هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اما الان که تیم مون قبول شد زمان بیشتر داریم اما این ها هرینه بر و در مقایسه بزرگ صنعتی که در حد نیست دانشگاه زیاد بتونه حمایت کنه
-
تیم خوبی بودیم
-
-
jahad_121 چرا از اسپانسر ها کمک نمیگیرن؟یا حتی شرکت های بزرگ صنعتی...
اگر ایده قوی و توانمند باشه میان پای کار و خب یه اینده خوبی هم تضمین میکنن
mr.vinyzo اینو زیاد باهاشون ارتباط نداریم
ولی حتما اگر ایده مون بتونیم گسترش بدیم و پشتش قوی باشه دیگه برای بحث مالی ش می تونیم وارد بشیم
چیزی که هست ما چند تا داشنجویم و زیاد کسی اعتماد نمی کنه به ما فعلا باید با همین بخش مار و صنعت و نو آوری رشد دانشگاه پیش بریماز الان باید خوب روی جیزای که می خواییم تحقیق کنیم
که اگر زمانی خواستم خودم وارد کار افرینی بشم امادگی شو داشته باشمولی همین طور که گفتید زمانی که نیاز بشه عملی بشه از نظر مالی میشه اقدام کرد
-
بعد متاسفانه تو ایران کسی زیاد سمت این چیزا نرفته یعنی حمایت نمیشه قطعا اساتید علم شو دارند اما حمایت نمیشه چون داخل یک سری از کشور ها
انجام شده -
مهندسی ها بیومکانیک که رفتند دنبال کار اموزی شون
مهندس مکانیک هم که همون موقع سال ها اخرش بود و مشغول کار ها فارغالتحصیلیمهندس برقه هم که نمی دونستم فکر می کردم نهایت ترم 7 تی باشه گفت ترم 9 ام
دیگه کی می مونه هیچ کس جز من
-
بعد متاسفانه تو ایران کسی زیاد سمت این چیزا نرفته یعنی حمایت نمیشه قطعا اساتید علم شو دارند اما حمایت نمیشه چون داخل یک سری از کشور ها
انجام شدهjahad_121 اتفاقا این دلیلیه که میتونین با ارداه شروع کننده یه کار باشین ....حتما که نباید استاید داشنگاه خودتون باشن که بگردین اصفهان شیراز تهران مشهد یه استاد پیدا کنین تا کارو باهاش در بیارین البته راه زیاده و خب این اتفاقا بیشتر تو دوره ارشد و دکتری اتفاق می افته...
-
jahad_121 اتفاقا این دلیلیه که میتونین با ارداه شروع کننده یه کار باشین ....حتما که نباید استاید داشنگاه خودتون باشن که بگردین اصفهان شیراز تهران مشهد یه استاد پیدا کنین تا کارو باهاش در بیارین البته راه زیاده و خب این اتفاقا بیشتر تو دوره ارشد و دکتری اتفاق می افته...
دقیقاا باید طی این سال ها روشون تحقیق کرد و جای های که به مشکل می خوریم رو شناسایی کنیم و.. -
ولی حتما اگر ایده مون بتونیم گسترش بدیم و پشتش قوی باشه دیگه برای بحث مالی ش می تونیم وارد بشیم
چیزی که هست ما چند تا داشنجویم و زیاد کسی اعتماد نمی کنه به ما فعلا باید با همین بخش مار و صنعت و نو آوری رشد دانشگاه پیش بریماز الان باید خوب روی جیزای که می خواییم تحقیق کنیم
که اگر زمانی خواستم خودم وارد کار افرینی بشم امادگی شو داشته باشمولی همین طور که گفتید زمانی که نیاز بشه عملی بشه از نظر مالی میشه اقدام کرد
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی حتما اگر ایده مون بتونیم گسترش بدیمبرو تو یه تیمی که تو بشی رهبرش ..... اونوقت دیگه بعد دانشگاه هم میتونی ادامش بدی،...
mr.vinyzo کار تیمی خیلی کسی داخلش رهبر نیست (و نیازی هم زیاد نیست،)
ما تنها چیزی که داشتیم این بود که یک نفر ایده اش قبول می شد ما وارد اون تیم شدیم
اما کلا ایده بنده خدا بر چیده شد یک ایده دیگه اومد جاش
این طوری شد.
مهم ش اینه که ایده مون رو بتونیم عملی کنیم
-
mr.vinyzo کار تیمی خیلی کسی داخلش رهبر نیست (و نیازی هم زیاد نیست،)
ما تنها چیزی که داشتیم این بود که یک نفر ایده اش قبول می شد ما وارد اون تیم شدیم
اما کلا ایده بنده خدا بر چیده شد یک ایده دیگه اومد جاش
این طوری شد.
مهم ش اینه که ایده مون رو بتونیم عملی کنیم
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی حتما اگر ایده مون بتونیم گسترش بدیمبرو تو یه تیمی که تو بشی رهبرش ..... اونوقت دیگه بعد دانشگاه هم میتونی ادامش بدی،...
-
انجام شده -
الان مشکل م اینه که دیگه اعضایی نمونده
درست
یا باید بیینم اگر میشه عضو گیری کنیم که بتونم چند تا از بچه ها خودمون بیارم تو تیم -
jahad_121 اگه واقعا پایه باشی و خیلی دوستش داری اول تلاشتو اینجا کن بعد رزومه میفرستی میری یه کشور که بها بدن
هیچ مشکلی نداره فداسرت اون موقع برو دنبال علاقت -
mr.vinyzo باید فقط یک ایده پیدا کنم که تو زمینه شیمی بتونم روش کار کنم که بعدا بتونم عملیش کنم
الانم ایده مون نهایت ش به تولید اتانول می رسه که بحث آزمایشگاه ش و مراحل اولیه هیدرولیزش به شیمی مربوطه