هرچی تودلته بریز بیرون7
-
کسی نیست بزنمش واقعا؟
-
من الان این موقع خوابیدم شب خوابم نمیبره اخه🫠
صبح نه هم کلاس دارم -
_ Reza _
وَعِبَادُ الرَّحْمَٰنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا
بندگان (خاص خداوند) رحمان، کسانی هستند که با آرامش و بیتکبّر بر زمین راه میروند؛ و هنگامی که جاهلان آنها را مخاطب سازند (و سخنان نابخردانه گویند)، به آنها سلام میگویند (و با بیاعتنایی و بزرگواری میگذرند)؛ -
Zahra.tg از این یکی دو استادا همیشه پیدا میشن
منم از یکی متنفر بودم اونقدر که دیگه دلم نمیخواد گذرم به بیمارستانی که کار میکنه بیوفتهآخه جمع بستی 🥲
-
jahad.20 خیلییییی بده هاااا
اولش جمع نبستم ولی یادم افتاد از اول باهاتون رسمی صحبت کردم برای همین🫠 -
Zahra.tg سعی میکنیم از دانشگاه خاطرات خوب ببریم و افراد سمی را از ذهنمان پاک کنیم
رفیقیم بابا این حرفا چیه:)️
-
ولی من میبینم چقدر عقبم از هم دوره ای هام…
همشون حداقل یه مهارتی دارن ولی من هیچی
باید حداقل درسمو تلاشمو کنم حسابی -
ولی من میبینم چقدر عقبم از هم دوره ای هام…
همشون حداقل یه مهارتی دارن ولی من هیچی
باید حداقل درسمو تلاشمو کنم حسابی -
jahad.20 دانشگاه پر خاطرات خوبه شاید
شاید بعضی چیزا بد پیش بره ولی جذابیتشو داره
خداروشکر اتفاقات سمی هم همیشه هست چه بخوایم چه نه
چند ساله…
جه سریع میگذرههههههه -
Maaah ما یه گروهی داریم که توش یکی از اساتید ترم پیشمون هم هست کلا دویست و پنجاه نفر عضو داشت که دویست نفر رو الک کردن کسایی که واسه درس اونجا بودن و فقط پنجاه و چند نفر موند و گروه شد خانه ما
میبینم اعضا رو مثلا یکی می خواد سایت بزنه یکی می خواد فلان کنه یکی بهمان ولی من هیچی حتی زبان هم بلد نیستممممممم حتی نمی تونم صحبت کنم درست حسابی باهاشون -
jahad.20 من میشه یه سوال بپرسم ازتون؟
شما نمیدونین فاصله بین فارغالتحصیلی کارشناسی و شروع کار دانشجوهای پرستاری چقدره؟ -
Maaah ما یه گروهی داریم که توش یکی از اساتید ترم پیشمون هم هست کلا دویست و پنجاه نفر عضو داشت که دویست نفر رو الک کردن کسایی که واسه درس اونجا بودن و فقط پنجاه و چند نفر موند و گروه شد خانه ما
میبینم اعضا رو مثلا یکی می خواد سایت بزنه یکی می خواد فلان کنه یکی بهمان ولی من هیچی حتی زبان هم بلد نیستممممممم حتی نمی تونم صحبت کنم درست حسابی باهاشونZahra.tg تو کلاس ما هم استادمون پرسید کی مهارتای دیگهای داره بگین که راهنماییتون کنم بعدن بتونین این مهارتو با رشتهتون ترکیب کنین از کنارش پول دربیارین همهشون یه چیزی بلد بودن یکی زبان المانی بلد بود، یکی برنامهنویسی، یکی طراحی پوستر