هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mahdi.ek خب بنظر تو این منطقیه الان؟
چرا باید فرق باشه بین کسی که بار اولشه و کسی که بار چندمشه؟
چرا کسی که چندین بار رد شده بجای اینکه راحتتر قبول شه براش ۱۲ جلسه دیگه کلاس نمیزارن؟چرا ناعدالتی ها رو عادی جلوه میدین... هر چقدرم این بی عدالتی ها زیاد باشه ولی باز هم عادی نیستن و منطقی نیست بعنوان یه اصل بپذیریمش
Michael Vey چون کسی که بار اول رد بشه باید پول کلاس اجباری هم بده و از اون مهم تر داره بدون پول اضافی میره واسه خودش
ولی از بار اول به بعد دیگه پول کلاس نمیدن یه پول با مبلغ کمتر میدن
و یه حالت اسیر گواهینامه هم شدن -
بعد دوتا با چشامی خودم دیدم پارتی داشتن
حتی دختره خودشو لو داد بدبخت
گفت این افسره همیشه میاد از فروشگای ما چیز میخره منو میشناسه
دوتاشونو قبول کرد -
Michael Vey چرا اینقدر بزرگش میکنی
کلا افسرا به کسایی که زیاد رد شدن مثل سابق سخت نمیگیرن
فرق نداره آدمی که برای بار هفتم هشتم اومده آزمون بده با آدمی که بار اولشه ؟ منطقی باشmahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فرق نداره آدمی که برای بار هفتم هشتم اومده آزمون بده با آدمی که بار اولشه
چرا فرق داره
به آدمی که هفت هشت بار رد شده باید سخت تر گرفت:/ -
دوری و خبری ز تو نرسد
-
Blue28
نه دست خودته
معمولا همیچکس نمیخاد نفر اول باشه
منم بار اول خودمو میکشتم نفر اول نباشم ولی بعدش خیلی پشیمون شدم چون اگ نفر اول بودم ب احتمال خیلی زیاد قبول میشدم ولی نفر دوم سوم باشی نمیدونی چی پیش میاد -
پارسا بهم گفت میخوام تو گیت اکانت بسازم و من اینجور بودم که وا
-
Blue28
نه دست خودته
منم بار اول خودمو میکشتم نفر اول نباشم ولی بعدش خیلی پشیمون شدم چون اگ نفر اول بودم ب احتمال خیلی زیاد قبول میشدم ولی نفر دوم سوم باشی نمیدونی چی پیش میاد@خسته آهااان مرسی
-
Blue28 خواهشش
-
Blue28
نه دست خودته
منم بار اول خودمو میکشتم نفر اول نباشم ولی بعدش خیلی پشیمون شدم چون اگ نفر اول بودم ب احتمال خیلی زیاد قبول میشدم ولی نفر دوم سوم باشی نمیدونی چی پیش میاد@خسته ترسناک ترین آزمون وقتیه که نفر قبلیت پارک دوبلشو خراب کرده بهت میگه دوبلشو درست کنی
ولی یادمه اتیکو یه حرفی میزد یادم مونده میگفت سخت نگیر به اینا تو اگه راننده باشی باید هر کاری افسر میگه انجام بدی حتی از حرکت مستقیمت میتونه بفهمه مهارت داری یا نه و ممکنه فقط آزمونت مسیر مستقیم و دنده عوض کردن باشه
-
معنی دل بستن، پیوستن، گذشتن
تو خیلی دوری
خیلی دوری
خیلی دورررر -
یه زمانی توی کلیپبردم همیشه پر از شعر بود و این روزها پر از کانفیگ
تف بهت زمانه -
واعاعاعاعاهااااااییییییییی
-
@خسته ترسناک ترین آزمون وقتیه که نفر قبلیت پارک دوبلشو خراب کرده بهت میگه دوبلشو درست کنی
ولی یادمه اتیکو یه حرفی میزد یادم مونده میگفت سخت نگیر به اینا تو اگه راننده باشی باید هر کاری افسر میگه انجام بدی حتی از حرکت مستقیمت میتونه بفهمه مهارت داری یا نه و ممکنه فقط آزمونت مسیر مستقیم و دنده عوض کردن باشه
mahdi.ek
خب من همین بودم دیگه پایین تعریف کردم
انتظار داشتم خودش بیاد درستش کنه درش بیاره بعد من سوار شم
ولی گفت نه باید همینو درس کنی
درستشم کردم ولی بعد ایراد بنی اسرائیلی گرفت -
Michael Vey چون کسی که بار اول رد بشه باید پول کلاس اجباری هم بده و از اون مهم تر داره بدون پول اضافی میره واسه خودش
ولی از بار اول به بعد دیگه پول کلاس نمیدن یه پول با مبلغ کمتر میدن
و یه حالت اسیر گواهینامه هم شدنmahdi.ek خب دیگه
پس این رد کردن نه منطقیه نه قانونی. حرومزادگیه و ادم حق داره حرص بخوره. قطططعا اگر این پول زیاد نبود اینجوری نبودن.. بهونه ای نداشتن -
کنکور ۴۰۴ هم یازدهم بیست درصده تاثیرش یا کمتر؟
-
Blue28
نه دست خودته
منم بار اول خودمو میکشتم نفر اول نباشم ولی بعدش خیلی پشیمون شدم چون اگ نفر اول بودم ب احتمال خیلی زیاد قبول میشدم ولی نفر دوم سوم باشی نمیدونی چی پیش میاد@خسته برا ما افسر صدا میکرد دست ما نبود. من خودم دوست داشتم اولا باشم ولی..
-
Kosar.ab مثبت شد
-
@خسته برا ما افسر صدا میکرد دست ما نبود. من خودم دوست داشتم اولا باشم ولی..
Michael Vey
ما از قبلش 4 نفری گروه گروه کرده بودن
دیگه اون 4 نفر دست خوشدون بود نفر چندم باشن -
Hamid.s اها برای شیمی عمومی 1و2 داخل همین کانال جزوه ها و گزارش کار ها متفاوتی و حتی آموزش تصویری ش هست می تونید استفاده کنید اگر سرچ کردید نیاورد بگید لینک کانال رو براتون بفرستم
خواهش میکنم سلامت باشید