هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey خب معلوم شد چرا رد شدی
دور موتور باید ببری بالا دنده عوض کنی -
و میدونین چی جالب تره؟
یه دختره بود دنده نمیتونست جا بزنه. دو بار خاموش کرد. یبار خواست دوبل بزنه ۱ متر فاصله داشت با ماشینی ک میخواست باهاش پارک کنه. یبار دیگ فرصت داد برا پارک بعد جای ممنوع بدون گفتن پارک دوبل رفت، که باز هم بد پارک کرد. قبول شد.
اونیکی هم موقع دنده زیاد کردن یهو گاز میداد موقع دنده کم کردن یهو ترمز و ما همه پرتاب میشدیم. دو بار پارک دوبل تو جای ممنوع بدون گفتن رفت و هر دو بار هم خراب کرد.بار دومی خورد به جدول. قبول شد
بعد من: نشستم. یکم رفتم. گفت دنده ۲ منم رفتم. گفت ۱ منم رفتم. گفت ۲ من رفتم ولی مثلا بجای اینکه گاز بیاد رو ۲۰ فرضا رو ۱۷ دنده رو ۲ کردم ولی ماشین داشت خوب میرفت. گفت وایسا ردی.
-
Michael Vey خب بهش نگفتی ماشین فشار میاد روش یا ۵ تا میرفتی با دنده یکو؟ بهش گفتی چرا اونا که اونکارارو کردن قبول کرد و تورو رد؟
mr.vinyzo ببین به همه همینو میگفت این کلا دنده کشی براش مهم بود ولی ب من حتی فرصت نداد
بقران مجید من امروز بابام میگفت تو قبولی بخدا راست میگم
طرف انقدر حروم خور بود فقط بخاطر بار اول بودنم منو رد کرد. اونم فرضا با ی اشتباه
تو این برگه نوشته اگه کسی به قوانین و مقررات توجه نکنه حتی ی بار هم باشه رده. اونا چند بار تو جای ممنوع پارک کردن اصلا نگفتن رد شدن. بعد من با ۱ اشتباه رد شدم؟ مگه میشه؟ -
اینو بخونین جدی یه سوال دارم ازتون
جان من، مرگ من، حق اون دو تا دختره بود ک قبول شدن؟Michael Vey
ی سوال فنی
بار اولت بود؟ -
اینو بخونین جدی یه سوال دارم ازتون
جان من، مرگ من، حق اون دو تا دختره بود ک قبول شدن؟Michael Vey
کی آزمون دادی؟
بار چندمت بود و الآن گواهینامه داری یا نه؟ -
-
mr.vinyzo ببین به همه همینو میگفت این کلا دنده کشی براش مهم بود ولی ب من حتی فرصت نداد
طرف انقدر حروم خور بود فقط بخاطر بار اول بودنم منو رد کرد. اونم فرضا با ی اشتباه
تو این برگه نوشته اگه کسی به قوانین و مقررات توجه نکنه حتی ی بار هم باشه رده. اونا چند بار تو جای ممنوع پارک کردن اصلا نگفتن رد شدن. بعد من با ۱ اشتباه رد شدم؟ مگه میشه؟Michael Vey فدا سرت خون خودتو کثیف نکن ...دلیلشو پس بهت نگفت....ایشالا دفعه بعد...
-
Michael Vey خب معلوم شد چرا رد شدی
دور موتور باید ببری بالا دنده عوض کنیmahdi.ek بابا باشه من این اشتباه رو داشتم خب؟
ولی ۱ بار بود
مگه میشه با ۱ بار اونم بدون خاموشی بدون اینکه اصلا بهم فرصت بده رد کنه؟ جان من مگه میشه؟ -
تو این برگه نوشته اگه کسی به قوانین و مقررات توجه نکنه حتی ی بار هم باشه رده. اونا چند بار تو جای ممنوع پارک کردن اصلا نگفتن رد شدن. بعد من با ۱ اشتباه رد شدم؟ مگه میشه؟Michael Vey
عجب آدمی بوده -
Michael Vey
ی سوال فنی
بار اولت بود؟Hhh Hh اره
-
Michael Vey
کی آزمون دادی؟
بار چندمت بود و الآن گواهینامه داری یا نه؟S.daniyal hosseiny امروز ازمون دادم بار اولم بود..
-
دنده عوض میکنی حواست باید ب دور موتور باشه
یکم بیشتراز اون مرزش باید بشه که وقتی کلاچ میگیری برا دنده عوض کردن پا از رو گاز برداری -
mahdi.ek بابا باشه من این اشتباه رو داشتم خب؟
ولی ۱ بار بود
مگه میشه با ۱ بار اونم بدون خاموشی بدون اینکه اصلا بهم فرصت بده رد کنه؟ جان من مگه میشه؟Michael Vey منم بار اول بعد از پنج متر بخاطر نگرفتن اجازه برای روشن کردن رد کرد
تازه بهش گفته بودم کمربندشو ببنده و خودش گفت خوشش اومد
-
mahdi.ek بابا باشه من این اشتباه رو داشتم خب؟
ولی ۱ بار بود
مگه میشه با ۱ بار اونم بدون خاموشی بدون اینکه اصلا بهم فرصت بده رد کنه؟ جان من مگه میشه؟Michael Vey در کل بار اول اگه خیلی کارت درست باشه قبولت میکنه
یه ایراد در بیاره ردت میکنه ولی خب اگه نتونه ایراد ازت بگیره دیگه میشه جزو کسایی که بار اول گرفتن -
هویججج کلا باید دور موتور ببری بالا برای عوض کردن دنده
دنده معکوس هم دور موتور میاد پایین
موقع دنده عوض کردن هم دیدم یسریا گاز میدن نباید گاز بدی
در کل دنده عوض کردن یکم دقت میخواد -
Michael Vey فدا سرت خون خودتو کثیف نکن ...دلیلشو پس بهت نگفت....ایشالا دفعه بعد...
mr.vinyzo من از این حرص میخورم ک بقران حقم نبود با ی اشتباه فرعی رد بشم
بقیه با هزار تا اشتباه اصلی و خیلی حیاتی قبول شدم فقط چون بار دوم به بعدشون بود