هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
f.nalist
کاریزماتیکی -
بیخیال من اصن نمیدونم چرا میام اینجا
-
-
Kosar.ab
از بدبیاریام خستم کوثر@خسته
واقعا نمیدونم چی بگم
میفهمم
منم خیلی بدشانس بودم سر خیلی اتفاقاتی که پارسال پیش اومد..
خانوادم میگفتن به فال نیک بگیر، ازاین جمله عصبی میشدم، وضعیتم داغون بود، ولی الان حالم خوبه
چون به زندگی عادی برگشتم
دارم زندگی میکنم
کارایی که دوست داشتم تو سن بیست سالگی انجام بدمو دارم انجام میدم و تمام اتفاقات تلخ گذشته رو فراموش کردم.. -
-
-
@خسته
واقعا نمیدونم چی بگم
میفهمم
منم خیلی بدشانس بودم سر خیلی اتفاقاتی که پارسال پیش اومد..
خانوادم میگفتن به فال نیک بگیر، ازاین جمله عصبی میشدم، وضعیتم داغون بود، ولی الان حالم خوبه
چون به زندگی عادی برگشتم
دارم زندگی میکنم
کارایی که دوست داشتم تو سن بیست سالگی انجام بدمو دارم انجام میدم و تمام اتفاقات تلخ گذشته رو فراموش کردم..Kosar.ab
خوشبحالت کوثر(:
همین یعنی خدا بغلت کرده -
اینجام ی مشت ادمن ک درکی از حرفام ندارن
همه نه ولی اکثریت -
-
اینجام ی مشت ادمن ک درکی از حرفام ندارن
همه نه ولی اکثریت@خسته بخدا مام گذروندیم، اولین کنکور منم ۴۰۱ بود دیگه. اصلن منم همون چیزیو قبول شدم که تو پارسال آوردی. منتها تو رفتی دنبال آرزوهات، نخواستی سطح پایین باشی ماهلین. غیر اینه؟
-
Kosar.ab
خوشبحالت کوثر(:
همین یعنی خدا بغلت کرده@خسته مطمئنم بعد ورود به دانشگاه حال توهم خوب میشه
انشاالله همتون ب چیزی ک میخوایید برسید🩷 -
mahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Rover
همین الانش یه نژاد کره ای ژاپنی چینی صادر شده به ایرانیسعی میکنم صبور باشم و جواب این جمله رو ندم. نقطه (اصلنم چند بار چند نوشته و پاک نکردم.
)
بعد واقعا از فیلم نمیشه قضاوت کرد
تو فیلما همه چی قشنگ ترهکاش جمله اولت نبود حداقل بعدش میدونستم خیلی منطقی منظورم از این حرف رو بگم و امیدوار باشم که بفهمی!
اگه چیزی نوشتم رو درست خونده بودی می فهمیدی که چیزی راجع به خوب بودن اونا یا بد بودن خودمون نگفتم
صرفا منظورم ماجراهایی بود که اونا برای رسیدن به هدفشون میگذرونن بود.
مثلا اینکه همه کارایی که انجام میدادن تو مدرسه بود (اگه درست یادم باشه) این یکی تو کشور کره و ژاپن فرق داره.
مورد بعدی هم اینکه این به خودم مربوطه که دروغ های اونا رو باور کنم یا نه شاید دلم میخواد باور کنم که دنیایی وجود داره که توش آدما تا سن ۱۹ سالگی تو خونه حبس نباشن اگه پسری احتمالا هیچوقت اینو درک نمیکنی ، همینکه میبینم اونا چنین حقوقی دارن برای اینکه دلم بخواد اونجا زندگی کنم برام کافیه.چین فقط ۱۳ میلیون نفر کنکورشو شرکت میکنن
میدونی یعنی چقدر سخت تر
میدونی یعنی چه رقابت سنگین تریه؟
کنکور ایرانم راحت نیست
ولی کنکور اونا بدتره
آمار خودکشی برای کنکورشون رو شنیدی ؟
این همه دانشگاه ما داریم ، فکر کردی اونا چقدر دانشگاه دارن ؟ بعد جمعیت ما با جمعیت اونا قابل مقایسه است ؟
نه دیگه این چیزا تو فیلم که نیست ، تو فیلم یه نفر رویایی درس میخونه و رویایی هم به هدفش میرسه