هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@ImErfan در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra.HD فک کنم ۳ سال قبل بود که سوال پرسیدم معلومه یادتون نمیاد
اکانتو ببینم یادممیاد احتمالا
-
@Neo-دیوونه شخصیت شناسی اینارو میگی که سایتا دارن یا چیزای جدی تر؟
https://www.16personalities.com/fa/آزمون-شخصیت
از اینا؟ -
Hamid.s
سلام شبتون بخیر.
کتاب هنر انسان شدن رو خریدین؟
چطور بود؟ -
Hamid.s
سلام شبتون بخیر.
کتاب هنر انسان شدن رو خریدین؟
چطور بود؟بابونــــه
سلام خانوم وقتتون بخیر
اگه آشنایی به متون روانشناسی ندارید،شاید متن براتون کمی سنگین باشه.
اما ارزش وقت گذاشتن و خواندن رو داره.مفاهیمی مثل پذیرش غیرمشروط، پذیرش تفاوت های فردی، آزادی، خلاقیت، زندگی هستی بخش، اعتماد به ندای درون( ارگانیزم طبیعی) میدان تجربی افراد، از جمله مولفه های نظریه انسانگرایی راجرز هست که به نظر من اگر در زندگی فردی و اجتماعی، هر شخصی از جمله یک معلم، این مولفه ها رو عملی کنه، میتونه روابط اجتماعی موفقی در محیط کار و... داشته باشه
بعضی مواقع فقط ممکنه ترجمه ها رو متوجه نشید چون بعضی کلمات انگلیسی معادل فارسیشون دقیق نیست به خاطر این موضوع -
حال آدم هایی که سرما خورده اند را دوست دارم :))
با سرِ سنگین و چشمان نیمه باز، تقلای سخت آدم های اطرافشان را می بینند و با یک «که چه؟» می گذرند و همراه یک لحاف به گوشه ای می خزند و به خواب فرو می روند...
همین :)) -
بابونــــه
سلام خانوم وقتتون بخیر
اگه آشنایی به متون روانشناسی ندارید،شاید متن براتون کمی سنگین باشه.
اما ارزش وقت گذاشتن و خواندن رو داره.مفاهیمی مثل پذیرش غیرمشروط، پذیرش تفاوت های فردی، آزادی، خلاقیت، زندگی هستی بخش، اعتماد به ندای درون( ارگانیزم طبیعی) میدان تجربی افراد، از جمله مولفه های نظریه انسانگرایی راجرز هست که به نظر من اگر در زندگی فردی و اجتماعی، هر شخصی از جمله یک معلم، این مولفه ها رو عملی کنه، میتونه روابط اجتماعی موفقی در محیط کار و... داشته باشه
بعضی مواقع فقط ممکنه ترجمه ها رو متوجه نشید چون بعضی کلمات انگلیسی معادل فارسیشون دقیق نیست به خاطر این موضوعHamid.s کتاب تخصصی و جامعی هست پس
باید از کتابهای ساده تر شروع کنم
ممنونم -
و..
-
عه خداروشکر درست شد
-
۲ تا کتاب هست که دلم میخواد حتما مطالعه شون کنم
باید برای خریدشون یک روز برم میدون انقلاب...
یکی از کتاب ها شنبه ها همیشه دست استادمونه...
داخل جلسات کتابخوانی ازش استفاده میکنن... -
حال آدم هایی که سرما خورده اند را دوست دارم :))
با سرِ سنگین و چشمان نیمه باز، تقلای سخت آدم های اطرافشان را می بینند و با یک «که چه؟» می گذرند و همراه یک لحاف به گوشه ای می خزند و به خواب فرو می روند...
همین :)) -
Hamid.s کتاب تخصصی و جامعی هست پس
باید از کتابهای ساده تر شروع کنم
ممنونمبابونــــه
خواهش میکنم
چند صفحه از پی دی اف رو اگه دارید مطالعه کنید شاید راحت بود براتون