هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اسم پسر علی و اسم دختر فاطمه بنظرم خیلی قشنگن مخصوصا فاطمه خیلی زیاد قشنگه
بچه بودم از اسم خودم بدم میومد همیشه دوست داشتم اسمم علی باشه ولی خب وقتی به امام رضای عزیزم فکر میکنم از اسمم بشدت خوشم میاد -
بچه بودم از اسم خودم بدم میومد همیشه دوست داشتم اسمم علی باشه ولی خب وقتی به امام رضای عزیزم فکر میکنم از اسمم بشدت خوشم میاد_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه بودم از اسم خودم بدم میومد همیشه دوست داشتم اسمم علی باشه ولی خب وقتی به امام رضای عزیزم فکر میکنم از اسمم بشدت خوشم میادسلام
با توجه به بحثی که پیش اومد و من محدود بودم نشد جواب بدم
سو:
متوجهم .فشار زیادی روتون بود و هست و مشکل ریشه ای تر از این حرفاست و مقصر همشون سیستم اشتباهه و بی فکرهامیدوارم مسیرو با موفقیت و چیزی که میخوای طی کنی
-
@Neo-دیوونه شخصیت شناسی اینارو میگی که سایتا دارن یا چیزای جدی تر؟
https://www.16personalities.com/fa/آزمون-شخصیت
از اینا؟ -
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه بودم از اسم خودم بدم میومد همیشه دوست داشتم اسمم علی باشه ولی خب وقتی به امام رضای عزیزم فکر میکنم از اسمم بشدت خوشم میادسلام
با توجه به بحثی که پیش اومد و من محدود بودم نشد جواب بدم
سو:
متوجهم .فشار زیادی روتون بود و هست و مشکل ریشه ای تر از این حرفاست و مقصر همشون سیستم اشتباهه و بی فکرهامیدوارم مسیرو با موفقیت و چیزی که میخوای طی کنی
0-0ftm سلام وقت بخیر
بله مشکلات برای همه کم و زیاد وجود داره به نظرم توی این روزا بهترین کاری که میتونیم درحق هم بکنیم اینه که به همدیگه حس مثبت و آرامش منتقل کنیم چون کسیو جز خودمون نداریم گاهی حتی یه جمله یا یه کلمه میتونه حال کسی رو خراب کنه حتی وقتی میدونیم مقصر نبودیم پس بهتره به صفات و کلماتی که به یکی نسبت میدیم فکر کنیم و روی هوا کسی رو مقصر نکنیم به قول خودتون ...
امیدوارم شما هم در مسیرتون موفق و سربلند باشید -
0-0ftm سلام وقت بخیر
بله مشکلات برای همه کم و زیاد وجود داره به نظرم توی این روزا بهترین کاری که میتونیم درحق هم بکنیم اینه که به همدیگه حس مثبت و آرامش منتقل کنیم چون کسیو جز خودمون نداریم گاهی حتی یه جمله یا یه کلمه میتونه حال کسی رو خراب کنه حتی وقتی میدونیم مقصر نبودیم پس بهتره به صفات و کلماتی که به یکی نسبت میدیم فکر کنیم و روی هوا کسی رو مقصر نکنیم به قول خودتون ...
امیدوارم شما هم در مسیرتون موفق و سربلند باشید_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm سلام وقت بخیر
امیدوارم شما هم در مسیرتون موفق و سربلند باشیددرسته قطعا بهترین راه همینه
بله صد در صد
مچکرم -
#انتخاب_رشته
بیایید یکم از بدی های شهر دیگه زدن بگیم
کلا هرچی مقوله عمومی به خودش بگیره از حالت شخصی سازی شده و مورد تایید ما خارج میشه... از چیزای کوچیک گرفته تا دیگه زندگیت !
از خوابگاه کلا توقع نظافت نداشته باشید همینجوریش با نیرو خدماتی وضعش اینه اگه نظافتچی نبود واقعا نمیشد اینجا زندگی کرد ( البته خب همین الانشم نمیشه ولی دیگه... )
غذای دانشگاه غذای خونه نیست صرفا میشه گفت برای زنده موندن خوبه ولی با این حجم عظیم تقاضا غذا شاید چیز بهتری هم از آب در نمیاد هرجوره
متاسفانه سطح شعور در این مکان ها عمومی پایینه ، طبیعی هم هست از فرهنگ ها و نوع تربیت و شهر ها متفاوت با سطح شعور و فرهنگ متفاوت نمیتونی توقع چیز جالبی رو داشته باشی...
اگه بیاییم از تارزان دعوت کنیم از جنگل بیاد خوابگاه باز خیلی بیشتر از یه عده شعور و فرهنگ داره
هر غذایی هم تو خوابگاه پخته بشه یه غذای عادی تو خونه نمیشه البته شاید برای خوابگاه دخترونه این صادق نباشهخوابگاه یه تجربه جدیده کمکت میکنه مستقل تر بشی ، مسئولیت زندگی خودت رو حداقل به عهده بگیری بزرگ تر بشی و در نهایت رشد کنی
ولی با دادن بهای چیزایی که بالا گفتم ؛ بگذریم که قرار نیست سربازی و بقیه اتفاقا زندگی هم خیلی تجربه ها بهتر از این باشن اتفاقا در برابر این چیزا اصلا میشه گفت سختی نداره ! و میشه به این نتیجه برسی زندگی همینه و من نباید به این دوران سخت بگیرم -
این حرف که بدون شناخت خودت راحت بتونی با حتی ده دوازده نفر با دغدغه و فرهنگ و تفکر و سبک زندگی متفاوت کنار بیای شوخی بیش نیست ، واقعیت اینه هیچ وقت با هم کنار نمایید ، اگه در حد ۴/۵ نفر باشه شاید شانسی خوب باشه همه چی ولی دیگه داخل ده نفر ناخاله در میاد ، اختلاف نظر خیلی شدید تره و اختلاف هم بیشتره
صرفا سعی میکنید با هم دیگه مشکل نداشته باشید وگرنه نمیشه با هم کنار بیایید -
اگه بخوایم خیلی منطقی باشیم فقط به چند نفر پبشنهاد شهر دیگه زدن رو میشه کرد
۱- عاشق رشته ای باشی و اگه نزنی حسرت رشته مورد علاقت برای همیشه برات بمونه
۲- دانشگاه خوبی رو از دست بدی که در آینده میتونست بهت کمک کنه و البته هدفمند داری میری و یه رشته برنامه ریزی شده هم میری براش که مهمه برات نه صرفا برای اسم دانشگاه
۳- رتبت خوبه و شهر خودت دانشگاه خوبی نداره و یا دانشگاه ها تاپ رو از میدی که خیلی بهتر دانشگاه شهر خودتونه
۴- نمیتونی شهریه بدی و بری آزاد و شبانه و پردیس شهر. خودت و مجبوری روزانه سراسری بریوگرنه اگه این شرایط رو نداری احتمال بالا داری اشتباه میکنی