هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج خواهش میکنم.
-
VID_20250719_220013_378.mp4
این فسقلی بعد از بدنیا اومدنشم دست از عادتش برنداشته 🥰از ظهر تا به الان بیش از ۱۰ بار دیدمش
-
بچه ها!
لطفا نظرتون رو درباره اینکه یه نفر، تجربیاتش رو در یک بلاگ بنویسه بگید!
اینکه چقدر میتونه مفیده باشه؟
و اینکه چقدر میتونه ادامه دار باشه؟
و اینکه آیا «وقت هدر دادنه»؟
یک نظر خیلی واقع گرایانه بی رحم ازتون می خوام.
و اینکه نظر همه شما ارزشمنده. پس اگه چیزی به ذهنتون رسید، حتما به من بگید -
VID_20250719_220013_378.mp4
این فسقلی بعد از بدنیا اومدنشم دست از عادتش برنداشته 🥰از ظهر تا به الان بیش از ۱۰ بار دیدمش
بابونــــه
وای خدایا🥹 -
E.B.BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
از این ساعت تا اون ساعت شام مثلا و همینطور ادامه...
اینو کلی بنویس، مثلا بنویس تا ناهار باید اینکارا انجام بشه، ممکنه یه روزی نظم روزت یکم بهم بخوره مثلا نتونی ۷ شب شام بخوری، بیوفته ساعت ۱۰ بعد کلا برنامهت بهم میریزه
-
E.B.BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
از این ساعت تا اون ساعت شام مثلا و همینطور ادامه...
اینو کلی بنویس، مثلا بنویس تا ناهار باید اینکارا انجام بشه، ممکنه یه روزی نظم روزت یکم بهم بخوره مثلا نتونی ۷ شب شام بخوری، بیوفته ساعت ۱۰ بعد کلا برنامهت بهم میریزه
Maaah اینم هست...ممنونم
️
-
میتونه واسه خودِ فرد سرگرم کننده باشه و با همین هدف این کار رو انجام بده
یا تجربیاتی که میگه رو با هدف کمک به دیگران بیان کنه و بخواد راههایی که به موفقیت یا شکستش منجر شده رو بازگو کنه واسه دیگران
و میتونه هم شبیه بعضی از بلاگر ها برای شوآف و خودنمایی چیزهایی رو بزاره
باید دید قصد و هدف چیه؟ -
بچه ها!
و اینکه نظر همه شما ارزشمنده. پس اگه چیزی به ذهنتون رسید، حتما به من بگیدReza-H
سلام
به خیلی چیزها بستگی داره، اینکه ماهیت اون وبلاگ قراره چی باشه، آیا یه روزمرگی صرفه؟
یا حتی یه تجربه صرفه؟
آیا اون فرد راجب تجربهی خودش موشکافانه نگاه کرده و آیا تجربه های مشابه رو بررسی کرده؟
لحن روایتش به سبکی هست که برای خواننده حس و حال داستان رو بده و از لحاظ ادبیات قویه؟
در کل اگر بخواد یه روزمرگی صرف باشه شاید برای فرد نویسنده لذت بخش باشه، اما چون اون مطلب رو انتشار میده نسبت به کسایی که میخوننش مسئوله.
نمیدونم دکتر امیرمحمدقربانی رو میشناسید یا خیر، اما غالب وبلاگ هایی که از ایشون خوندم واقعا در دستهبندی کارای مفید قرار میگیره. -
بچه ها!
و اینکه نظر همه شما ارزشمنده. پس اگه چیزی به ذهنتون رسید، حتما به من بگیدReza-H برای من خیلی مهمه اون نفر کیه، مغزم ترجیحا نظرات و تجربیات آدمایی رو قبول میکنه که بشناستشون. بعد اینکه میتونه مفید باشه در صورتی که جدید باشه و مفید یا با یه زاویهی جدید به موضوعات نگاه کرده باشه.
من خودم یه بار انقدر سبک زندگی یه آدم برام جالب بود، که کلییییی پیگیرش شدم و زیر و بم زندگیشو درآوردم. درواقع یه نسخه بود از اون منی که دوست دارم در آینده بهش تبدیل بشم. -
یا تجربیاتی که میگه رو با هدف کمک به دیگران بیان کنه و بخواد راههایی که به موفقیت یا شکستش منجر شده رو بازگو کنه واسه دیگران
باید دید قصد و هدف چیه؟ -
بچه ها!
و اینکه نظر همه شما ارزشمنده. پس اگه چیزی به ذهنتون رسید، حتما به من بگید -
باید دید قصد و هدف چیه؟بابونــــه
ممنون از شما
نکته تون خیلی درست بود
به نظرتون در چه صورتی واقعا ارزشش رو داره؟ (منظورم اینه که اگه یه مورد رو بخواید نام ببرید که «حداقلی ترین» فایده اش باشه چی میگید؟)
چون هممون میدونیم که یه وبلاگی که مطالب مفید و موثری بذاره که مخاطب رو تحت تاثیر قرار بده، یه وبلاگ خوبه.
اما سوال اینجاست که مرز بین وبلاگ خوب و بد دقیقا کجاست؟ -
مثلا یه پزشک یا پرستار
محتوایی شامل تجربیاتش در بیمارستان و اورژانس رو قرار میده
نمونه ش رو شنیدم: خانمی چند هفته پس از زایمان با فشار خون بالا و یکسری علامت های دیگه وارد بیمارستان میشه، یک پزشک تشخیص خاصی نمیده و بیمار رو مرخص میکنه پزشک دیگه اجازه ترخیص نمیده و بررسی ها اکلامپسی رو تایید می کننخب بیان این تجربه(مطلب مفیدی که خیلی هم تخصصی توضیح داده نشده و عموم متوجه ش میشن ) در صورتی که برای کسی پیش بیاد خیلی میتونه کمک کننده باشه
-
Reza-H
مهدیه درست میگه
حس میکنم ممکنه اون آدم اغراق کنه و حتی دروغ بگه اگه با جزئیات زیادی صحبت کنه یا مثلا چندین ولاگ ازش وجود داشته باشه بیشتر میتونم اعتماد کنمهویججج آره درواقع صرفا به حرفا اونم تو فضای مجازی نمیشه اعتماد کرد