هرچی تودلته بریز بیرون7
-
رضاجان
اگه واقعا علاقه داری به طور جدی تر روش فک کن
خیلی از آدما استعداد دارن اما جسارت ندارن
اما تو پسر جسوری هستی
تو هر زمینه ای که استعداد داری این استعداد و جسارتتو تلفیق کن و از بهترین ها تو حوزه ی خودت شو1111 روی چشمم
️
همیشه شاگرد خردسال از اون کوچولو ها که میومد استاد میداد به من آموزش گارد میدادم گارد دست و پا رو یادشون میدادم حدودا یه هفته طول میکشید با تمرین کردن
بعدش آروم آروم راه رفتن چپ و راست و عقب رفتن رو با حفظ گارد یادشون میدادم
بعدش میرفتن سر وقت رقص پا که خیلی باحاله این
مشت زدنم همه بچهارو مجبور میکرد بیان توضیح بدن ( چون میدونی بهترین روش یادگیری چیزی آموزششه ) و خب تجربه همه اینارو دارم اما فعلا بهش فکر نکرده بودم
-
1111 روی چشمم
️
همیشه شاگرد خردسال از اون کوچولو ها که میومد استاد میداد به من آموزش گارد میدادم گارد دست و پا رو یادشون میدادم حدودا یه هفته طول میکشید با تمرین کردن
بعدش آروم آروم راه رفتن چپ و راست و عقب رفتن رو با حفظ گارد یادشون میدادم
بعدش میرفتن سر وقت رقص پا که خیلی باحاله این
مشت زدنم همه بچهارو مجبور میکرد بیان توضیح بدن ( چون میدونی بهترین روش یادگیری چیزی آموزششه ) و خب تجربه همه اینارو دارم اما فعلا بهش فکر نکرده بودم
-
چشمت روشن عزیز
تجربه دار هم هستی
ان شاءالله موفق باشی تو راهت
از ته دل موفقیتتو می خوام داداش
-
طرف میگه من متعهدم ولی ازدواج نمیکنم و...
آره جون ننت
اینم تازه مد شده و بیشتر به نفع اون پسر داستانه واقعا...
دنیای عجیبیه -
وای این شلوار مقنعه سورمهای چرا انقدر قشنگهههه
مخصوصا با شومیز سفید و صورتی واییی قلبم -
کاش یه نیوبالانس ۵۳۰ سفیدسرمهای هم داشتم
-
1111 مرسی داداش
ایشالا به بالابالا ها برسی ما بهت بیشتر از الان بهت افتخار کنیم ... آدمی که دلش پاک باشه و خوبی دیگرانو بخواد مطمئن باش عاقبت بخیره و از این بابت خوشحالم برات که اینقدر خوش قلبی
️ -
1111 مرسی داداش
ایشالا به بالابالا ها برسی ما بهت بیشتر از الان بهت افتخار کنیم ... آدمی که دلش پاک باشه و خوبی دیگرانو بخواد مطمئن باش عاقبت بخیره و از این بابت خوشحالم برات که اینقدر خوش قلبی
️

|
شعردانه