هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 

بیتربیته بی نزاکت 
- 
-HeLiUm سلام خوبی؟ 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay حدودا 18 سالو 2ماه       اععععععع چ قدر کوشولیی تووووومنم 19سالو 1ماهه اععععععع چ قدر کوشولیی تووووومنم 19سالو 1ماهه   
- 
-HeLiUm سلام خوبی؟ 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay میگم که بیا با هم دوس بشیم باشه؟         باشه منم ازت خوشم اومد باشه منم ازت خوشم اومد :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:       
- 
-HeLiUm میگم چوب بدم بزن  
 منم خوبم         
- 
-HeLiUm میگم چوب بدم بزن  
 منم خوبم         
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay میگم که بیا با هم دوس بشیم باشه؟         باشه منم ازت خوشم اومد باشه منم ازت خوشم اومد :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:       
- 

بیتربیته بی نزاکت 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay داشتم میگفتمااا  
 ازم خوشت اومده؟؟؟      زیاد بخوای کش بدی نظرم عوض میشه هاااااا 
 بنظرم اوکی بده بریم سر دوستیمون     
- 
     من نبودم کیا اومدن رفتن من نبودم کیا اومدن رفتن   رفتم یه نهار بخورم برگردم هاااا رفتم یه نهار بخورم برگردم هاااا   
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay داشتم میگفتمااا  
 ازم خوشت اومده؟؟؟      زیاد بخوای کش بدی نظرم عوض میشه هاااااا 
 بنظرم اوکی بده بریم سر دوستیمون     
- 
     من نبودم کیا اومدن رفتن من نبودم کیا اومدن رفتن   رفتم یه نهار بخورم برگردم هاااا رفتم یه نهار بخورم برگردم هاااا   
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay باشه بریم سر دوستیمون   
 خیلی هم دلت بخوادااا 
 دستم بهت میرسه که دارم برات      یاخدا ترسیدم برم سر ازمون اصلا یاخدا ترسیدم برم سر ازمون اصلا         ای لاو زهرااااا           بسوزه پدر ترس 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay باشه بریم سر دوستیمون   
 خیلی هم دلت بخوادااا 
 دستم بهت میرسه که دارم برات      یاخدا ترسیدم برم سر ازمون اصلا یاخدا ترسیدم برم سر ازمون اصلا         ای لاو زهرااااا           بسوزه پدر ترس 

|
 |

شعردانه
شعردانه