هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
وای یه واحد وصایا تونستم بردارم
-
اگه یه واحد انسم بدن بهم، دیگه تمومههههه
-
_ Reza _ یکیشون گفته من آرزودارم معلمهای دبستانمون نیان راهنمایی بعد اسم برده
اون یکیام حافظ قران و معلم بشه -
هر ترم فقط یه معارف چه قانونیه باز :///
-
انقلاب چهارشنبه رو حذف کردم، تفسیر دوشنبه رو برداشتم
-
سهشنبه تا پنجشنبهها نیستم، براتعلی میندازتم
-
امام حسن عسکری علیه السلام :
لَیْسَتِ الْعِبادَهُ کَثْرَهَ الصّیامِ وَالصَّلاهِ، وَ إنَّمَا الْعِبادَهُ کَثْرَه التَّفَکُّرِ فی أمْرِ اللهِ.
عبادت در زیاد انجام دادن نماز و روزه نیست، بلکه عبادت با تفکّر و اندیشه در کار و قدرت بی منتهای خداوند است ...
-
یه جوری خستم که بزور فکمو نگه میدارم دهنم وا نمونه در این حد
-
Mehrsa 14 امام علی (ع) :
در شگفتم از كسى كه عيبهاى مردم را بد مى داند، در حالى كه خودش از همه پُر عيب تر است و آنها را نمى بيند.
-
من همون فامیل فضولم
بگین چی قبول میشین -
در وصف اعلام نتایج دلم نیومد که اینو نذارم، به شخصه برای خودم با اینکه دوساله از فضای کنکور دورم؛ اما هنوزم نمی تونم با آرامش به کاری که دوست دارم برسم. همیشه یه استرسی از درس نخوندن ته وجودمه حتی اگه درس نداشته باشم. من غمگین تر شدم. یکمی زودرنج شدم. من به شدت کمال گرا شدم و عدد و رقم ها و ساعت ها تمام ذهنمو پر کرده. من اون آدم قبل کنکور نشدم. اون آدم قبل ۱۶ تیر اون سال نشدم.
داشتم با خودم فکر میکردم که اگه یه درصد حتی فقط یه درصد از آدما با پول و حق و ناحق و تقلب بخوان رو صندلی های دانشگاه بشینن، چطور جواب دیگرانو میدن؟
حتی اون آدم هایی که با پول های هنگفتشون مسیر موفقیت رو برای خودشون هموار میکنن. حتی اونا...
کنکور امتحانیه که هیچ وقت شرایط خاص و غیر خاص و پولدار و بی پول بودن یه نفر براش مهم نبوده.
#تودلیییی