هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mr.vinyzo یه ویژگی باحال دیگه میدونی چطوره روی مانیتور وقتی دنده عقب میزنی و فرمون رو میچرخونی مسیر عبور چرخ هارو نشونت میده و دیگه راحت پارک میکنی و توی جوب نمیفتی از این خیلی خوشم اومد
-
mr.vinyzo یه ویژگی باحال دیگه میدونی چطوره روی مانیتور وقتی دنده عقب میزنی و فرمون رو میچرخونی مسیر عبور چرخ هارو نشونت میده و دیگه راحت پارک میکنی و توی جوب نمیفتی از این خیلی خوشم اومد
-
ما منطقی بودن رو ول کردیم(دارم کمرنگش میکنم چون دیگه حالم داره به هم میخوره)
و مامانم تازه منطقش لود شده
حق داره البته...
و سختیا رو تحمل مینماییم
️
#تودلی -
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
توی جوب نمیفتی
من پارسال موقع تمرین رانندگی یه شب ماشین عمومو گرفتم با بابام بابام گفت یه سمنده رو تو یه کوچه شانسیی دوبل بزنم ...دوبل زدم رفت تو جوب
ولی خب باز خودمم درش اوردم
-
jahad_121
سلام عزیزممم
مبارکت باشه🥺
خیلی خوشحال شدم کهههه
ان شاءالله که بهترین روزاتو بگذرونی
سعی کن ازش خوب استفاده کنی🥺
تو فضای اونجا به یاد ما هم باش...
دعامون کن که محتاجیم... -
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
توی جوب نمیفتی
من پارسال موقع تمرین رانندگی یه شب ماشین عمومو گرفتم با بابام بابام گفت یه سمنده رو تو یه کوچه شانسیی دوبل بزنم ...دوبل زدم رفت تو جوب
ولی خب باز خودمم درش اوردم
-
هی رفرش می کنم درست نمیشه
خدا کنه سایت زودتر گزینه ش فعال بشه -
خالم ترسو ترین موجود روی زمینه بعد آدمی بود که حتی توی سربالایی وقتی ماشین ساکن بود دستی کشیده جیر جیر کمک فنر ماشین میومد جیغش بلند میشد ... الان شوماخری شده برا خودش با ۱۲۰ میره
-
mr.vinyzo خسته نباشی دلاور
من یکی دوبار با لیفان ایکس ۶۰ رانندگی کردم ولی به لطف پسر بودن بلدم
گواهینامه ندارم
_ Reza _ نه منم دست فرمونم بشدت خوبه مخصوصا تو عمل های قرار گرفته شده ای مثل عروس کشوناا..
اون مدل پرایدش ۸۴ بود
...بعد شب بود کوچه لامپش خراب بود
بعد فرمونش غیر هیدرولیک بود مثل پیکان
...بشدت سفت و نچرخ ... منم اولین بار بود دوبل میزدم ...
از هشتم میشستم پشت ماشین ولی خب دوبل نمیزدم هیچوقت...اصلا یه وضعی
️
-
jahad_121
قربونتت