هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بابونــــه
اهم
دو تا سوال هست
یکی اینکه ملاک مفید بودن چیه؟
یه جا توی پیاما وقتی میگیم مفید، منظورمون جالبه (مثلا مفید بودن روزمرگی های دانشجو. این بیشتر از اینکه «مفید» باشه، برای منِ مثلا دانشجو پزشکی جالبه. که اسمش رو میگذارم مفید) یا منظورمون چیزیه که بعدا به کارمون بیاد (که الزاما هم ممکنه جالب نباشه)
سوال دوم رو از مهدیه خانم هم پرسیدم:
اینکه آیا «ماندگار شدن» تجربه هایی که یه نفر با جون و دل از سر گذرونده (فارغ از اینکه برای بقیه جالب هستن یا نه)، دلیل کافی ای برای اینکه وبلاگ نویسی کنه نیست؟
یعنی ملاک ما باید مخاطب باشه که چی براش جالبه یا حتی چی براش «مفیده»؟Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بابونــــه
اهم
دو تا سوال هست
یه جا توی پیاما وقتی میگیم مفید، منظورمون جالبه (مثلا مفید بودن روزمرگی های دانشجو. این بیشتر از اینکه «مفید» باشه، برای منِ مثلا دانشجو پزشکی جالبه. که اسمش رو میگذارم مفید) یا منظورمون چیزیه که بعدا به کارمون بیاد (که الزاما هم ممکنه جالب نباشه)خب بنظرم "جالب بودن" با "مفید بودن" بیشتر وقتا خیلی متفاوته و گاهی با هم معنادار میشن
مثلا نمونه ای که گفتم هم مفید بود و هم جالب(البته از نظر من)
اما دونستن اینکه کانگورو نمیتونه به عقب بره فقط جالبه
و دونستن اینکه مصرف قرصهای پروبیوتیک برای درمان دل درد های مسافرتی مفیده هم مفیده و نه جالبسوال دوم رو از مهدیه خانم هم پرسیدم:
اینکه آیا «ماندگار شدن» تجربه هایی که یه نفر با جون و دل از سر گذرونده (فارغ از اینکه برای بقیه جالب هستن یا نه)، دلیل کافی ای برای اینکه وبلاگ نویسی کنه نیست؟
یعنی ملاک ما باید مخاطب باشه که چی براش جالبه یا حتی چی براش «مفیده»؟بله بنظرم
بستگی داره بازم به هدف فرد، اینکه فرد وبلاگ نویس میخواد کمک کنه یا سرگرم بشه؟
مثلا دانشجوی پزشکی درباره تجربیات ۳ سال تحصیلش، کلاسهایی که شرکت کرده، ساعت مطالعه و.... مطالبی رو قرار میده که برای جامعه هدف(دانش آموز با هدف پزشکی) مفید خواهد بود(پس اینجا دانشجوی پزشکی دلیل کافی داره برای وبلاگ نویسی) -
بابونــــه
اره اینا بیشتر برای طرفای مریوانه ولی ما هم میپوشیمماهلین سایتتون خیلی قشنگن
-
Mehrsa 14
سوالات خیلی مهمی بودن
متشکرم
به نظرتون اینکه یه نفر، بخواد خودش رو، و اون چیزی که تجربه کرده رو ماندگار کنه، آیا دلیل خوبی برای اینکه یه وبلاگ (یا چیزی شبیه بهش) داشته باشه نیست؟اما چون اون مطلب رو انتشار میده نسبت به کسایی که میخوننش مسئوله.
این مسئله هم خیلی درست بود. استفاده کردم
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
امیرمحمدقربانی
الان جستجو کردم و دیدم مطالبشون رو. مطالب جذابی داشتن. ان شاء الله باید سر فرصت با جزئیات بیشتر بررسیش کنم
Reza-H
خواهش میکنم، سلامت باشید
ببینین من به شخصه فکر میکنم که دو حالت ممکنه، یا اون وبلاگ نوشته میشه، همون لحظه هم یه عدهای برای سرگرمی و دنبال کردن یه داستان، داستان یک زندگی با تمام بالا و پایینش، اون رو میخونن. حالا یا تعریف میکنن یا بالعکس و بعد هم ممکنه میون همهی سایت های بی نام و نشون اینترنت یه گوشهای خاک بخوره. اما اگر هدف ماندگار شدن باشه، پس باید اون وبلاگ چیزی رو به مخاطب عرضه کنه که متفاوت و غنیه. محتوایی که مثل و مانندش رو کمتر جایی میشه گیر آورد. شاخصهی یه محتوای مفید اینه که حتی بعد گذشت یک ماه، یک سال، فردی که اون رو خونده دلش بخواد بهش رجوع بکنه و از تجربیات نهفته در اون مطلب استفاده کنه. این خیلی کار سختیه، اما واقعا ارزشش رو داره -
Reza-H
خواهش میکنم، سلامت باشید
ببینین من به شخصه فکر میکنم که دو حالت ممکنه، یا اون وبلاگ نوشته میشه، همون لحظه هم یه عدهای برای سرگرمی و دنبال کردن یه داستان، داستان یک زندگی با تمام بالا و پایینش، اون رو میخونن. حالا یا تعریف میکنن یا بالعکس و بعد هم ممکنه میون همهی سایت های بی نام و نشون اینترنت یه گوشهای خاک بخوره. اما اگر هدف ماندگار شدن باشه، پس باید اون وبلاگ چیزی رو به مخاطب عرضه کنه که متفاوت و غنیه. محتوایی که مثل و مانندش رو کمتر جایی میشه گیر آورد. شاخصهی یه محتوای مفید اینه که حتی بعد گذشت یک ماه، یک سال، فردی که اون رو خونده دلش بخواد بهش رجوع بکنه و از تجربیات نهفته در اون مطلب استفاده کنه. این خیلی کار سختیه، اما واقعا ارزشش رو دارهMehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Reza-H
اما اگر هدف ماندگار شدن باشه، پس باید اون وبلاگ چیزی رو به مخاطب عرضه کنه که متفاوت و غنیه.++++
-
بابونــــه
اهم
دو تا سوال هست
یه جا توی پیاما وقتی میگیم مفید، منظورمون جالبه (مثلا مفید بودن روزمرگی های دانشجو. این بیشتر از اینکه «مفید» باشه، برای منِ مثلا دانشجو پزشکی جالبه. که اسمش رو میگذارم مفید) یا منظورمون چیزیه که بعدا به کارمون بیاد (که الزاما هم ممکنه جالب نباشه)
سوال دوم رو از مهدیه خانم هم پرسیدم:
یعنی ملاک ما باید مخاطب باشه که چی براش جالبه یا حتی چی براش «مفیده»؟ -
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بابونــــه
اهم
دو تا سوال هست
یه جا توی پیاما وقتی میگیم مفید، منظورمون جالبه (مثلا مفید بودن روزمرگی های دانشجو. این بیشتر از اینکه «مفید» باشه، برای منِ مثلا دانشجو پزشکی جالبه. که اسمش رو میگذارم مفید) یا منظورمون چیزیه که بعدا به کارمون بیاد (که الزاما هم ممکنه جالب نباشه)خب بنظرم "جالب بودن" با "مفید بودن" بیشتر وقتا خیلی متفاوته و گاهی با هم معنادار میشن
مثلا نمونه ای که گفتم هم مفید بود و هم جالب(البته از نظر من)
اما دونستن اینکه کانگورو نمیتونه به عقب بره فقط جالبه
و دونستن اینکه مصرف قرصهای پروبیوتیک برای درمان دل درد های مسافرتی مفیده هم مفیده و نه جالبسوال دوم رو از مهدیه خانم هم پرسیدم:
یعنی ملاک ما باید مخاطب باشه که چی براش جالبه یا حتی چی براش «مفیده»؟بله بنظرم
بستگی داره بازم به هدف فرد، اینکه فرد وبلاگ نویس میخواد کمک کنه یا سرگرم بشه؟
مثلا دانشجوی پزشکی درباره تجربیات ۳ سال تحصیلش، کلاسهایی که شرکت کرده، ساعت مطالعه و.... مطالبی رو قرار میده که برای جامعه هدف(دانش آموز با هدف پزشکی) مفید خواهد بود(پس اینجا دانشجوی پزشکی دلیل کافی داره برای وبلاگ نویسی)بابونــــه
آها. متوجه شدم
یعنی وبلاگ نویس هم در اصل باید فدای فایده رسوندن به مخاطب باشه
اصالت با اون فایده است. نه خواسته اون وبلاگ نویس
درسته؟ -
Reza-H
خواهش میکنم، سلامت باشید
ببینین من به شخصه فکر میکنم که دو حالت ممکنه، یا اون وبلاگ نوشته میشه، همون لحظه هم یه عدهای برای سرگرمی و دنبال کردن یه داستان، داستان یک زندگی با تمام بالا و پایینش، اون رو میخونن. حالا یا تعریف میکنن یا بالعکس و بعد هم ممکنه میون همهی سایت های بی نام و نشون اینترنت یه گوشهای خاک بخوره. اما اگر هدف ماندگار شدن باشه، پس باید اون وبلاگ چیزی رو به مخاطب عرضه کنه که متفاوت و غنیه. محتوایی که مثل و مانندش رو کمتر جایی میشه گیر آورد. شاخصهی یه محتوای مفید اینه که حتی بعد گذشت یک ماه، یک سال، فردی که اون رو خونده دلش بخواد بهش رجوع بکنه و از تجربیات نهفته در اون مطلب استفاده کنه. این خیلی کار سختیه، اما واقعا ارزشش رو دارهMehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بعد هم ممکنه میون همهی سایت های بی نام و نشون اینترنت یه گوشهای خاک بخوره
خیلی مهمه. درسته
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شاخصهی یه محتوای مفید اینه که حتی بعد گذشت یک ماه، یک سال، فردی که اون رو خونده دلش بخواد بهش رجوع بکنه
اهمممم. خیلی ملاک جالبیه. بهش فکر نکرده بودم.
این یعنی ماندگاری واقعی...Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این خیلی کار سختیه، اما واقعا ارزشش رو داره
درسته کاملا.
-
هویججج
آره. همه سوالا تازه بعد از اینکه مطمئن شدیم طرف داره «راست میگه» خودشونو نشون میدن
وگرنه اگه طرف بخواد غلو کنه که ارزش لحظه ای وقت گذاشتن نداره -
هویججج
اوه. اصصلا اون چیزی که اول خونده بودین نبوده
(باید بیشتر دقت کنم)
آره. این حرف رو یکی از دوستای حسن نجاریان، قبل از صعود فری سولو دیواره بیستون (اگه اشتباه نکنم) بهش میگه
پ.ن: صعود فری سولو یعنی روش سنگنوردی ای که از لوازم حمایت و طناب استفاده نمیکنه. خیلی پرریسکه و نیاز به مهارت بالایی داره
پ.ن2: مستند Free Solo رو حتما حتما ببینید. توی سال 2019، برنده اسکار بهترین مستند شد :))) (البته مستند ربطی به حسن نجاریان نداره)
-
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اسم مجموعه وبلاگ ها : اتاق ما 401
ممنون بابت معرفی
الان که نگاه کردم، آخرین مطلب مال سال 1389 بوده :))
جالب بود -
هویججج
اوه. اصصلا اون چیزی که اول خونده بودین نبوده
(باید بیشتر دقت کنم)
آره. این حرف رو یکی از دوستای حسن نجاریان، قبل از صعود فری سولو دیواره بیستون (اگه اشتباه نکنم) بهش میگه
پ.ن: صعود فری سولو یعنی روش سنگنوردی ای که از لوازم حمایت و طناب استفاده نمیکنه. خیلی پرریسکه و نیاز به مهارت بالایی داره
پ.ن2: مستند Free Solo رو حتما حتما ببینید. توی سال 2019، برنده اسکار بهترین مستند شد :))) (البته مستند ربطی به حسن نجاریان نداره)
-
Reza-H
خواهش میکنم، سلامت باشید
ببینین من به شخصه فکر میکنم که دو حالت ممکنه، یا اون وبلاگ نوشته میشه، همون لحظه هم یه عدهای برای سرگرمی و دنبال کردن یه داستان، داستان یک زندگی با تمام بالا و پایینش، اون رو میخونن. حالا یا تعریف میکنن یا بالعکس و بعد هم ممکنه میون همهی سایت های بی نام و نشون اینترنت یه گوشهای خاک بخوره. اما اگر هدف ماندگار شدن باشه، پس باید اون وبلاگ چیزی رو به مخاطب عرضه کنه که متفاوت و غنیه. محتوایی که مثل و مانندش رو کمتر جایی میشه گیر آورد. شاخصهی یه محتوای مفید اینه که حتی بعد گذشت یک ماه، یک سال، فردی که اون رو خونده دلش بخواد بهش رجوع بکنه و از تجربیات نهفته در اون مطلب استفاده کنه. این خیلی کار سختیه، اما واقعا ارزشش رو دارهیه مثال به این صحبتم اضافه بکنم:
مثلا همین دانشجوی پزشکی، یه وقتی هست وبلاگ میزنه و توش از تجربیاتش از کلاس هاش از روش درس خوندنش از چالش هاش و... مینویسه
این تا حدی خوبه اما محتواییه که همه جا هست. همه میدونن عبور از کنکور سخته، درسا و کلاسای پر حجم و سنگینی داره. کشیک داره. لازمهاش مطالعه زیاده.
حتی اگر کسی بخواد از تجربه شکستش بگه، که تا قبل کنکور میشه پشت کنکوری شدن و بعد از اون هم احتمالا کم آوردن و... مسائل دیگه. خب این خیلی کلیشهایه، تقریبا همه جا هست. میدونین حتی موفقیت و شکست هم نسبیه. از نظر یکی پاس شدن موفقیته، یکی نه بیست بشه میگه موفقم، یکی براش ملاکه که درس هارو خوب و مفهمومی یاد بگیره. راجب این مقوله خیلی میشه صحبت کرد. اینا فعلا مطالبی هستن که به ذهنم رسید -
Michael Vey
نمیدونم چرا برای رو اینجوری مینویسم -
Michael Vey والا بخدا
یکی از دوستای مامانم میگه وقتی کسی باهام تماس میگیره خیلی ناراحت میشم
یعنی چی آخه؟ چرا مردم انقدر عجیب و ادایی شدن؟
واااااااE.B.BUTTERFLY زیادی درونگران
-
بابونــــه
آها. متوجه شدم
یعنی وبلاگ نویس هم در اصل باید فدای فایده رسوندن به مخاطب باشه
اصالت با اون فایده است. نه خواسته اون وبلاگ نویس
درسته؟Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بابونــــه
آها. متوجه شدم
یعنی وبلاگ نویس هم در اصل باید فدای فایده رسوندن به مخاطب باشهاصالت با اون فایده است. نه خواسته اون وبلاگ نویس
درسته؟وبلاگ نویس برای دیده شدن(و ماندگار شدن) بنظرم باید چیزی رو ارائه بده که "مفید"یا "جالب"یا "مفید و جالب" باشه
الزامی که وجود نداره، میتونه هم بخاطر علاقه اینکار رو انجام بده با هر نوع محتوایی که میخواد، اما تضمینی برای دیده شدن و پسندیدنش توسط مخاطب وجود نداره
باز هم نظر خودم رو گفتم شاید اصلا جواب قانع کننده و درستی هم نداده باشم -
یه مثال به این صحبتم اضافه بکنم:
مثلا همین دانشجوی پزشکی، یه وقتی هست وبلاگ میزنه و توش از تجربیاتش از کلاس هاش از روش درس خوندنش از چالش هاش و... مینویسه
این تا حدی خوبه اما محتواییه که همه جا هست. همه میدونن عبور از کنکور سخته، درسا و کلاسای پر حجم و سنگینی داره. کشیک داره. لازمهاش مطالعه زیاده.
حتی اگر کسی بخواد از تجربه شکستش بگه، که تا قبل کنکور میشه پشت کنکوری شدن و بعد از اون هم احتمالا کم آوردن و... مسائل دیگه. خب این خیلی کلیشهایه، تقریبا همه جا هست. میدونین حتی موفقیت و شکست هم نسبیه. از نظر یکی پاس شدن موفقیته، یکی نه بیست بشه میگه موفقم، یکی براش ملاکه که درس هارو خوب و مفهمومی یاد بگیره. راجب این مقوله خیلی میشه صحبت کرد. اینا فعلا مطالبی هستن که به ذهنم رسید -
Mehrsa 14
درسته
میشه عملا یه تجربه ای مثل هزاران تجربه تکراری شبیه به این که به زودی توی دریای اینترنت گم میشه