هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
E.B.BUTTERFLY
آره مقابله با اون حس خیلی مهمه
یعنی سر آزمون اصلش همونهمعجزه میکنه.
-
Zaahra._.. نگران نباشید اصلا. اگه درسی سخت باشه برای اکثریت سخته و اون کسی توی این شرایط برنده هست که این موضوع رو به خودش بقبولونه و تمرکزش رو حفظ کنه انگار که اتفاقی نیوفتاده. بعد اینجوری میدونید چقدر بازدهی کارتون میاد بالا؟ درحالی که بقیه هی دارن وسط جلسه خودتخریبی میکنن و روانشون رو بهم میزنن شما در کمال خونسردی و با آگاهی از این موضوع که بقیه هم شرایط مشابه شما رو دارن، میتونید از دانسته هاتون در تست ها استفاده کنید. اتفاقا هرچی سوالات سخت تر باشه شما بهتر میتونید نتیجه بگیرید (اگر به استرس غلبه کنید) چون سوالات آسون رو که اکثریت میزنن.
E.B.BUTTERFLY
البته الان خیلیا دیگه آگاه شدن و مدیریت سر جلسه رو بلدن🥲
-
در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
صادق:
راز بین ما رو فقط ناجیا میگیرنبچه ها فکر کنم اینو خیلیا نفهمیدین
اونی که تو عکسه اسمش ناجی هست رپر نسل چهار
اصن من اشتباه هم نوشتم
بهرام نبود و این آهنگ برا صادق هست که اونم رپره و تو آهنگ بی صدا بی صورت این یه تیکه رو میگه -
E.B.BUTTERFLY
البته الان خیلیا دیگه آگاه شدن و مدیریت سر جلسه رو بلدن🥲
Zaahra._..
ولی تعداد کسایی که استرس های عجیب غریب میگیرن هم کم نیست. یکی از فامیل های ما سال کنکورش خیلی درس خوند در حد جنون. ولی سر جلسه کنکور از شدت استرسی که داشت سوال یک رو توی پاسخنامه ندید و از دو شروع کرد به پر کردن.
مجبور شد یک سال دیگه هم بخونه برای کنکور... -
Zaahra._..
ولی تعداد کسایی که استرس های عجیب غریب میگیرن هم کم نیست. یکی از فامیل های ما سال کنکورش خیلی درس خوند در حد جنون. ولی سر جلسه کنکور از شدت استرسی که داشت سوال یک رو توی پاسخنامه ندید و از دو شروع کرد به پر کردن.
مجبور شد یک سال دیگه هم بخونه برای کنکور...E.B.BUTTERFLY منشن کردم ندیدین
-
من از مهاجرت کردن و تا ابد تو ایران موندن، هر دو، به یک اندازه میترسم.
- فاطمه
@Daneshjoo
-
باز این جاریا جمع شدن
هر دقیقه حرف زدن اینا = ۱ روز دعوا بعد رفتنشون تو خونه ما -
Blue28
من توی تلگرام دیدم انگار خیلی سوالات چالشی و ابهام دار و سخت داشته
ولی ریاضی و شیمی بدتر بودهآهان من چنتا سوال دبدم بنظرم سخت نیمد
اشتباه کردم
-
باز این جاریا جمع شدن
هر دقیقه حرف زدن اینا = ۱ روز دعوا بعد رفتنشون تو خونه ما -
E.B.BUTTERFLY منشن کردم ندیدین
بابونــــه سلام
خوب هستین؟
من منشن ها رو چک کردم و از من خیلی بعیده که جواب نداده باشم
فکر میکنم منظورتون این باشه (باتوجه به اینکه لایک نشده). اون زمان یادمه اینجا خیلی شلوغ بود احتمالا پیام من بین باقی پیام ها گمشده و شما ندیدید. داشتیم درباره دوربین عکاسی هم صحبت میکردیم. -
Zaahra._..
مجبور شد یک سال دیگه هم بخونه برای کنکور...E.B.BUTTERFLY
آره اینم هست -
یه چیزی توی تلگرام دارم میبینم که انگار سوالا لو رفته
واقعا چه جوری میشه؟
امیدوارم فیک باشه اشتباه باشه
این دیگه خیلی ناحقیه -
احساس میکنم پروفایلم از اونایی شد که مامانا میذارن
.