هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یه امشبو دیگه کسی نیست بگه صدای آهنگو کم کن، تا تو حیاط میاد صداش

-
۴۸امم که شله داریمممم، خدایا یکم زیادی خوب نیستی؟
-
خداحافظ
-
به خدا که اگه بخاطر یهسری مسائل نبود من تا آخر عمر پامو از اینجا نمیزاشتم بیرون. اه اه اه
-
هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه.

-
ماهلین زنده ای؟
@ماهلین-سایتتون -
استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.
-
هیچ کس..تکرار میکنم که هیچ کس ارزش اعصاب خوردی نداره.
-
Blue28
امیدوارم عالی عالی امتحان بدی
چون لیاقتشو داری
بلویی که نیاز به اثبات توانایی هاش نداره وگرنه همه رو لوله میکنه
-
Maaah
۲۲.۷۵ البته با احتساب اون ۳ واحد زبان پیش
ببین به نظرم ۱۹ تا ۲۰ واحد خوبه یعنی نه کمه و نه زیاد
خودمم این ترم ۲۰ واحد برداشتم
|
شعردانه