هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خوشحالم...
بالاخره یه کم یاد گرفتیم حرف بزنیم و گندکاریامونو بگیم و دلخوری ام پیش نیاد...
️
میاد طبیعتا ولی دعوامون نمیشه...
واقعا خوشحالممممممم
خدایا شکرتتتتتتتتتتتت
#تودلی -
آره شاید راجب یه سری چیزا نسبت به خودم اونقدر به یقین نرسیدم که با هر چیزی زود بهم میریزم.
-
بارش حق فراوان
بعدشم تصمیم میگیرم یه کتاب عاشقانه دیگه رو شروع کنم. -
Michael Vey
و پرنیایی که استانداردش بالا رفته -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هیچ کار خارج از عرفی نکرد
ملاک درست و غلط که عرف نیست
عرف بین المللی رو خود آمریکا مشخص میکنهMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اونم از سمت کشوری ک کلی بی انصافی در حقش کردن
اولا که کشور و وطن آدم، مثل مادر آدم میمونه.
هر چی هم مادر یه نفر ناراحتش کرده باشه، آدم نباید بهش لگد بزنه.
اونم جلوی بزرگترین دشمن وطنش.Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فکر میکنین اگه بیرونش نمیکردن خارج میرفت؟
همون مریم میرزاخانی کجا ارزش و قدرشو دونستن؟ اینجا میموند اصلا دنیا میفهمید همچین شخصی وجود داره؟این بحث، هیچ ربطی به اینکه نباید جلوی ترامپ، روی خوش نشون میداده نداره.
این یه بحث دیگه است
طرف مردم بیگناه و زیرساختهای مملکت رو با وقاحت تمام زده. حالا بگه چون مثلا فلان جا به من بها ندادن پس بیخیال همشون؟ این بی انصافیه اتفاقاReza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اولا که کشور و وطن آدم، مثل مادر آدم میمونه.
هر چی هم مادر یه نفر ناراحتش کرده باشه، آدم نباید بهش لگد بزنه.
اونم جلوی بزرگترین دشمن وطنش.والا از چند زاویه دیدم فیلم آقای فغانی رو
ولی لگدی ندیدم -
رفتار صفر و صدی رو اینجا هم دارم، کافیه نسبت به چیزی یقین کامل داشته باشم هیچیییییی نمیتونه نظرمو عوض کنه ولی وای از روزی که یقینم در مرحله متوسطیه با چیزای مخالفش زود دو دل میشم...
️.
-
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
رسما همه افراد خوب و خفنشو با اردنگی انداخته بیرون
حرفتون یه بخشیش درسته، یه بخشیش غلط
بله. ما نیازه از نخبههامون حمایت بیشتری کنیم. در این شکی نیست
ولی آیا «همشون رو با اردنگی انداختیم بیرون؟»
خود همین آقای فغانی، توی همین کشور بالا اومده و تا وقتی ایران بوده، داور مطرح کشوری بوده
ثانیا الان کلی نخبه علمی و ورزشی داریم که توی همین کشور رشد کردن و افتخار جهانی کسب کردن
از شهید شهریاری و رضایی و نخبه های موشکی و نانو و شهید فخری زاده و دکتر بحری و المپیادی ها گرفته تا صد ها ورزشکاری که توی همین کشور، مدال های طلا و نقره توی المپیک و تورنمنت های دیگه گرفتن و در سطح جهان دیده شدنبحث نخبه پروری یه بحثه، بحث شرافت یه بحث دیگه است
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خود همین آقای فغانی، توی همین کشور بالا اومده و تا وقتی ایران بوده، داور مطرح کشوری بوده
اره خب. بعد وقتی خواست تو همین جایگاهش بمونه گفتن نه تو پیری. گفت باشه اصلا جایگاه اولو نمیخوام بازم گفتن نه
ولاکن برار -
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اره خب. بعد وقتی خواست تو همین جایگاهش بمونه گفتن نه تو پیری. گفت باشه اصلا جایگاه اولو نمیخوام بازم گفتن نه
ولاکن برارMichael Vey من یادمه خودش سال ۴۰۱ سر اون مسائل رفت ....همونطور که مثلا مهران مدیری صدا و سیما و کلا نظام حاکم رو تحریم کرده بود...
-
با احترام فراوان، حوصله ادامه بحث ندارم
چون هم بحث سیاسی ممنوعه
هم اینکه هرگز نمیشه تو این چیزا کسی رو متقاعد کنی
چون هر کی از زاویه دیدی که دوست داره ببینه میبینه
از جمله خودم -
Michael Vey من یادمه خودش سال ۴۰۱ سر اون مسائل رفت ....همونطور که مثلا مهران مدیری صدا و سیما و کلا نظام حاکم رو تحریم کرده بود...
-
با احترام فراوان، حوصله ادامه بحث ندارم
چون هم بحث سیاسی ممنوعه
هم اینکه هرگز نمیشه تو این چیزا کسی رو متقاعد کنی
چون هر کی از زاویه دیدی که دوست داره ببینه میبینه
از جمله خودمMichael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چون هم بحث سیاسی ممنوعه
پیام پایین حرفتونو تایید کردم ..اما چه خوب که به این رسیدین اخه سه روز قبل کنکور اردیبهشت که خانم لیلی_ بهتون یاداوری کردن گفتین که ما میخوایم حرف بزنیم و کنکوری الان نباید اینجا باشه و... پیامشو پیدا کنم الصاق میکنم...
https://forum.alaatv.com/post/3653343
https://forum.alaatv.com/post/3653358 -
البته فقط برای یاد اوری بود وگرنه من برای شما احترام بسیار زیادی قائلم و خب خیلی جاها شمارو به عنوان یه الگو قبول دارم ...عذر خواهم Michael Vey
-
این حجم از ظرفیت استخدامی و بحران کمبود یعنی یه جای کار میلنگه. یا حقوق کمه یا کار سنگینه.
-
و یا شاید هر دو.
خب اگه علاقه از یهجایی به بعد محو شد، چی؟ -
....
-
....