هرچی تودلته بریز بیرون7
-
داداش یه سوال دارم ازت
وقتی خسته ای از درس و کار و ...
شده که با حل کردن ریاضیات مثلا استراحت کنی ؟ مثلا تفریحت حل کردن مسئله باشه ؟
یا مثلا تو تابستون بدون اینکه درس و امتحانی باشه اما برا خودت ریاضی حل کنی ؟ -
-
1111 من دوست داشتن تعریفش نمیکنم
ولی همیشه من با فیزیک راحت تر ارتباط میگرفتم
و اینم خیلی واضحه چون فیزیک قاعده و مرز داره
خلاقیت کمتری داره فیزیک ولی ریاضی قابلیت اینو داره مدام ایده جدید داشته باشه ، فیزیک ته تهش سخت شدنش میتونه این باشه که مباحث مختلفو با هم قاطی کنی ، ولی ریاضی هر مبحثش قابلیت اینو داره خودش نیاز به یه خلاقیت و ایده داشته باشه -
1111 من دوست داشتن تعریفش نمیکنم
ولی همیشه من با فیزیک راحت تر ارتباط میگرفتم
و اینم خیلی واضحه چون فیزیک قاعده و مرز داره
خلاقیت کمتری داره فیزیک ولی ریاضی قابلیت اینو داره مدام ایده جدید داشته باشه ، فیزیک ته تهش سخت شدنش میتونه این باشه که مباحث مختلفو با هم قاطی کنی ، ولی ریاضی هر مبحثش قابلیت اینو داره خودش نیاز به یه خلاقیت و ایده داشته باشهالان درسا به سبک فیزیکم نمره هام خیلی خوب شده
چرا ؟ همین قضیه قاعده و قانون
درسایی که نیاز به اون هوش ریاضیه داره رو یه عده به راحتی نمره کامل هم میگیرنا ولی من هیچ وقت از این دسته نبودم
آدما با هم متفاوتن خدا هم حتما یه دلیلی داشته تو رو با بقیه متفاوت خلق کرده ولی مشکل اینجاست من با این آدما داخل یه مسیر مشترکم
و خب میگم جای من اینجا نیست دیگه
چهار ساله همین فکرا رو دارم با خودم -
الان درسا به سبک فیزیکم نمره هام خیلی خوب شده
چرا ؟ همین قضیه قاعده و قانون
درسایی که نیاز به اون هوش ریاضیه داره رو یه عده به راحتی نمره کامل هم میگیرنا ولی من هیچ وقت از این دسته نبودم
آدما با هم متفاوتن خدا هم حتما یه دلیلی داشته تو رو با بقیه متفاوت خلق کرده ولی مشکل اینجاست من با این آدما داخل یه مسیر مشترکم
و خب میگم جای من اینجا نیست دیگه
چهار ساله همین فکرا رو دارم با خودم -
خانواده هیچ وقت اینجوری نبودن که به من اجباری کنن که رشته خاصی برم ، ولی زمان تعیین رشته بابام میگفت انسانی بازار کار نداره میخوای آخرش چکار کنی ؟ ته دلشون ولی راضی نبودن هر چند که کاری نداشتن
بعد من داخل راهنمایی ریاضیم خیلی خوب بود یه معلم ریاضی هم داشتم همش میگفت من برم بعضی چیزارو پا تخته به بچه ها توضیح بدم به بچه ها کمک میکردم ازم سوال میپرسیدن و فکر میکردم ریاضیم خوبه ( نه اینکه بد باشه فقط یه استعداد متوسطی داشتم از نظر خودم )
که اینم بعدا یسری آدمایی دیدم که واقعا استعداد ریاضی داشتن فهمیدم اشتباه کردم ، این درک ریاضیه همیشه بود ولی حتما از این آدما هم دیدید
کلا داخل ریاضی باهوشن ، کلا از بقیه آدما زرنگ ترن ، انگار یچیزی فراتر بقیه دارن تو وجودشون که آدم حس میکنه
من از این آدما باهوش ریاضی تا قبل دبیرستان ندیده بودم ...
وقتی هم که دیدم دیگه خیلی دیر شده بود