هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم    mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           ممنون  
- 
من از مرگ نمیترسم 
 ترس من از مردن و رفتن به اون دنیا
 و
 دیدن دوباره همین ادم هاست
- 
مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           ممنون  mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           ممنون  خاهش خاهری قابل تو رو نداره:smiling_face_with_open_mouth: 
- 
من از مرگ نمیترسم 
 و
 دیدن دوباره همین ادم هاستمبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من از مرگ نمیترسم 
 و
 دیدن دوباره همین ادم هاستاینو من روی پلکام باید تتو کنم ...  
- 
مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: من از مرگ نمیترسم 
 و
 دیدن دوباره همین ادم هاستاینو من روی پلکام باید تتو کنم ...  
- 
سلااااام گلی جون خوش اومدی 
- 
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           ممنون  خاهش خاهری قابل تو رو نداره:smiling_face_with_open_mouth: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           ممنون  خاهش خاهری قابل تو رو نداره:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:  
- 
سلااااام گلی جون خوش اومدی مبیناااااا سلام عزیزم  
 مرسی مرسی^^
- 
مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           ممنون  خاهش خاهری قابل تو رو نداره:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:  mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mo در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: با یک دست تو را نگه داشته ام وبا دست دیگر از زندگی اویزان شده ام و تو درست همین حالا می خواهی با انگشت هایم نشان بدهم چقدر دوستت دارم           ممنون  خاهش خاهری قابل تو رو نداره:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:     
- 
مبیناااااا سلام عزیزم  
 مرسی مرسی^^gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا سلام عزیزم  
 مرسی مرسی^^خوبی خوشی ؟؟؟؟؟؟؟؟    
- 
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مبیناااااا سلام عزیزم  
 مرسی مرسی^^خوبی خوشی ؟؟؟؟؟؟؟؟    مبیناااااا خوب..خوب^^ 
 تو چطوری؟
- 
مبیناااااا خوب..خوب^^ 
 تو چطوری؟

|
 |

شعردانه
شعردانه