هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 سلااااام چقدر خوشحال شدم این پیام و دیدم و در یک صحنه همه ی خاطرات چهل روزم مرور شد
حتمااا استفاده ببرید
مشهده دیگه نه؟
پیش امام رضا میرید هر دفعه منم یاد کنید🥲🤍jahad.20 🥹
️
️
قبل از جنگ برنامه شون این بود که مشهد باشه و یک مدتش تهران هنوز برنامه جدید ندادند
فعلا فقط پیامک برام اومد و نوشته که داخل سایت
داخل وضعیت سنجی شرکت کنم اما رفتم هنوز چیزی فعال نشده و مرحله پرداخت هزینه ام هنوز فعال نشده.، برام دعا کنید️🥹
چشمم حتمااا
️ خیلی امروز خوشحال شدم مطمئن نبودم و خیلی احتمال نمی دادم که قبول شم
باورم نمی شد پیام رو که دیدم. -
Amirbernosi
jahad.20
میتونم بپرسم دغدغه یه آدم 27 ساله چطوریه؟ یه آدم فارغ التحصیلهویججج من که فارغ التحصیل نشدم
نتونستم برم دانشگاه و مسیر زندگیم یجور دیگه چرخید ولی بازم تلاش میکنم برگردم به مسیری که میخواستم
فکر نمیکنم به سن مربوط باشه خیلی
بیشتر به تجربهها و شرایطیه که آدم توش زندگی میکنه
من آدمی میشناسم که ۳۵ ۳۶ سالشه و دغدغههایی که من دارمو حتی نمیتونه درک کنه
ولی معمولا دیگه تشکیل خانواده، سرمایهگذاری و پیداکردن یه همسفر خوب برای ادامه زندگی و در کل پیداکردن آرامش میشه گفت -
هویججج من که فارغ التحصیل نشدم
نتونستم برم دانشگاه و مسیر زندگیم یجور دیگه چرخید ولی بازم تلاش میکنم برگردم به مسیری که میخواستم
ولی معمولا دیگه تشکیل خانواده، سرمایهگذاری و پیداکردن یه همسفر خوب برای ادامه زندگی و در کل پیداکردن آرامش میشه گفتAmirbernosi عهه مبارکا باشه
-
چه جالب منم برم از چت جی بی تی بپرسم
ولی خب من چهرم کاملا ایرانیه
️
Masoumeh.sh برا منم ایرانیه ها ولی گفتم اگه ندونی، بیشتر به چه کشورایی میخورم یا تو چه کشورایی میتونم قاطی شم بدون اینکه کسی بفهمه اونجایی نیستم
بهم جاهایی مثل ترکیه و اسپانیا و ایتالیا و ... گفت -
Masoumeh.sh
درد من اونجایی که اصفهان به دنیا اومدم چند سالم زندگی کردم
کل اجدادم اصفهان بودن و هستن
اونوقت منننننننننن تو اوج جوونیم باید بیام و قم زندگی کنم.... یعنی.... ذقمقوقددسکقگسیدفممبدبگیچینویکسجقنقکبنب=))))______ چرا؟ دانشگاهت قمه؟
-
هویججج من که فارغ التحصیل نشدم
ولی معمولا دیگه تشکیل خانواده، سرمایهگذاری و پیداکردن یه همسفر خوب برای ادامه زندگی و در کل پیداکردن آرامش میشه گفتAmirbernosi
وای چه باحال
موفق باشین
ممنون -
jahad.20 🥹
️
️
قبل از جنگ برنامه شون این بود که مشهد باشه و یک مدتش تهران هنوز برنامه جدید ندادند
فعلا فقط پیامک برام اومد و نوشته که داخل سایت
داخل وضعیت سنجی شرکت کنم اما رفتم هنوز چیزی فعال نشده و مرحله پرداخت هزینه ام هنوز فعال نشده.، برام دعا کنید️🥹
چشمم حتمااا
️ خیلی امروز خوشحال شدم مطمئن نبودم و خیلی احتمال نمی دادم که قبول شم
باورم نمی شد پیام رو که دیدم. -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بذار منم از چت جی پی تی بپرسم
پرنیا چه سوالی دقیقا ازش پرسیدی؟در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Masoumeh.sh برا منم ایرانیه ها ولی گفتم اگه ندونی، بیشتر به چه کشورایی میخورم یا تو چه کشورایی میتونم قاطی شم بدون اینکه کسی بفهمه اونجایی نیستم
بهم جاهایی مثل ترکیه و اسپانیا و ایتالیا و ... گفت -
______ چرا؟ دانشگاهت قمه؟
-
jahad_121 واااای من خودمم خوشحال شدم
ان شاالله برید مشهددددد طرح ولایت مشهد اصلا یه لول دیگه از خوشبختیه واقعا🥲
چشم شما هم دعا کنید️ من که دل تو دلم نیست🥹
چشمم
🥰
-
jahad.20
فقط من دانشگاه با استانی که هستم فرق داره به نظرتون می تونم از همین استان خودم برم یا حتما باید برم بسیج دانشجویی شهری که دانشگاه هم هست.چون داخل اطلاعات محل زندگی و اینا رو خواسته بود
-
خواهشا وقتی میخواید یه بازی آنلاین تیم محور پلی بدید، اول یادبگیرید چجور بازی کنید. این فقط بحث سرگرمی شما نیست، شما توی یه تیم هستید و مسئولیت دارید.
-
f.nalist چه تحلیلاش درست بنظر میرسه
به منم گفت ایرانی ولی بعدش ترکیه و کشورای مدیترانه ای رو گفت
بزار منم این قسمتشو بفرستم پس -
jahad_121 بهتون اطلاع میدن
من چون خودم راهم دور نبود خودم رفتم
ولی بچه های دیگه رفت و امدشون با بسیج دانشگاه شون بود
حالا هماهنگ میکنند باهتون که یا برید شهر دانشگاه تون یا از شهر خودتون با بسیج دانشجویی اونا بریداها چه خوب مرسیی
️
-
______ Masoumeh.sh
ممنونم، امیدوارم شما هم تو زندگیتون آرامش رو دنبال کنین و بهدستش بیارین