هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
در برابر بیمهری سرنوشت سکوت اختیار کرده بود...
-
این پست پاک شده!
-
jahad.20 همچنان بعضیا: نه داداش مگه کار بیمارستان چقدر سخته که همش غر میزنن.
Michael Vey یه وقتایی انقد بی اعصاب می اومدم خونه مامانم میگفت باز کی مرده؟
میومدم تعریف کنم میگفت من دلشو ندارم تعریف نکن -
میومدم تعریف کنم میگفت من دلشو ندارم تعریف نکن -
من بدترین تجربهم از اورژانس یه نوزاد بود که پرت شده بود پایین، بعد مامانه انقدر حالش بد بود باباهه که کلا تو شوک بود. بعد اون روز تازه مانیتور خوندنو یاد گرفته بود فهمیدم حالش رو به بهبود نیست یهو همهچیو از بچه کشیدن بردنش یه بخش دیگه
-
هویججج چیشده
-
میومدم تعریف کنم میگفت من دلشو ندارم تعریف نکنjahad.20 واییی... این خییلی بده.. ادم این چیزا رو برا کسی تعریف نکنه غمباد میگیره که :<<
-
این پست پاک شده!
-
jahad.20 واییی... این خییلی بده.. ادم این چیزا رو برا کسی تعریف نکنه غمباد میگیره که :<<
Michael Vey دیگه میرفتم برای دوستام میگفتم زار میزدم
-
من بدترین تجربهم از اورژانس یه نوزاد بود که پرت شده بود پایین، بعد مامانه انقدر حالش بد بود باباهه که کلا تو شوک بود. بعد اون روز تازه مانیتور خوندنو یاد گرفته بود فهمیدم حالش رو به بهبود نیست یهو همهچیو از بچه کشیدن بردنش یه بخش دیگه
-
-
هویججج نتیجهش شده این:
-
هویججج تو دیگه چرا سیسی
-
mr.vinyzo من خودم همیشه میگم حاضرم بمیرم عمل نشم
حتی سر کمردردم بچه ها میگفتن اگه دیسک داشتی میای همینجا عمل میکنی ما انتوبه ات میکنیم
من اینجوری بودم واقعا فکر کردی میام عمل میکنم؟jahad.20 منم از عمل مثه سگ می ترسم