ «انجام وظیفه» مال موقعیه که هیچکس پول میگرفت تا آهنگ سفارشی بخونه
مث کاری که الان اکثر رپرا میکنن
چون رپ سبکیه که بیشتر تو جامعه جا افتاده و جوونا بیشتر دنبال سبک رپ میرن
ولی خب حسم به سروش هیچکس اینجوریه که طرف هر اشتباهی هم که در گذشته داشته الان داره جبران میکنه
احترام پدر همیشه واجبه مال همین موقعاست -
️
️
-
بابونــــه عه یعنی با دوربین عکاسی خوب درنمیاد؟
آخه شب هم یه حالتیه همه چی تار میوفته یا مثلاً اگه با فلش عکس بگیری توی شب، چشم رو سفید میکنه انگار برق ازش زده بیرون شبیه تسخیر شده ها میشه آدمE.B.BUTTERFLY نه منظورم آیفون و دوربین عکاسیه
اره با فلش که بد میشه -
من دو تا عکس از ماه گرفتم با گوشیم انقدر زیبا و واضح افتاده که نمیتونی فرقش رو با لامپ مهتابی تشخیص بدی...
E.B.BUTTERFLY بفرستشون
-
Nilay
بهتری سارا خانم؟ -
Nilay
بهتری سارا خانم؟بابونــــه بهتر که آره بهترم اما هنوز با خوب فاصله دارم🥲
تو خوبی؟