هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
M.an دیگه خانم مدیر یه دفعه میری خونه مادربزرگت یا جمع رفیقات بعد میبینی یکی از اون طرف میگه مهدیییی حاجی تو ینی اینقدر دارک و حال خراب بودی ما نمیدونستیم
-
_ Reza _ دقیقا
-
M.an مثال زدم ..یا اینکه حالت حیلی خوبه بعد میگن ای کلک ماشالا تو هم که همیشه کبکت خروس میخونه
-
mr.vinyzo
یعنی خب حرف اونا خیلی براتون مهمه؟
یا تو سوشال مدیای دیگه ای فعالیت ندارین که دوست و آشناهاتون بهش دسترسی داشته باشن؟
اصلا مگه لزومه ی معرفی کردن دادن اطلاعات ایدی خودتون اینجا هست؟ -
M.an خب وقتی دعوت کنی میفهمن دیگه و اینکه ما تودلی واقعا بعضی اوقات تودلمونو خالی میکنیم .من دوست ندارم اشنا ببینه البته قبلا چهار پنج نفر رو دعوت کردم ولی خب تمایلی نشون ندادن راستش...
و خب گفتم انجمن اگه دبیرا و مشاور الا دوباره برگردن مثل زمان خودتون یا همین چندسال پیش خب خیلی رونق بیشتری پیدا میکنه....
M.an
و خب خود موسسه هم باید بیشتر به انجمن بها بده... و حتی میتونه از خود بچه های انجمن برای یسری کاراش کمک بگیره و فراخاناشو اول اینجا بده [اگه فراخانی داشت البته] -
من یسری بچه های دیگه رو داخل پلتفرم های دیگه دیده بودم
اتفاقی دیدم از بچه ها الاخونه هم هستن
کاش باز فعال بودن اینجا خیلی وقته ندیدمشون -
من خودم آدم خیلی مخفی کاری نیستم. توی زندگی واقعی هم قطعا بیشتر از اینجا غر میزنم و عصبانی میشم. ولی جوری که دیدم اکثر بچه ها برعکس هستن و خیلی چیزهایی که شاید توی زندگی واقعی از خیلی ها مخفی کنن رو اینجا میگن. توی سوشال مدیا و بقیه پلتفرم ها هم اکثرا خیلی بیشتر رعایت میکنن. اینجا یه جو خاصی داره و افراد راحت ترن. شاید بخاطر اینکه پیام ها خیلی راحت بین هزاران پیام دیگه گم میشن و افراد اینجا به شنیدن خیلی چیز ها عادت دارن.
-
و خب گفتم انجمن اگه دبیرا و مشاور الا دوباره برگردن مثل زمان خودتون یا همین چندسال پیش خب خیلی رونق بیشتری پیدا میکنه....
M.an
و خب خود موسسه هم باید بیشتر به انجمن بها بده... و حتی میتونه از خود بچه های انجمن برای یسری کاراش کمک بگیره و فراخاناشو اول اینجا بده [اگه فراخانی داشت البته] -
M.an