هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
E.B.BUTTERFLY
ببین اول تو تازه واردی تو جمع اونا
انتظار خیلی رفتار خوب نداشته باش
ب هر حال جاشونو تنگ تر کردی
بعد یواش یواش کنار میای
بعد آدمای میشناسی
و با ادمایی که خوشت میاد میمونی تو ی اتاق
و این پروسه یکم زمانبره
اما شدنیه
الان اتاق ما همه هم رشته ایم اخلاقمونم بهم میخوره
همه هم تمیز و مرتبن
درس نخونشونم منم همه درس خوناینکه یکی یچیز بگه سریع بهت بربخوره کلا نه خوابگاه بلکه جای دیگه هم درست نیست
اگه حرف واقعا حرف زشتیه همونجا جواب طرفو بده
اگه نه طرف حرفش زشت نیست بمون تو موقعیتش جوابشو بده
و حتی الامکان دعوا نکن
مثلا من میدونم ممکنه حرفمو زدنی گریم بگیره یا عصبانی بشم و وقتی نمیخوام این اتفاق بیفته ب اونیکی هم اتاقیم میگم ب فلانی بگو مثلا سونیا خوشش نمیاد وسیلتو میریزی اینجا یا بگو سونیا غر میزد اینجا و بهم ریختی
خیلی غیر مستقیم
جواب نداد مستقیم آروم و مهربون
دیگه جواب نداد تند
بازم جواب نداد دوبار از رو وسیله هاش رد بشی آدم میشهآدم گریه بکنی نیستم معمولا ولی یکی طوری رفتار کنه که به شخصیتم بربخوره، نه اینکه دعوا کنم ها ولی بدجوری میرم روی اعصابش
فقط کافیه یه بار اذیتم کنه دیگه من ول کن نیستم. میدونی چی میگم؟
ولی اگه ببینم واقعا یکی ارزشش رو داشته باشه با تمام وجودم براش دوست خوبی میشم و حمایتش میکنم.
ولی خب حرف شما هم کاملا درسته من یخورده باید از میزان حساسیتم کم کنم اینجوری اول از همه خودم آسیب میبینم. -
lO_Ol یجوری هم بزنی که معلوم نشه تو زدی
-
آدم گریه بکنی نیستم معمولا ولی یکی طوری رفتار کنه که به شخصیتم بربخوره، نه اینکه دعوا کنم ها ولی بدجوری میرم روی اعصابش
فقط کافیه یه بار اذیتم کنه دیگه من ول کن نیستم. میدونی چی میگم؟
ولی اگه ببینم واقعا یکی ارزشش رو داشته باشه با تمام وجودم براش دوست خوبی میشم و حمایتش میکنم.
ولی خب حرف شما هم کاملا درسته من یخورده باید از میزان حساسیتم کم کنم اینجوری اول از همه خودم آسیب میبینم.E.B.BUTTERFLY
فک نکنم حساس تر از من باشی
من کنار میام همیشه با آدما مگه اینکه از خط قرمزام رد بشنالبته دو ترم اول خیلی سخت گذشت برا منم
الان خوبه
الان با دانشگاه چالش دارم تا خوابگاه
کلا آدم زود سازش پیدا کنی نیستم -
lO_Ol یجوری هم بزنی که معلوم نشه تو زدی
E.B.BUTTERFLY
احسنت
-
مثلا یه بار وقتی خیلی بچه بودم، دخترخالم به درس خوندنم توهین کرد که: تو چه کاری به جز این بلدی؟ منم خیلی از حرفش ناراحت شدم یه کاری کردم زد زیر گریه خودمم رفتم اونور نشستم که انگار من نبودم
-
مثلا یه بار وقتی خیلی بچه بودم، دخترخالم به درس خوندنم توهین کرد که: تو چه کاری به جز این بلدی؟ منم خیلی از حرفش ناراحت شدم یه کاری کردم زد زیر گریه خودمم رفتم اونور نشستم که انگار من نبودم
الانم میگم: حقش بود
-
E.B.BUTTERFLY کاش همچین تواناییو داشتم .
معمولا حق با منه . بعد زورم میگیره سریع گریم میگیره . پس نمیتونمم از خودم دفااع کنم و به ضررم تموم میشه -
E.B.BUTTERFLY کاش همچین تواناییو داشتم .
معمولا حق با منه . بعد زورم میگیره سریع گریم میگیره . پس نمیتونمم از خودم دفااع کنم و به ضررم تموم میشهNeo.......... منم قبلا خیلی گریه میکردم سر موقعیت های حساس. یه مدت طولانی اینجوری بودم بعد مامانم از بس بهم گفت خیلی بده توی همچین موقعیتهایی گریه میکنی و طرف مقابل رو خوشحال میکنی با این کارت، خلاصه برای اینکه اون شخص خوشحال نشه گریه نمیکردم
بعد که میومدم خونه میزدم زیر گریه...
-
من تا کنکور گریه نمیکردم بعدش انسان زر زرویی شدم
-
Neo.......... منم قبلا خیلی گریه میکردم سر موقعیت های حساس. یه مدت طولانی اینجوری بودم بعد مامانم از بس بهم گفت خیلی بده توی همچین موقعیتهایی گریه میکنی و طرف مقابل رو خوشحال میکنی با این کارت، خلاصه برای اینکه اون شخص خوشحال نشه گریه نمیکردم
بعد که میومدم خونه میزدم زیر گریه...
E.B.BUTTERFLY واقعا نمیدونم چجور ی باید خودمو درست کنم . انقد گریه کردن خوب نیست . فکر کرنم میگرنمم به خاطر همینه