هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بسمه واقعا . بسمه تو این ۱۸ سال به اندازه یه ادم ۵۰ ساله غم دیدم و رنج کشیدم . ولی حتی به اندازه یه ادم همسن خودم خوشحالی نداشتم .
-
خیلی رندوم بهم گفت تو بری مشاور بنظرم خوبه
-
:)))))))))))
-
تو چجوری تونستی انقد سنگدل باشی؟ :))))))))
-
راستم میگفت شاید . من هنوزم ک هنوزه نمیدونم از زندگی جی میخوام . نمیدونم دو هفته بعدمو چجوری میخوام بگذرونم . نمیدونم چه رشته ای منو خوشحال میکنه . نمیدونم انجام چه کاریو دوست دارم . نمیدونم اعتقادم چیه . نمیدونم واقعا خدا رو باور دارم و دوستش دارم یا نه. نمیدونم دوستایی که انتخاب میکنم چجوری انتخاب میکنم . نمیدونم . من واقعا پر نمیدونمم .
-
هیجوقت اینو نگفتم بهت چون مطمینم مثل امروز دیوونه خطابم میکردی . ولی اگر میدونستی به خاطر تو بود ک من داشتم به خودم اسیب میزدم نه موضوع دیگه ای هیجوقت دیگه چنین رفتاریو باهام نمیکردی . البته ک میگم تو قطعا بازم منو دیوونه خطاب میکردی
-
کسی مشاور خوب نمیشناسه؟ یکی بهم گفته دیوونه میخوام برم پیش روان شناس ببینم تا چه حد دیوونه شدم
-
کسی مشاور خوب نمیشناسه؟ یکی بهم گفته دیوونه میخوام برم پیش روان شناس ببینم تا چه حد دیوونه شدم
@Neo.....
سلام، حقیقتش واقعا نمیدونم باید چی بگم و چطور میتونم کمکت کنم، اصلا لازمه چیزی بگم یا نه.(فقط به حسب اینکه حس میکنم خودم نیاز دارم تو لحظات آشفتگی این جملات رو بشنوم میگم) اما با حرف آدم ها هر کسی که میخواد باشه، به خودت برچسب نزن. بگرد دنبالش و حلش کن هر سوال و هر گره و مشکلی که هست.
اما نا امید نشو:)
غم همیشه به یه شکلی تو دنیا و زندگیمون هست. همونقدر که شادی، همونقدر که ترس، همونقدر که امید...
دنیا برای آرامش روحمون زیادی کوچیک و بی دست و پاس.
امیدوارم که خدا قشنگیارو برات رقم بزنه -
پرستو بابایی تجربه تلخی هست. من واقعا از این رفتار حرص میخورم خیلی زیاد ولی از اون طرف اصلا به روی خودم نمیارم که طرف مقابل متوجه بشه ناراحتم کرده. یه جوری رفتار میکنم که برام مهم نیست ولی در واقع خیلی مهمه...
E.B.BUTTERFLY
مهم نیست،خیلی مهمه.. -
نیاز دارم حامد شاکر نژاد گوش بدم
-
این حال تکراری حتی خودمم کلافه کرد
-
چه برسه تو ،تویی که فشارو ندیدی
-
صورتمو دیدی ،ته چشامو ندیدی
-
تو قدمام اضطرابو ندیدی..
-