هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کامیابی بزرگی توی دستام دارم و دلم میخواد باافتخار به همه بگم که آرههههه من اینو قبول شدم
اما از اونطرف توی تنهایی خودم که میشینم، تنها صدایی که از درون میشنوم اینه که زینبی تو چهارسال رو نتونستی خوب استفاده کنی! شاید بقیه ندونن اما خودت خوب میدونی که الان چیا بلد نیستی! منتظر شکستهای بدتر و پی در پی باش!
سختمه. -
Michael Vey چرا اینقدر بزرگش میکنی
کلا افسرا به کسایی که زیاد رد شدن مثل سابق سخت نمیگیرن
فرق نداره آدمی که برای بار هفتم هشتم اومده آزمون بده با آدمی که بار اولشه ؟ منطقی باشmahdi.ek شاید بزرگش میکنم
ولی چیش منطقیه؟ -
mr.vinyzo اینو درست یادم نیست داخل شیمی دهم بود فکر کنم احتمالا از گاز طبیعی باشه چون تکنولوژی اون خیلی پیشرفته است تو نت هم زدم
در شیراز به طور مستقیم گاز هلیوم تولید نمیشود. هلیوم بیشتر به عنوان یک محصول جانبی از فراورش گاز طبیعی به دست میآید و در حال حاضر، اکثر منابع غنی از هلیوم در کشورهای آمریکا، کانادا و لهستان قرار دارند. فرآیند تولید هلیوم شامل جداسازی آن از گاز طبیعی و سپس تخلیص ثانویه برای افزایش خلوص است.
ولی اینا واقعا عالی اما تو مقایس ها بزرگ باید عملیاتی بشه.
-
mahdi.ek شاید بزرگش میکنم
ولی چیش منطقیه؟Michael Vey اینکه ارفاق نمیکنن بار اول
ولی میبینی تو ۷ بار اومدی آزمون دادی یکم دست راحت تر باهات رفتار میکنه -
کاش مثه تو فیلما، ربکا بود و بهم میگفت: میتونم بهت نفوذ ذهنی کنم و تو به خودت بیای و ببینی چیزی که میخوای رو بلدی! ولی روزی که من بمیرم و این اجبار ازت برداشته بشه، تو به خودت میای و میبینی چقدر زندگیت در یک لحظه بهم ریخت و من نمیتونم به خودم اجازه بدم همچین دردی رو بهت تحمیل کنم پس لطفا خودت انجامش بده.
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Hamid.s سلام
داخل تلگرام یک گروه هست به نام شیمی نوترون
جزوات آزمایشگاه هست اونجا منتها آزمایشگاه ها برای هر درس جدا هستخیلی ممنون
شما برای چه آزمایشگاه ی می خوایید؟
اگر در حد آشنایی با وسایل و یک سری آزمایشگاه ها ساده باشه آزمایشگاه ها شیمی عمومی 1 و بالاترش 2 می تونید استفاده کنیدبله فعلا واسه ی شیمی عمومی ۱و ۲ میخوام
متاسفانه خودم جزوه آزمایشگاه هم خوابگاه مونده ندارم
سپاسگزارم از لطفتون
-
Michael Vey اینکه ارفاق نمیکنن بار اول
ولی میبینی تو ۷ بار اومدی آزمون دادی یکم دست راحت تر باهات رفتار میکنهmahdi.ek خب بنظر تو این منطقیه الان؟
چرا باید فرق باشه بین کسی که بار اولشه و کسی که بار چندمشه؟
چرا کسی که چندین بار رد شده بجای اینکه راحتتر قبول شه براش ۱۲ جلسه دیگه کلاس نمیزارن؟چرا ناعدالتی ها رو عادی جلوه میدین... هر چقدرم این بی عدالتی ها زیاد باشه ولی باز هم عادی نیستن و منطقی نیست بعنوان یه اصل بپذیریمش
-
هیچکدومتون به اندازه من بهتون ظلم نشد
من نفر دوم بودم
نفر اول گند زد پارک دوبلی کرده بود راننده حرفه ای باید درش میاورد
به من گفت همینو از جا دربیار بعد راه بیوفت
من درش آوردم بین 3 تا ماشین
بعد ترمز دستی تا آخر نخوابیده بود گفت برو پایین ردی
میخاستم با مشت بیوفتم ب جونش -
دیسیپلین !
بُرد با اونیه که دیسیپلین داره. -
برای همین همیشه نفر اول از جلوی در اموزشگا شروع کنین رانندگی
بیوفتین نفر دوم سوم باید گندکاریای بقیه رو جمع کنین -
حرفهایتان بوی حسادت میدهد؛ نمیشود برایتان مُرد
-
بیوفتین نفر دوم سوم باید گندکاریای بقیه رو جمع کنین@خسته شانسیه که نفر چندم بیفتی؟
-
میمونیم و میسازیم؟ اهان پس منظورتون از ساختن، سازش با بی عدالتیا و مشکلات بود
پ.ن: کاملا بی مخاطبه (حتی اون نیمچه مخاطبی که تو ذهنمه اینجا نیست)
-
بیوفتین نفر دوم سوم باید گندکاریای بقیه رو جمع کنین@خسته من نفر سوم بودم ولی بجاش یکی دیگه رو گفت سوار شه و افتادم اخری
-
Michael Vey اینکه ارفاق نمیکنن بار اول
ولی میبینی تو ۷ بار اومدی آزمون دادی یکم دست راحت تر باهات رفتار میکنهmahdi.ek چرا به کسی که ۷ بار رد شده باید ارفاق کرد؟
-
-
mahdi.ek خب بنظر تو این منطقیه الان؟
چرا باید فرق باشه بین کسی که بار اولشه و کسی که بار چندمشه؟
چرا کسی که چندین بار رد شده بجای اینکه راحتتر قبول شه براش ۱۲ جلسه دیگه کلاس نمیزارن؟چرا ناعدالتی ها رو عادی جلوه میدین... هر چقدرم این بی عدالتی ها زیاد باشه ولی باز هم عادی نیستن و منطقی نیست بعنوان یه اصل بپذیریمش
Michael Vey چون کسی که بار اول رد بشه باید پول کلاس اجباری هم بده و از اون مهم تر داره بدون پول اضافی میره واسه خودش
ولی از بار اول به بعد دیگه پول کلاس نمیدن یه پول با مبلغ کمتر میدن
و یه حالت اسیر گواهینامه هم شدن -
بعد دوتا با چشامی خودم دیدم پارتی داشتن
حتی دختره خودشو لو داد بدبخت
گفت این افسره همیشه میاد از فروشگای ما چیز میخره منو میشناسه
دوتاشونو قبول کرد -
Michael Vey چرا اینقدر بزرگش میکنی
کلا افسرا به کسایی که زیاد رد شدن مثل سابق سخت نمیگیرن
فرق نداره آدمی که برای بار هفتم هشتم اومده آزمون بده با آدمی که بار اولشه ؟ منطقی باشmahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فرق نداره آدمی که برای بار هفتم هشتم اومده آزمون بده با آدمی که بار اولشه
چرا فرق داره
به آدمی که هفت هشت بار رد شده باید سخت تر گرفت:/