هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Neo.......... خیلی سخته ها شهر دیگه. درک میکنم یه زمانی پیش میاد آدم مقطعی دلش میخواد از فضای سنگینی که در محل زندگیش هست فاصله بگیره ولی هیچوقت هیچوقت خوابگاه جایگزین مناسبی برای اون نمیشه. شاید اوایلش هیجان داشته باشی چون بالاخره برای اولین بار زندگی مستقلی رو تجربه میکنی و با آدمای مختلف آشنا میشی ولی یکم که بگذره، یه سریا میان باهات همکلاسی یا هم اتاقی میشن که سبک زندگیشون هنجارشکنی خالصه. فرهنگ خانوادگی زیر خط فقر...
E.B.BUTTERFLY میدونم . ولی فعلا فکر نمیکنم بدتر از این ادما رو ببینم . یکیم بود میگفت توی هر مقطع زندگیت اونجوری که فکر میکنی درسته تصمیم بگیر . حالا درست پیش رفت که خیلیم عالی . پیش نرفتم نرفت یه باره زندگی . هنوز اصلا تصمیم قطعی نگرفتم ببینم اول نتیجه چی میشه . ولی از ته دلم میخوام دیگه نبینمشون
-
ما همه پر از ایرادیم
و اگه کسی اینو قبول نکنه من باهاش قطع ارتباط میکنم -
E.B.BUTTERFLY میدونم . ولی فعلا فکر نمیکنم بدتر از این ادما رو ببینم . یکیم بود میگفت توی هر مقطع زندگیت اونجوری که فکر میکنی درسته تصمیم بگیر . حالا درست پیش رفت که خیلیم عالی . پیش نرفتم نرفت یه باره زندگی . هنوز اصلا تصمیم قطعی نگرفتم ببینم اول نتیجه چی میشه . ولی از ته دلم میخوام دیگه نبینمشون
Neo..........
ب عنوان کسی که از خوابگاه متنفره باید بگم ب تجربش میارزه
یاد میگیری گلیم خودتو از آب بکشی بیرون -
این پست پاک شده!
-
اما خب من در تلاش بودم ایرادامو رفع کنم
-
هرجا که هستی سلامت هم جسمی هم روحی و موفق باشی.
-
امااا نتونستم
-
تنفر از حس ناتوانی
-
Neo..........
یاد میگیری گلیم خودتو از آب بکشی بیرون -
Neo..........
-
هرجا که هستی سلامت هم جسمی هم روحی و موفق باشی.
E.B.BUTTERFLY ممنون
-
Neo..........
یاد میگیری گلیم خودتو از آب بکشی بیرونlO_Ol یه سوال چجوری با اون آدمای روی اعصابش کنار میاید؟ من خودم آدم خیلی حساسیم کلا زود بهم برمیخوره و یکی یه حرف نامربوط بزنه حسابش رو میدم
ولی خب فضا خیلی متشنج میشه.
-
....