هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_ Reza _ یه سوال
میگفتی نمیبینی چشات تاره سر ۰.۵ میگفتی یا چیز دیگه؟ -
_ Reza _ برای من یادم نیست. فکر کنم یکیش ۴ و خوردیه یکیش ۵
-
یعنی چی میشه و دقیقا چه فعل و انفعالاتی در آدم اتفاق میفته که به یه چیزی علاقهمند میشه؟
مثلا همین علاقه به یه رنگ خاص یا یه کتاب حتی یه آهنگ.... -
یعنی چی میشه و دقیقا چه فعل و انفعالاتی در آدم اتفاق میفته که به یه چیزی علاقهمند میشه؟
مثلا همین علاقه به یه رنگ خاص یا یه کتاب حتی یه آهنگ....Nilay واقعا چی میشه
-
تو یک پارکی نشستم .. شیر ابخوریش در رفته یه عاااالمه اب داشت هدر میرفت ...به ۱۲۲ زنگ زدم گفتن باید به شهرداری اطلاع بدین ...شهرداری هم که بستس مجبور شدم بخاطرش حضوری تا اتش نشانی برم تا بیان شیر رو درست کنن ....از این میسوزم که دور برم هیچ کس ینی هیچ کس حتی ککشم نگزید که اب داره الکی هدر میره ....
بعد اینجا شبا اب قطع میشه از یه ساعتی و مردم همه مینالن که چرا اب قطع میشه ....خب توکه ناراضیی اگه کمک نمیکنی لااقل جلو کمک یکی دیگه رو نگیر و هی نگو به ما چه .....mr.vinyzo ما لوله آبمون ترکیده بود
انقد آب رفته بود که تو کوچه رودخونه شده بود، این هیچ، انقد آب رفته بود که پارکینگ طبقه پایین انباریای یکی از همسایه ها پر آب شده بود، حتا تا دکمه ی آسانسورم خیس شده بود
اند گس وات
ساعت ۹ونیم بود من و بابام داشتیم میرفتیم بیرون اینو دیدیم و زنگ زدیم بیان درست کنن
ینی تا اون ساعت هرکی رد شده بود فقط دیده بود و رد شده بود:)))) -
بابام امروز گفت چرا کیک درست نمیکنی دیگه؟
(اخرین باری ک کیک درست کردم نزدیم دو سال پیش بود )
بعد گفت خیلی خوشمزه بودن . مامانمم تایید کرد
خر ذوققق شدم اصنننن -
حالا نمیدونم داشتن خرم میکردن یا نه ولی واقعا خوشال شدم که دست پختمو دوست داشتتنن
-
f.nalist باید بفهمونی بهش
-
Blue28 بابا ارادهههههه
-
نه واقعا از راه بدر شدین
-
نه واقعا از راه بدر شدین