هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
_ Reza _ عیبی نداره اذیت کن
-
آخرین تیر برای امید به اتمام مرور = بغچه ای
متاسفانه یه بغچه کم میارم ولی ناد پرابلم -
Clown nurse
فکر میکردم یه چیزی در مایه های پرنسس پرستار و ملکه ی پرستار و اینجور چیزا باشه نباید ترجمه شو میدیدم -
....
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
من کیستم؟ عمر در غمی سر شدهای!
چشم ز غم شکستگی، تر شدهای!از دست تو افتادم و حالم این است:
تنهایی استکان لبپر شدهای! -
من کیستم؟ عمر در غمی سر شدهای!
چشم ز غم شکستگی، تر شدهای!از دست تو افتادم و حالم این است:
تنهایی استکان لبپر شدهای!melancholy
کیام من؟ آرزو گم کردهای تنها و سرگردان
نه آرامی، نه امیدی، نه همدردی، نه همراهی -
یه خوابیدن چیه؟ اونم بلد نیستم.
-
Infinitie. A قانونی با پزشک بیهوشیه حتی تنظیمات دستگاه بیهوشی هم با خودشه ولی عموما نمیرسن یا نمیان و باید یک هوشبر همه کار و بلد باشه چون خودش تنها باید انجام بده
اما اگه بحث دیه برسه واقعا نمیدونم چجوری تقسیم میشه و چند درصد با پزشکه و چند درصد بامادر هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A قانونی با پزشک بیهوشیه حتی تنظیمات دستگاه بیهوشی هم با خودشه ولی عموما نمیرسن یا نمیان و باید یک هوشبر همه کار و بلد باشه چون خودش تنها باید انجام بده
اما اگه بحث دیه برسه واقعا نمیدونم چجوری تقسیم میشه و چند درصد با پزشکه و چند درصد باماهعی، این موضوع جابجایی شرح وظایف همه جا هست انگاری
و واقعا نمیشه یا خیلی سخت میشه آدم انجام نده
از طرفی قانونا پاش گیره -
Infinitie. A موقع سی پی ار کد که اعلام میشه یه نفر از بیهوشی اتاق عمل برای اینتوبیشن میاد هربخشی که باشید
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A موقع سی پی ار کد که اعلام میشه یه نفر از بیهوشی اتاق عمل برای اینتوبیشن میاد هربخشی که باشید
آره خب
ولی طول میکشه
خود این مسیرو بخواد طی کنه
بعد من دیدم یارو اومده اینتوبه کرده، آمبوبگ رو داده پرستارااستادمون میگفت پ چرا خودش رفته کارو داده به شماها
-
Infinitie. A واقعن وظیفه دکتره؟
پس چرا تو اورژانس پرستارا داشتن بخیه میزدن؟
بعد تازه تو پراتیک یادمون دادندر هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A واقعن وظیفه دکتره؟
پس چرا تو اورژانس پرستارا داشتن بخیه میزدن؟
بعد تازه تو پراتیک یادمون دادنبله
خب دیگه اینم مثل اینتوبه
بخیه کار پزشکه ولی پرستار انجام میده
به مام یاد دادن، ولی اگه از استاد پراتیکتون بپرسید که پرستار باید بزنه یا نه، میگه بهتون
تازه پرستارا معمولا به خاطر همین قضیه که بیشتر کار بالین میکنن، بهتر پزشکا بخیه میزنن
و پزشک معمولا تجربه اش کمتره