هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Ramos9248 دفعه آخرت باشه منو زیر سوال میبری. قبل اینکه بگی فهمیدم با نوعی انرژی جادویی داشتم هدایتت میکردم
-
Ramos9248 شتتتتتتت
-
-
عالیه
-
خدایا نمازاتم بده همینا بخونن
-
....
-
mr.vinyzo نه در این حد
-
یه نکته طلایی راجب پارک دوبل بهتون بگم خودم کشفش کردم
این فاصله آیینه به آیینه موقع دوبلو میگن میشه تا یک متر هم اومد ! فقط نباید خیلی نزدیک آیینه به آیینه بگیری
خودتون موقع تمرین امتحان کنید ، این فاصله رو اگه یجوری در بیاری که برخوردی یوقت صورت نگیره از اون طرف هم فاصلت افراطی بخاطر ترس برخورد زیاد نشه خیلی تاثیر گذاره فاصلت نزدیکتر به جدول بشه و دیگه پارک دوبلت با فاصله زیاد نیست که قابل قبول نباشه
فاصله تخمینی سی سانت یه فاصله طلاییه ، حتی ممکنه دستت هم پر نباشه ها ولی وقتی سی سانت رو در بیاری پارک دوبلت خیلی خفن میشه
اونقدرم این فاصله آیینه به آیینه بی اهمیت نیست -
درسم حدی داره دیگه 🥲
-
هعییی
-
mr.vinyzo
هنوزم با قدرت تایپم همینه -
یه نکته طلایی راجب پارک دوبل بهتون بگم خودم کشفش کردم
این فاصله آیینه به آیینه موقع دوبلو میگن میشه تا یک متر هم اومد ! فقط نباید خیلی نزدیک آیینه به آیینه بگیری
خودتون موقع تمرین امتحان کنید ، این فاصله رو اگه یجوری در بیاری که برخوردی یوقت صورت نگیره از اون طرف هم فاصلت افراطی بخاطر ترس برخورد زیاد نشه خیلی تاثیر گذاره فاصلت نزدیکتر به جدول بشه و دیگه پارک دوبلت با فاصله زیاد نیست که قابل قبول نباشه
فاصله تخمینی سی سانت یه فاصله طلاییه ، حتی ممکنه دستت هم پر نباشه ها ولی وقتی سی سانت رو در بیاری پارک دوبلت خیلی خفن میشه
اونقدرم این فاصله آیینه به آیینه بی اهمیت نیست