هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
lO_Ol یجوری هم بزنی که معلوم نشه تو زدی
E.B.BUTTERFLY
احسنت
-
مثلا یه بار وقتی خیلی بچه بودم، دخترخالم به درس خوندنم توهین کرد که: تو چه کاری به جز این بلدی؟ منم خیلی از حرفش ناراحت شدم یه کاری کردم زد زیر گریه خودمم رفتم اونور نشستم که انگار من نبودم
-
مثلا یه بار وقتی خیلی بچه بودم، دخترخالم به درس خوندنم توهین کرد که: تو چه کاری به جز این بلدی؟ منم خیلی از حرفش ناراحت شدم یه کاری کردم زد زیر گریه خودمم رفتم اونور نشستم که انگار من نبودم
الانم میگم: حقش بود
-
E.B.BUTTERFLY کاش همچین تواناییو داشتم .
معمولا حق با منه . بعد زورم میگیره سریع گریم میگیره . پس نمیتونمم از خودم دفااع کنم و به ضررم تموم میشه -
E.B.BUTTERFLY کاش همچین تواناییو داشتم .
معمولا حق با منه . بعد زورم میگیره سریع گریم میگیره . پس نمیتونمم از خودم دفااع کنم و به ضررم تموم میشهNeo.......... منم قبلا خیلی گریه میکردم سر موقعیت های حساس. یه مدت طولانی اینجوری بودم بعد مامانم از بس بهم گفت خیلی بده توی همچین موقعیتهایی گریه میکنی و طرف مقابل رو خوشحال میکنی با این کارت، خلاصه برای اینکه اون شخص خوشحال نشه گریه نمیکردم
بعد که میومدم خونه میزدم زیر گریه...
-
من تا کنکور گریه نمیکردم بعدش انسان زر زرویی شدم
-
Neo.......... منم قبلا خیلی گریه میکردم سر موقعیت های حساس. یه مدت طولانی اینجوری بودم بعد مامانم از بس بهم گفت خیلی بده توی همچین موقعیتهایی گریه میکنی و طرف مقابل رو خوشحال میکنی با این کارت، خلاصه برای اینکه اون شخص خوشحال نشه گریه نمیکردم
بعد که میومدم خونه میزدم زیر گریه...
E.B.BUTTERFLY واقعا نمیدونم چجور ی باید خودمو درست کنم . انقد گریه کردن خوب نیست . فکر کرنم میگرنمم به خاطر همینه
-
چرا باید خواب تو رو ببینم
اونم الان یهویی
اونم همچین خوابی
از صبح انگار یه چیز سنگین رو قلبمه
کاش برا همیشه از مغزم بری بیرون -
خدا چرا حوصلم نمیکشه روانشناسی رو بخونم اخه
-
melancholy
حقققlO_Ol :)))
-
ماهلین سایتتون در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
لعنت به شانسم
چرا لعنت
خوبه که آدم یه داداش حامی داشته باشه کهاره از این بابت خوشحالم ولی اعصابمون خورد شد
-
از جهان
مانده فقط جان که مرا ترک کند
من چنانم که
محال است کسی درک کند
پای خود را میگذارم از حقیقت بیشتر
خسته ام از زندگی
از حرف مردم بیشتر... -
اره از این بابت خوشحالم ولی اعصابمون خورد شد
ماهلین سایتتون 🥲🥲🥲