هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
یعنی اگه فرهنگی بودن شرابط سخت تر از این میشد ؟
مگه سخت تر از اینم میشه؟ - 
یعنی اگه فرهنگی بودن شرابط سخت تر از این میشد ؟
مگه سخت تر از اینم میشه؟پرستو بابایی شاید دیگه نشه سخت تر از این بشه . ولی بعید نیست
 - 
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی بابا من یه بار بچهها با کلییی اصرار بردنم بیرون منم هیچی نگفتم به مامان بابام. عاقا این ۸:۳۰ من شد ۸:۳۵ این سرپرسته زنگ زد گفت این معلوم نیست با کی بیرون بوده تا این وقت شب دختر من ازدواج کرده ولی میخواد اب بخوره زنگ میزنه به من این چه دختر خرابیه. یعنییییی کوفتم شد
واییییی چه سرپرست عقده ای!!
خیلی بده خیلیپرستو بابایی چیزای دیگهام گفت اینجا جاش نیست دیگه. بعد که برای حضور غیاب اومد گفت عه چرا گریه کردی ببخشید من یکم اعصابم خورد بود میرم زنگ میزنم به مامانت عذرخواهی کنم. احمق بخدا جمعه بود دلم گرفته بود تو اون خوابگاه کوفتی
 - 
پرستو بابایی چیزای دیگهام گفت اینجا جاش نیست دیگه. بعد که برای حضور غیاب اومد گفت عه چرا گریه کردی ببخشید من یکم اعصابم خورد بود میرم زنگ میزنم به مامانت عذرخواهی کنم. احمق بخدا جمعه بود دلم گرفته بود تو اون خوابگاه کوفتی
 - 
پرستو بابایی چیزای دیگهام گفت اینجا جاش نیست دیگه. بعد که برای حضور غیاب اومد گفت عه چرا گریه کردی ببخشید من یکم اعصابم خورد بود میرم زنگ میزنم به مامانت عذرخواهی کنم. احمق بخدا جمعه بود دلم گرفته بود تو اون خوابگاه کوفتی
Maaah
الهی بمیرم برات(((:
آخی

- 
@Neo-ی-دیوونه
اینجوری بیشتر حس خوشبختی میکنیم مگه نه؟

- 
من حس میکردم تنهام
 - 
من حس میکردم تنهام
پرستو بابایی منم
 -