هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خسته در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
moBn
منظورم اوه نیه باوکی بدستی خوی کشتویتی
اگه باوکی بشر بایه لاقی او کوره ب مالی ندکراوه ک او بلایه بسر کچکی بیت
نازانم او پروندیه بیحد قوله انسان نازانه بله چی
ولی اخه زور سیره
او کوره بوی مهم نبوه دایکو خوشکی لگل او کابراین؟
زور عجیبه هر احساس دکم شتک لو بینه دا هیه ک باسی ناکنوایه وەڵا راس دەکەیت بنیام نازانێ چی بڵێت
هموو جۆر بنیامێک ئبینین لەم ڕۆژایه فەقەت خوا ئەیان ناسێت و ئزانێت چی قەوماوه -
در جواب این پرسش که در مقابل فردی که بی احترامی میکنه باید چیکار کنیم این تک بیت -
JuDi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
-
+++ -
ریزش مو منو نموده
خستهام -
سریال this is us رو میبینم و لذت میبرم
-
سلام وقتتون بخیر
کسی جزوه آزمایشگاه خلاصه و مفید داره؟
دانشجویان-درس-خون
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانشجویان-پزشکیHamid.s سلام
داخل تلگرام یک گروه هست به نام شیمی نوترون
جزوات آزمایشگاه هست اونجا منتها آزمایشگاه ها برای هر درس جدا هست
شما برای چه آزمایشگاه ی می خوایید؟
اگر در حد آشنایی با وسایل و یک سری آزمایشگاه ها ساده باشه آزمایشگاه ها شیمی عمومی 1 و بالاترش 2 می تونید استفاده کنیدمتاسفانه خودم جزوه آزمایشگاه هم خوابگاه مونده ندارم
-
Hamid.s سلام
داخل تلگرام یک گروه هست به نام شیمی نوترون
جزوات آزمایشگاه هست اونجا منتها آزمایشگاه ها برای هر درس جدا هست
شما برای چه آزمایشگاه ی می خوایید؟
اگر در حد آشنایی با وسایل و یک سری آزمایشگاه ها ساده باشه آزمایشگاه ها شیمی عمومی 1 و بالاترش 2 می تونید استفاده کنیدمتاسفانه خودم جزوه آزمایشگاه هم خوابگاه مونده ندارم
-
Hamid.s
ترم پیش من آزمایشگاه شیمی عمومی یک داشتم
و خب قطعا آزمایشا ما قابل مقایسه با آزمایشگاه شیمی تجزیه و آلی و اینا نیست ، یه جزوه از آزمایشگاه هم بود که محاسبات استوکیومتری و در حد شیمی عمومی یک بود در کل فکر نکنم به کارتون بیاد
اگه میخواید گزارشکار بنویسید دستورکار رو میذارن داخل سایت دانشگاهتون خیلی مفیده معمولا هم دانشجو هایی که ترما قبلی گزارشکار مینوشتن داخل یسری گروه ها میذارنشون
من خودم سرکلاس هم کامل خلاصه نویسی میکردم برای گزارشکارام
نمیدونم اون خلاصه های من بکارتون میاد یا نه به هر حال ازمایشا ما مربوط به شیمی عمومی یک بوده