هرچی تودلته بریز بیرون7
-
نه آخه به من میخوره چند ماه منتظر جواب خواستگاری باشم ؟
تا بوده بقیه خواهش می کردن ازم ولی اصلا حاضر نیستم برا هیچ کس هیچ وقت از این کارا کنم -
بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چ کشیدم
چقدر حق و قشنگ
-
1111 نه یعنی حاضر نیستید برای خودتون برید خواستگاری بعد صبر کنید تا دیگه جواب قطعی و مراحل و سنت ها رسمی؟
برای کسی یعنی شما برای بقیه برید خواستگاری؟
من منظورم خودتون بود برای خودتونکه هیچ خبری نیست می خواستیم یک عروسی جور کنیمبرای انجمن که نشد
فعلا منتظر باید بمونیم تا عروسی زهرا خانم
️
زهرا بنده خدا 2 -
نه آخه به من میخوره چند ماه منتظر جواب خواستگاری باشم ؟
تا بوده بقیه خواهش می کردن ازم ولی اصلا حاضر نیستم برا هیچ کس هیچ وقت از این کارا کنم -
1111 فععععک نکنم طرف یهو بیاد بگه تو رو خدا منو بگیر
بگه هم باید از این نوع آدم فرار کنی به دلایل رازآلود -
نه راستش حاضر نیستم
هیچ وقت شروع کننده نبودم و برای همین حاضر نیستم برا یه دختر چند ماه صبر کنم و منت بکشم
نهایتا در حد یه جلسه خواستگاری ساده
اما بیشتر نهچرا برا رفیقام خواستگاری کردم اما برا خودم نه
1111 منظورم از صبر اینه که یک مدت باید برای شناخت و انتخاب درست طی بشه دیگه و آخرشم حتی ممکنه جواب شما ید طرف مقابل منفی باشه این مدل خواستگاری و رسم ها که هست کاملا به جا است و نیاز و یک طور منت کشی نیست
اما خب هر چیزی هم زحمت داره همین طوریی نیست همین طور که خود شما هم بخوایید پدر یک خانواده باشید قطعا براتون مهمه که کی مادر بچه ها باشه و در درجه اول همسرتون باید پای انتخاب تونم صبر و رنج بکشید تا چیزی که می خواید بدست بیارید تو کل زندگی هرچیزی همین طور به راحتی به دست نمیاد چنانچه دیگه خدا هم گفته مثل خودتون نصیب تون میشه هر طور باشید و... خودتون بهتر می دونیدچه خوب که برای کار خیر و شایسته ای پیش قدم شدید این خیلی خوبه
-
نه گفتم یه خواستگاری رو میرم اما اگه جواب منفی بود حاضر نیستم چند ماه منت خودشو و خانوادشو بکشم تا قبول کنن