هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
E.B.BUTTERFLY
برو hello talk دانلود کن
من کلی دوست خارجی داشتممن قبلا یه برنامه داشتم یادم نمیاد چی بود اسمش. سیستمش اینجوری طراحی شده بود که طرف مقابل (بیشتر آمریکایی و انگلیسی بودن) میتونست از پیامی که براش به زبان انگلیسی میفرستادی غلط بگیره و درستش رو بهت بگه. اگه بتونم پیداش کنم خوب میشه.
-
من قبلا یه برنامه داشتم یادم نمیاد چی بود اسمش. سیستمش اینجوری طراحی شده بود که طرف مقابل (بیشتر آمریکایی و انگلیسی بودن) میتونست از پیامی که براش به زبان انگلیسی میفرستادی غلط بگیره و درستش رو بهت بگه. اگه بتونم پیداش کنم خوب میشه.
E.B.BUTTERFLY
همون hello talk که بهت گفتم -
Blue28 بهترین راه حلش اینه که نتیجه کاراتو ببینی، بعد لازم نیست هدفای سخت بزاری، چیزای کوچولو که بدست آوردنش راحت باشه
-
E.B.BUTTERFLY دقیقا
اصلن هیچ کجا ندیدم این مدل جوی رو
منم ندیدم. همه ول کردن جدیدا. من میام اینجا واقعا شگفتزده میشم و خداروشکر میکنم که هنوزم آدمای مفید برای جامعه پیدا میشن ولی نمیدونم چرا قسمت نمیشه یکی از شماها رو آدم توی واقعیت هم ببینه.
-
منم ندیدم. همه ول کردن جدیدا. من میام اینجا واقعا شگفتزده میشم و خداروشکر میکنم که هنوزم آدمای مفید برای جامعه پیدا میشن ولی نمیدونم چرا قسمت نمیشه یکی از شماها رو آدم توی واقعیت هم ببینه.
E.B.BUTTERFLY
ای بابا سیسی شرمنده میکنی -
سیاسی، اقتصادی، عاطفی همه چی
-
@هویججج وایییییی

-
E.B.BUTTERFLY تو واقعیتم هست، گشتی قشنگ؟

|
شعردانه