هرچی تودلته بریز بیرون7
-
Comrade
راحت رو خوب اومدی -
Batman
نه... «فوق العاده» نیست. بود...
البته تک و توک چیزای خوبی مینویسه گاه گدار که خب هرگز نمیخونه... در حد یه پست اینستاگرامی نگهش میداره متأسفانه.S.daniyal hosseiny من اون بی ستاره که نوشته رو جدیدا واقعا دوست دارم...میگه اونا پخش میشه ولی الان نه
-
Maaah
حالا دعوامون نکن.
شب تو هم بخیر -
S.daniyal hosseiny من اون بی ستاره که نوشته رو جدیدا واقعا دوست دارم...میگه اونا پخش میشه ولی الان نه
Batman
گوش ندادم فکر کنم...
من از کارای متأخرش الفبا رو دوست داشتم که میگم... نداد بیرون. این دوتای آخریش که واقعا خوب نبودن. -
من از دوران آهنگ جنگ جهانی سینا پارسیان گوش میدادم.
-
Maaah
حالا دعوامون نکن.
شب تو هم بخیرS.daniyal hosseiny حالا منکه کسیام ندارم بخوام لایکاشو دربیارم، برای آینده گفتم
-
اوجش واقعا دورانی بود که پرستو وارد زندگیش شد. شروع کرد رویهش رو تغییر داد قبل اون کارای خوبی داشت... ولی یهو شروع کرد کارای خوب یکی بهتر از یکی داد بیرون و کارش گرفت و بعد دوباره خاموش شد شعلهش.
-
S.daniyal hosseiny حالا منکه کسیام ندارم بخوام لایکاشو دربیارم، برای آینده گفتم
Maaah
آره آره. باشه. -
میگه که:
بی ستارس آسمون نیمه جون شهر قلب هر دوتامون..بسه دیگه بسه دیگه
بینمون هر قصه ای بود غصه ای بود شاد و غمگین اشتباه بود...بسه دیگه بسه دیگه..
دیگه باورت بشه یا نه دلم ازت شکسته...رد میخایی که کوبیدی رو این دیوار نشسته...
قاب عکساتو ببر
رد میخاتو ببر
روی این دیوار کج ترک زیاده...
چشماتو ازم بگیر
دستاتو ازم بشور
واسه ی زخمای من نمک زیاده...
پارسیان -
من از دوران آهنگ جنگ جهانی سینا پارسیان گوش میدادم.
S.daniyal hosseiny من از دومین آهنگی که داد
-
از قبل آشناییش با پرستو کارایی مثل اینکه راهش نیست، همسایه، منفی پنج و کشتی کارای خوبش بودن.
بعد شروع کرد ال رو خوند، آقا و خانم طبیعت، کشتی سه رو خوند، عصای موسی...
-
حتی به کل فعالیت پرستو هم که نگاه بندازی باز بعد آشناییش با سینا پارسیان راه اون هم عوض شد.
-
اوجش واقعا دورانی بود که پرستو وارد زندگیش شد. شروع کرد رویهش رو تغییر داد قبل اون کارای خوبی داشت... ولی یهو شروع کرد کارای خوب یکی بهتر از یکی داد بیرون و کارش گرفت و بعد دوباره خاموش شد شعلهش.
S.daniyal hosseiny بزار بفرستم همینجا دو تا از جدیداروگوش کن میخوای
-
از قبل آشناییش با پرستو کارایی مثل اینکه راهش نیست، همسایه، منفی پنج و کشتی کارای خوبش بودن.
بعد شروع کرد ال رو خوند، آقا و خانم طبیعت، کشتی سه رو خوند، عصای موسی...
S.daniyal hosseiny الان جدا شدن...پارسیان شعر خوب مینویسه...جدایی تو شعر و خوانندگی تاثیرش خیییییلیه
-
S.daniyal hosseiny بزار بفرستم همینجا دو تا از جدیداروگوش کن میخوای
Batman
ساندکلاد گوش میکنم -
Batman
ساندکلاد گوش میکنمS.daniyal hosseiny بیرون نیومده که اونجا بزاره منم اسپاتیفای گوش میکنم خب میگم یک دقیقه ایه دمو
-
S.daniyal hosseiny الان جدا شدن...پارسیان شعر خوب مینویسه...جدایی تو شعر و خوانندگی تاثیرش خیییییلیه
Batman
درواقع «رنج»ـه که اثرگزاره...
چون تغییری درون آدم به وجود میاره. وصل هم همینطور... -
S.daniyal hosseiny بیرون نیومده که اونجا بزاره منم اسپاتیفای گوش میکنم خب میگم یک دقیقه ایه دمو
Batman
عاو... خب پس صبر میدیم هروقت بیرون اومد. -
Batman
عاو... خب پس صبر میدیم هروقت بیرون اومد.S.daniyal hosseiny خب باشه...بیا و نیکی کن
گفتم بفرستم همینجا دو تارو ببین خزان بشی -
S.daniyal hosseiny خب باشه...بیا و نیکی کن
گفتم بفرستم همینجا دو تارو ببین خزان بشیBatman
من یادمه که نسخهٔ منتشر نشدهٔ «نمیدونی چقد دلم میخواد» شایع رو داشتم توی تلگرام و نزدیک به دو سال گوش میدادم و شیفتهش بودم... وقتی آلبوم اینجانب اومد و اون ترک رو شنیدم، آنچنان میکس و مستر نهایی و ورس وحشتناک دوم زد توی ذوقم که تصمیم گرفتم دیگه دموی چیزی رو گوش نکنم...