هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
زهرا بنده خدا 2 jahad.20
سلام روزتون بخیر ببخشید دوباره وقتتون می گیرم
من ایین نامه رو خوندم
می خواستم بدونم
ازمون ها تستی هست یا تشریحی؟
بعد به نظرتون ویس کلاس ها رو ضبط کنم یا نه؟
نیاز میشه؟اینکه تاخیری ها ثبت میشه و بعد هر 3 تا غیبت و بعد غیبت ها یک سری محرومیت ها و..
سر این واقعا جدی ان؟jahad_121
سلام عزیزم
آره ازمون ها تستیه
ضبط کنید بعدا به کارتون میاد ولی برای امتحان ها من خودم کتاب و خوندم یا خلاصه های سر کلاس
البته فکر کنم نمونه سوالم از این و اون گیر میاوردیم میخوندیمسر غیبت ها خیلی حساسن حالا تاخیر و نمیدونم شاید کنار بیان ولی غیبت و خیلی زیاد حساسن و کلا از مجموعه نمیتونید خارج شید مگر زمان هایی که خودشون میبرن بیرون
-
اگر دقت کنید توصیههای girl to girl اکثراً ماهیت پرهیزی و هشداردهنده دارند. چی کار کنی یا نکنی که آدم (مرد) اشتباه رو بتونی تشخیص بدی، گیرش نیفتی یا از دامش خارج شی. شاید چون بدترین تجربیات زندگی اکثر زنان - که به نظرشون اجتنابناپذیره و برای همین پند میدن - مرتبط با روابطشونه.
@TweetyChannel | Roham
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A والا از اوناش خبر ندارم
انقد بی عدالتی میشه
هر بیهوشی میتونه توی اتاق باشه یا ریکاوری گاها حتی پذیرش
بعد اگه تو اتاق باشه تازگیا به ازای هر عمل یه تعرفه ای بهش تعلق میگیره
از اون روزا که تعرفه نبوده طرحی های بدبخت جور همه کارها رو میکشیدن بعد به محض اومدن تعرفه طرحی هارو از اتاقا بیرون کردن و گذاشتنشون ریکاوری و پذیرشآره اصلا این چیزا خیلی زیاده
رفیقم رفته سربازی، تو اورژانس بیمارستان میگذرونه دوره اشو
بعد میگه تو شیفت، یه پرستار اصلی هست یه پرستار کمکی
کمکیا معمولا سربازن
این اصلیا، هی گیر میدن تهدید میکنن که بیا کارارو انجام بده
مشکل اینجاست که هر بیماری تو شیفت کارش انجام شه، چیزی تو جیب کمکی نمیره، همش به اسم پرستار اصلی ثبت میشهInfinitie. A در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A والا از اوناش خبر ندارم
انقد بی عدالتی میشه
هر بیهوشی میتونه توی اتاق باشه یا ریکاوری گاها حتی پذیرش
بعد اگه تو اتاق باشه تازگیا به ازای هر عمل یه تعرفه ای بهش تعلق میگیره
از اون روزا که تعرفه نبوده طرحی های بدبخت جور همه کارها رو میکشیدن بعد به محض اومدن تعرفه طرحی هارو از اتاقا بیرون کردن و گذاشتنشون ریکاوری و پذیرشآره اصلا این چیزا خیلی زیاده
رفیقم رفته سربازی، تو اورژانس بیمارستان میگذرونه دوره اشو
بعد میگه تو شیفت، یه پرستار اصلی هست یه پرستار کمکی
کمکیا معمولا سربازن
این اصلیا، هی گیر میدن تهدید میکنن که بیا کارارو انجام بده
مشکل اینجاست که هر بیماری تو شیفت کارش انجام شه، چیزی تو جیب کمکی نمیره، همش به اسم پرستار اصلی ثبت میشهبیگاری کشیدن :
همون کاری که با دانشجو ها هم میکنن
تهشم دوقورت و نیمه شون باقیه -
چه جالب
ایتالیایی و اسپانیایی خیلی شبیه همن
فقط یه سری تفاوتای کوچیک دارن
مثلا زبون ایتالیایی موزون تره
کلماتشون هم یه ذره فرق دارن -
بنظرم باید مغز یه سری آدما رو باز کرد قشنگ توش نگاه کرد که چی تو این مغزشون میگذره که این حرفا رو میزنن و این طرفداریا رو میکنن
-
به قول خواهرم (وقتی بهش میگم بنظرت ما هیچوقت خارج نمیریم؟): این همه آدم بدون رفتن حتی به یه استان دیگه مردن؛ ما هم روش.
-
-
البته واژه شریف آزادی خیلی وقته که کثیف و نجس شده. دیگه تر اضافه بشه نشه فرقی به حالش نداره
-
متن زیرشو نخونده بودم
-
_ Reza _ یوقت فکر نکنی اون پیامی که گفتم مغز یه عده رو باید باز کرد خطاب ب تو بود :|||||
وگرنه پیام خودتو ک دیدم حدس زدم نخوندی متنشو چیزی نگفتم -
هویججج بخدا مال منم همینه
-
فکت:
کسایی که مهاجرت میکنن و خوشبخت تر میشن، از اول پولدار بودن.
وگرنه کسایی که از اول پول خاصی نداشتن و مهاجرت میکنن، وارد مرحله جدیدی از بدبختی میشن. -
_ Reza _ یوقت فکر نکنی اون پیامی که گفتم مغز یه عده رو باید باز کرد خطاب ب تو بود :|||||
وگرنه پیام خودتو ک دیدم حدس زدم نخوندی متنشو چیزی نگفتمMichael Vey اره نخونده بودم رسما یه ضدحال زدم و مثل متن زیرش رفتار کردم
فکر کردن واسه فان گذاشتی ولی خیلی جدی بود
-
Michael Vey اره نخونده بودم رسما یه ضدحال زدم و مثل متن زیرش رفتار کردم
فکر کردن واسه فان گذاشتی ولی خیلی جدی بود
_ Reza _
البته برعکس این عکس هم صدق میکنه
ولی خب حالا این ورژنشو دیدم گفتم یکم غر بزنم -
من خودم شبیه همین شرکم قبول دارم
-