هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
سریال this is us رو میبینم و لذت میبرم
-
سلام وقتتون بخیر
کسی جزوه آزمایشگاه خلاصه و مفید داره؟
دانشجویان-درس-خون
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانشجویان-پزشکیHamid.s سلام
داخل تلگرام یک گروه هست به نام شیمی نوترون
جزوات آزمایشگاه هست اونجا منتها آزمایشگاه ها برای هر درس جدا هست
شما برای چه آزمایشگاه ی می خوایید؟
اگر در حد آشنایی با وسایل و یک سری آزمایشگاه ها ساده باشه آزمایشگاه ها شیمی عمومی 1 و بالاترش 2 می تونید استفاده کنیدمتاسفانه خودم جزوه آزمایشگاه هم خوابگاه مونده ندارم
-
Hamid.s سلام
داخل تلگرام یک گروه هست به نام شیمی نوترون
جزوات آزمایشگاه هست اونجا منتها آزمایشگاه ها برای هر درس جدا هست
شما برای چه آزمایشگاه ی می خوایید؟
اگر در حد آشنایی با وسایل و یک سری آزمایشگاه ها ساده باشه آزمایشگاه ها شیمی عمومی 1 و بالاترش 2 می تونید استفاده کنیدمتاسفانه خودم جزوه آزمایشگاه هم خوابگاه مونده ندارم
-
Hamid.s
ترم پیش من آزمایشگاه شیمی عمومی یک داشتم
و خب قطعا آزمایشا ما قابل مقایسه با آزمایشگاه شیمی تجزیه و آلی و اینا نیست ، یه جزوه از آزمایشگاه هم بود که محاسبات استوکیومتری و در حد شیمی عمومی یک بود در کل فکر نکنم به کارتون بیاد
اگه میخواید گزارشکار بنویسید دستورکار رو میذارن داخل سایت دانشگاهتون خیلی مفیده معمولا هم دانشجو هایی که ترما قبلی گزارشکار مینوشتن داخل یسری گروه ها میذارنشون
من خودم سرکلاس هم کامل خلاصه نویسی میکردم برای گزارشکارام
نمیدونم اون خلاصه های من بکارتون میاد یا نه به هر حال ازمایشا ما مربوط به شیمی عمومی یک بوده -
#اطلاعیه
متقاضی گرامی طرح ولایت 1404
باسلام
شما در دوره طرح ولایت پذیرفته شده اید ولی در وضعیت سنجی برگزاری دوره شرکت نکرده اید.
لطفا هرچه سریعتر جهت شرکت در وضعیت سنجی به سایت طرح ولایت مراجعه نمایید.خب نیست اصلا چیزی برای وضعیت سنجی من چی کار کنم دوباره امروز هم پیام اومده که باید شرکت کنم
نمیاره
-
#اطلاعیه
باسلام
شما در دوره طرح ولایت پذیرفته شده اید ولی در وضعیت سنجی برگزاری دوره شرکت نکرده اید.
لطفا هرچه سریعتر جهت شرکت در وضعیت سنجی به سایت طرح ولایت مراجعه نمایید.خب نیست اصلا چیزی برای وضعیت سنجی من چی کار کنم دوباره امروز هم پیام اومده که باید شرکت کنم
نمیاره
jahad_121
کانال طرح ولایت رو دارید؟
به ادمینش پیام بدین... -
jahad_121
کانال طرح ولایت رو دارید؟
به ادمینش پیام بدین...زهرا بنده خدا 2 اره دیروز پیام دادم گفت نتایج درحال بارگذاری روی سایت هست
ولی دوباره امروز این پیام برام اومده
می ترسم چون نمی تونم شرکت کنم حذف بشم -
دوباره بهش پیام بدم
حتما میگه صبر داشته باشنمی دونه من می ترسم حذف بشه و نتونم برم
-
jahad_121
بهشون بگو باز
بگو نگرانم نتونم شرکت کنم و حذف بشم
دیگه با خودشون -
jahad_121
بهشون بگو باز
بگو نگرانم نتونم شرکت کنم و حذف بشم
دیگه با خودشونزهرا بنده خدا 2
یکم دیگه صبر می کنم
چیزی نشد پیامشون میدم -
هعییی چقدر خوب بود دوره کارآفرینی
عالی بود یادش بخیردارم ویس ها دوره رو گوش میدم
چقدر عالیی بود -
#اطلاعیه
باسلام
نمیاره
-
JuDi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید