هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خانوادم میگن اصلا فارغ از هر چیزی تو همین که ریلکس بشینی پشت ماشین، افسر از همون شروع به حرکت کردنت متوجه میشه چیکاره ای
Michael Vey من بار سوم که قبول شدم بگم چی شد؟
-
هویججج تمرین که میکنم ولی بالاخره تو خیابون
Michael Vey
بله -
Michael Vey
اره میدونم چی میگی
نه افسر اینطوری نیست
همین که بشینی تو ماشین از رو عمل کلاچ میفهمه راننده ای یا نه
افسر معمولا به علائم رانندگی اهمیت میده مثلا بدون ترمز کردن دور یه فرمونه بزنی به اصطلاح آرتیست رانندگی کنی ( مثل اکثر پسرا که میرن ازمون بدن ) ردت میکنههویججج ایشالله که فردا استرس بر من غلبه نکنه همین رانندگی که هر روز میکنم رو اونجا برم..
-
Michael Vey من بار سوم که قبول شدم بگم چی شد؟
mr.vinyzo چی شد؟
-
خانوادم میگن اصلا فارغ از هر چیزی تو همین که ریلکس بشینی پشت ماشین، افسر از همون شروع به حرکت کردنت متوجه میشه چیکاره ای
Michael Vey
حواست باشه ریلکس و با اعتماد به نفس یا همون حق به جانب باشی ولی نه مغرور -
Michael Vey
حواست باشه ریلکس و با اعتماد به نفس یا همون حق به جانب باشی ولی نه مغرور -
امروز برای بار آخر با پراید پیر و بزرگوار دامادم تمرین کردم
ماشین تمرین بدتر از این دیگه نیست درسته؟
این اصلا نیم کلاچ خالی نمیتونستی بری
برا پارک دوبل کلی دنگ و فنگ داشتم چون عادت داشتم برا پارک با نیم کلاچ خالی بیام عقب. اما این اگه یه ذره گاز نمیدادی ماشین شدیییدا میلرزید و رو به خاموش بودن بود -
همه در تکاپوی گواهینامه....
موفق باشید... -
mr.vinyzo چی شد؟
Michael Vey افرین ..
اقایی که شما باشی رفتم نشستم نفر سوم نفر اول ماشینو مالوند پیاده شد ..نفر دوم خاموش کرد پیاده شد نوبت من شد نشستم ..سلام علیک کردیم و اسمو فامیلو پرسید و اول از همه ازش اجازه شروع خواستم ..موقع روشن کردن که شد ازش اجازه روشن کردن گرفتم و خب موقع حرکتم اجازه حرکت بعد خروج از پارک زدم و حرکت کردم در حین حرکت کد ملیمو پرسید( میخواست حواس پرت کنه)تو خیابون فرعی خواست پارک کنم تابلو داشت و نزدیک سرعت گیر بود بهش گفتم ممنوعه گفت ادامه بده یکم رفتیم جلوتر گفت بزن ۳ گفتم خیابون فرعیه محدودتی سرعت داریم گفت بزن و زدم یکم رفتم جلو دیدم ماشین با ۳ نمیکشه بهش گفتم ماشین با ۳ نمیکشه بزنم ۲ گفت راننده تویی هرکار میخوای بکن ...یکم رفتم همون خیابونی که سوار شدمو دور میدونش که رسیدم گفت بزن کنار اول فک. کردم رد شدم زدم کنار درحالی که نزدیک بود توقف کنم یادم اومد دور میدون پارک ممنوعه و بهش گفتم حالا من زدم کنار ولی خب در اصل دور میدکن پارک ممنوعه
بعد گفت اها ینی ما پارک نکنیم
گفتم نه و گفت شانست گرفت و حرکت کن
اقا رفتیم تو بولوار گفت بزن کنار پارک سی سانتی منم زدم و بعد گفت دنده عقب بگیر بهش گفتم به محدوده کوچه نزدیک میشیم که ممنوعه و گفت بزن و زدم و گفت خوبه نرم میرونی و بعد تیک قبولیمو زد و گفت برو ...من گفتم الان قبول شدم گفت بروووو
-
Michael Vey افرین ..
اقایی که شما باشی رفتم نشستم نفر سوم نفر اول ماشینو مالوند پیاده شد ..نفر دوم خاموش کرد پیاده شد نوبت من شد نشستم ..سلام علیک کردیم و اسمو فامیلو پرسید و اول از همه ازش اجازه شروع خواستم ..موقع روشن کردن که شد ازش اجازه روشن کردن گرفتم و خب موقع حرکتم اجازه حرکت بعد خروج از پارک زدم و حرکت کردم در حین حرکت کد ملیمو پرسید( میخواست حواس پرت کنه)تو خیابون فرعی خواست پارک کنم تابلو داشت و نزدیک سرعت گیر بود بهش گفتم ممنوعه گفت ادامه بده یکم رفتیم جلوتر گفت بزن ۳ گفتم خیابون فرعیه محدودتی سرعت داریم گفت بزن و زدم یکم رفتم جلو دیدم ماشین با ۳ نمیکشه بهش گفتم ماشین با ۳ نمیکشه بزنم ۲ گفت راننده تویی هرکار میخوای بکن ...یکم رفتم همون خیابونی که سوار شدمو دور میدونش که رسیدم گفت بزن کنار اول فک. کردم رد شدم زدم کنار درحالی که نزدیک بود توقف کنم یادم اومد دور میدون پارک ممنوعه و بهش گفتم حالا من زدم کنار ولی خب در اصل دور میدکن پارک ممنوعه
بعد گفت اها ینی ما پارک نکنیم
گفتم نه و گفت شانست گرفت و حرکت کن
اقا رفتیم تو بولوار گفت بزن کنار پارک سی سانتی منم زدم و بعد گفت دنده عقب بگیر بهش گفتم به محدوده کوچه نزدیک میشیم که ممنوعه و گفت بزن و زدم و گفت خوبه نرم میرونی و بعد تیک قبولیمو زد و گفت برو ...من گفتم الان قبول شدم گفت بروووو
mr.vinyzo چه آزمون سخت و پر دنگ و فنگیییییییی
من این همه قانون از کجا یادم بمونه وسط آزمون :|||||||||| -
همه در تکاپوی گواهینامه....
موفق باشید...زهرا بنده خدا 2 دمت گرمم مرسییییی
-
-
من خودم به شخصه استرسم سر افسر چند برابر کنکورم بود و پام به صورت ضربانی میخورد به کلاچ:(((
f.nalist نگو..........
نگو انقدر استرس زاست -
mr.vinyzo چه آزمون سخت و پر دنگ و فنگیییییییی
من این همه قانون از کجا یادم بمونه وسط آزمون :||||||||||Michael Vey هنوز ازمن دوبل نگرفت و خب منطقمونم سربالایی پایینی نداره
-
Michael Vey هنوز ازمن دوبل نگرفت و خب منطقمونم سربالایی پایینی نداره
mr.vinyzo برا ما هم نداره
-
f.nalist نگو..........
نگو انقدر استرس زاستMichael Vey
مایکل خیالتو راحت کنم
اگه به ماشین خودتون و مخصوصا اون پرایده مسلطی در حد یک راننده معمولی
فردا قبولی
چون افسر با دخترا خیلی راه میاد یه کم که بلد باشن دیگه قبولشون میکنه