هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ببین من حس میکنم تو از اینایی که اتفاقا خیلی با خودت حال میکنی و خیلیام به دستاوردات افتخار میکنی ولی تو جمع میگی نه بابا منکه آدم خاصی نیستم، کاری نکردم و خودتو کوچیک میبینی. چقدز درسته این حرفم؟ مبخوام ببینم حس شیشمم چقدر درسته
Maaah
دقیقاااا -
ببین من حس میکنم تو از اینایی که اتفاقا خیلی با خودت حال میکنی و خیلیام به دستاوردات افتخار میکنی ولی تو جمع میگی نه بابا منکه آدم خاصی نیستم، کاری نکردم و خودتو کوچیک میبینی. چقدز درسته این حرفم؟ مبخوام ببینم حس شیشمم چقدر درسته
Maaah
خیر
من دستاورد بزرگی نداشتم که بهش افتخار کنم
تو جمع هم همون رو ابراز میکنم چون واقعیته
کافیه موقعی که خواستی به دستاوردت افتخار کنی کافیه بالا دستات رو ببینی اون موقع است که میبینی باید سکوت کنی و در مورد چیزای کم ارزشی که برای بقیه خاطره است جایی صحبت نکنی
اینجوری به نظرم بهتره
البته که اینایی که ما تودلی میگیم شوخیه ولی در واقعیت نظرم اینه -
منم آخه اینطور فکر میکردم
-
ما که در متنِ خود قوی بودیم
گریه کردیم توی پاورقی… -
Maaah
خیر
من دستاورد بزرگی نداشتم که بهش افتخار کنم
تو جمع هم همون رو ابراز میکنم چون واقعیته
کافیه موقعی که خواستی به دستاوردت افتخار کنی کافیه بالا دستات رو ببینی اون موقع است که میبینی باید سکوت کنی و در مورد چیزای کم ارزشی که برای بقیه خاطره است جایی صحبت نکنی
اینجوری به نظرم بهتره
البته که اینایی که ما تودلی میگیم شوخیه ولی در واقعیت نظرم اینهf.nalist خب این دیدگاه بوی پختگی میده واقعن، منم دوست دارم اینجوری باشم ولی نمیشه. البته که قصد جسارت نداشتما یهو خیلییی رفتی تو لحن دعوا و اینا ادم میترسه
️
-
منم آخه اینطور فکر میکردم
پرستو بابایی
پس من واقعا شوتم -
پرستو بابایی
پس من واقعا شوتمهویججج
چطور؟
آخه تصور منم درست نبودا -
هویججج
++ -
ایگنور کردی):
-
f.nalist خب این دیدگاه بوی پختگی میده واقعن، منم دوست دارم اینجوری باشم ولی نمیشه. البته که قصد جسارت نداشتما یهو خیلییی رفتی تو لحن دعوا و اینا ادم میترسه
️
-
هویججج
چطور؟
آخه تصور منم درست نبوداپرستو بابایی
نه کلا نسبت به همه چی یه دیدم مثبت دارم و پیش فرض اینه که این تعریفی که داره از خودش ارائه میده درسته و راحت اعتماد میکنم