هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اقا من اینطوری بودم که اینجایی عه...

برگشتم گفتم مگه گرمته؟ (دما 40 درجه
کلاسشونم افتاب جکوزی
)
گفت من فارسی نمیفهمم چی میگیمن اینطوری بودم که مگه من نمیفهمم مشکل خودته الان خودم یادم نمیاد به ترکی گرمه چی میشه
دارم اینگلیسی بهش میفهمونم
اقا گفت نصف میکنم باشه
الان کلش سمت منه هیچی به اون نمیزنه میگه الان این نصف نه؟ میگم بله بیا یکمش برا تو (اندازه 15 درجه چرخوندم سمتش)
پسره اومد جلو کولر و کشید بیرون از بغلم گفت اومدی نسازیا کولر کلش برا منه برو بابا -
من اینطوری بودم که مگه من نمیفهمم مشکل خودته الان خودم یادم نمیاد به ترکی گرمه چی میشه
دارم اینگلیسی بهش میفهمونم
اقا گفت نصف میکنم باشه
الان کلش سمت منه هیچی به اون نمیزنه میگه الان این نصف نه؟ میگم بله بیا یکمش برا تو (اندازه 15 درجه چرخوندم سمتش)
پسره اومد جلو کولر و کشید بیرون از بغلم گفت اومدی نسازیا کولر کلش برا منه برو باباالان مگه من کولر و ول میکنم
اخرشم کولر و من کشیدم نصف کردم بازم 75 درصدش برا من بود اینطوری بود که واقعا نصفه؟ میگم اره نصفه مشکل دارای سهم تو کمتر کنم اومده داره با دستش نصف میکنه میگه الان نصف میبینی من اینطوری بودم که من ریاضی میخونم اقای محترم میگم نصفه بگو نصفه
همون لحظه بچه ها به صدامون اومدن بیرون تا پسره چشمش به دوستم افتاد سریع رفت نشست سر جاش حرفم نزد
ازش میترسه -
منتظر چی هستی برو شروع کن دیگه...
-
هعیی
-

-
لعنتی تو چقدر میتونی جذاب باشیییییییی خگذهکرکغزمغزهکزعکزمفژمغزکعزکعبمغژهفژمزکهزمعژغمژمغژ

-
@خرگوشیانو-سنپای یعنی در این حد رو پسرای اون فیلمه کراش زدی؟
-
کراش اول و آخر

|
شعردانه

اخرشم کولر و اوردم کامل تو