هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آیلین من یه بار رفتم خوندم اونقدری خوب نبود برام باحاش حال نکردم حس میکنم به روحیم نمیخوره . ولی به جز مانهوا ، مانگا چی معرفی میکنی بخونم؟
Neo......
راستش من مانگا نمی خونم ولی انیمه هاشونو سه چهار سال پیش می دیدم (من معروفا رو دیدم : ناروتو رو 4 دور دیدم / آبشار سرنوشت (چون والیبال بود) /قفل آبی رو راستی خود مانگا، ولی ترجمه شده خوندم اون موقع تازه شروع کرده بودم ترجمه شده می خوندم / بوروتو رو مانگاش فکر کنم هر ماه یک چپپتر میاد- از دوسال پیش دیگه نخوندمش دیگه چند تا از قدیمی ها که از شبکه پویا هم پخش شدن ورزشی و داستانی :خانواده دکتر ارنست و..:
-
هویججج یه بار بدو بدو رفتم گفتم مامان صدای چی بود رسمن مرده بودم از ترس بابام گفت پدافند بوده احتمالن مامانم گفت خب برو دست صورتتو بشور برو ادامه درست
-
پرستو بابایی عهوا
نه اون پارسال بود، الان زشت شدمMaaah
برو ببینم بابا -
Neo......
راستش من مانگا نمی خونم ولی انیمه هاشونو سه چهار سال پیش می دیدم (من معروفا رو دیدم : ناروتو رو 4 دور دیدم / آبشار سرنوشت (چون والیبال بود) /قفل آبی رو راستی خود مانگا، ولی ترجمه شده خوندم اون موقع تازه شروع کرده بودم ترجمه شده می خوندم / بوروتو رو مانگاش فکر کنم هر ماه یک چپپتر میاد- از دوسال پیش دیگه نخوندمش دیگه چند تا از قدیمی ها که از شبکه پویا هم پخش شدن ورزشی و داستانی :خانواده دکتر ارنست و..:
-
وای لعنتی(:
اگه یه پسر بودم اون دختره رو میگرفتم
خیلی خوشگل بود خیلی نمیدونم چطور بعضیا اینقدر خوشگلن -
این دختره خیلی خوشگله ولی همش عمل و فیلره
البته تو این عکس معلوم نیست چقدر ناز نیست پروفایلش رو ببینید -
وای لعنتی(:
خیلی خوشگل بود خیلی نمیدونم چطور بعضیا اینقدر خوشگلندر هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
وای لعنتی(:
خیلی خوشگل بود خیلی نمیدونم چطور بعضیا اینقدر خوشگلنتکنیسین داروخونه بود
-
f.nalist اووو من حالا ژل لب و عمل بینیرو شوخی کردم، کلا مخالفم با این چیزا ولی زیر چشمام هم خیلی گوده، هم تیره شده به مرور. حالا اون موقع تحقیق میکنم. مرسی
-
f.nalist
آره دیگه چون میدونم حضورم مایه ی خوشحالیه(((: