هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
واقعا شغلای دولتی یا همین دکتر پرستار برای پسر پشیزی ارزش نداره
مگه اینکه تخصص بگیره
اخه با ماهی 30 تومن اونم برای مرد واقعااااا کمه
دخترا بگردین دنبال شغل ازاد پولدار
این دستتتتتتتتتت بشکنه ک اون پسره رو قبول نکردم درامدش ماهی 400 به بالا بود یعنی درامد ی سال ی دکتر عمومی -
من تو خوابگاه همیشه میشینم ور دل پرستارا و ماماهامون ازشون چیز میز یاد میگیرم :*>>
اونسری یه دانشجوی سال آخر پرستاری اومد تو اتاقمون برا یکی سرم وصل کنه
من شده بودم دستیارش
بهم میگفت فلان چیز رو بده میدادم بهش
آمپول رو بهم داد تا هم بزنم
حتی برام توضیح میداد مثلا اگه رگ نداشت بیمار باید چیکار کرد و از چه جاهایی استفاده کردآخرشم بهم گفت خیلی وایب خوبی ازت گرفتم
-
Neo.......... یعنی رفتم از نزدیک لمس کردمش
مثلن دوست داشتم ورزش کنم ولی نمیدونستم به چی علاقه دارم، حضوری رفتم سر زدم دیدم تنیس رو میزو خیلی دوست دارم. اینجوری -
از مِهر دوستان ریاکار خوشتر است،
دشنام دشمنی که چو آیینه راستگوست...! -
مگه اینکه تخصص بگیره
این دستتتتتتتتتت بشکنه ک اون پسره رو قبول نکردم درامدش ماهی 400 به بالا بود یعنی درامد ی سال ی دکتر عمومیماهلین سایتتون اون ماهی تومنم ک از اول نیست که ادم خوشال شه . از رزیدنتی به بعده که با تخصصت فرق داره ممکنه کمتر از 30 هم باشه................
-
f.nalist میشه همهتون هرشب بپرسین اینو؟
-
mr.vinyzo من اوکیام باهاش، چرا گارد داری؟
-
مگه اینکه تخصص بگیره
این دستتتتتتتتتت بشکنه ک اون پسره رو قبول نکردم درامدش ماهی 400 به بالا بود یعنی درامد ی سال ی دکتر عمومیماهلین سایتتون بعد تازه فکر کن دختر یا پسر فرقی نداره یارو نه ماشین داره اون موقه نه خونه داره چی به سرش میاد با اون همه درس خوندن؟ تازه اگه پشت کنکور نمونده باشه . اگه مونده باشه که خیلییی بیشتر زور داره
-
-
Michael Vey واییییی پرنیاااا خیلیییییی
اکلیلی شدم پرسیدییییییی 🥺🩷
استادام میگن چون اولشه، مام اینجوری بودیمMaaah خب پس بگووو چجوریهههه من خییلی دوست دارممم بدونممممم
تو خوابگاه همش از بچه های اتاقمون میپرسمممپ.ن: ایشالله هیچوقت این ذوقت فروکش نکنه و همیشه عاشق کارت باشی دترررر
-
من تو خوابگاه همیشه میشینم ور دل پرستارا و ماماهامون ازشون چیز میز یاد میگیرم :*>>
من شده بودم دستیارش
حتی برام توضیح میداد مثلا اگه رگ نداشت بیمار باید چیکار کرد و از چه جاهایی استفاده کردآخرشم بهم گفت خیلی وایب خوبی ازت گرفتم
Michael Vey
اخیییییی ینی نمیدونس داره به دکتر مملکت امرو نهی میکنهههه -
ماهلین سایتتون بعد تازه فکر کن دختر یا پسر فرقی نداره یارو نه ماشین داره اون موقه نه خونه داره چی به سرش میاد با اون همه درس خوندن؟ تازه اگه پشت کنکور نمونده باشه . اگه مونده باشه که خیلییی بیشتر زور داره
Neo..........
اره بخدا اکثرم ک خونه ندارن مگ اینکه از پدرشون داشته باشن
من ک حاضر نیستم برم مستاجری
ی مورد داشتیم تو فامیل دور پسره بخاطر اینکه نمیتونس خرج زنشو بده طلاقش داد پرستار بود -
من شده بودم دستیارش
Michael Vey واییییییی عین من 🥺
این یعنیی علاقه دارییییی -
Neo..........
اره بخدا اکثرم ک خونه ندارن مگ اینکه از پدرشون داشته باشن
من ک حاضر نیستم برم مستاجری
ی مورد داشتیم تو فامیل دور پسره بخاطر اینکه نمیتونس خرج زنشو بده طلاقش داد پرستار بودماهلین سایتتون بمیرم برا پرستارا . بنظرم سخت ترین شغل بیمارستانه
-
Maaah خب پس بگووو چجوریهههه من خییلی دوست دارممم بدونممممم
تو خوابگاه همش از بچه های اتاقمون میپرسمممپ.ن: ایشالله هیچوقت این ذوقت فروکش نکنه و همیشه عاشق کارت باشی دترررر
Michael Vey مرررسییییی
کارآموزی شما خیلی فرق داره با ما
من یه بار از استاد پزشکیا خواهش کردم نیمساعت باهاشون باشم خیلیییییی جالب بود دونه دونه میرفتن بالای سر مریضا پرونده شو بررسی میکردن و اینا.