هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  بسی زیبا           چرا میخندین  گریه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟    ن بابا چرا گریه اصن بیاین با هم بخندیم        :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes::smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes::smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: از اون خنده ها ن از اینا ک اشک داره      mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  بسی زیبا           چرا میخندین  گریه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟    ن بابا چرا گریه اصن بیاین با هم بخندیم        :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes::smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes::smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: از اون خنده ها ن از اینا ک اشک داره      اینا بد جنسیه اونا از ته دل    
- 
مبیناااااا  جذاب ترین قسمتش وقتیه که بابای فرهاد زنگ میزنه اول حال بز رو  میپرسه .. جذاب ترین قسمتش وقتیه که بابای فرهاد زنگ میزنه اول حال بز رو  میپرسه .._MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا  جذاب ترین قسمتش وقتیه که بابای فرهاد زنگ میزنه اول حال بز رو  میپرسه .. جذاب ترین قسمتش وقتیه که بابای فرهاد زنگ میزنه اول حال بز رو  میپرسه ..اونجایی ک داوودو ب جای بز میارن تحویل میدن    
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  بسی زیبا           چرا میخندین  گریه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟    ن بابا چرا گریه اصن بیاین با هم بخندیم        :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes::smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes::smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: از اون خنده ها ن از اینا ک اشک داره      اینا بد جنسیه اونا از ته دل    مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  بسی زیبا           چرا میخندین  گریه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟    ن بابا چرا گریه اصن بیاین با هم بخندیم        :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes::smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes::smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: از اون خنده ها ن از اینا ک اشک داره      اینا بد جنسیه اونا از ته دل    بد جنسی رو خوب اومدین باشه دیگ بدجنسی نمیخندم  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا  جذاب ترین قسمتش وقتیه که بابای فرهاد زنگ میزنه اول حال بز رو  میپرسه .. جذاب ترین قسمتش وقتیه که بابای فرهاد زنگ میزنه اول حال بز رو  میپرسه ..اونجایی ک داوودو ب جای بز میارن تحویل میدن    مبیناااااا  بله ... واقعا خوبه . بله ... واقعا خوبه .
- 
مبیناااااا  بله ... واقعا خوبه . بله ... واقعا خوبه ._MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا  بله ... واقعا خوبه . بله ... واقعا خوبه .اره برره بهتره البته      
- 
فیلمای طنز دهه 80 خیلی باحالن این جدیدا ب درد نمیخوره    
- 
با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم    mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           ممنون  
- 
من از مرگ نمیترسم 
 ترس من از مردن و رفتن به اون دنیا
 و
 دیدن دوباره همین ادم هاست
- 
مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           ممنون  mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           ممنون  خاهش خاهری قابل تو رو نداره:smiling_face_with_open_mouth: 
- 
من از مرگ نمیترسم 
 و
 دیدن دوباره همین ادم هاستمبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من از مرگ نمیترسم 
 و
 دیدن دوباره همین ادم هاستاینو من روی پلکام باید تتو کنم ...  

|
 |

شعردانه
شعردانه