هرچی تودلته بریز بیرون7
-
یه بار زجر میکشی و با خودت میگی دیگه اتفاق نمیوفته ولی بازم و بازم و بازم اتفاق میوفته... بعد میبینی برای اونا اصلا هیچوقت اتفاق نیوفتاده! واست سوال میشه که چرا؟ بعد میگی شاید اونا از اولش میدونستن و بلد بودن که سختشون نشده و به خودت نگاه میکنی و برات سوال میشه خب من که بار دوممه یعنی چی؟ چرا؟ بلد نبودم باشه ولی یعنی یادشم نگرفتم؟ خب چرا؟! واقعا چرا؟ چرا اینقدر پیچیده؟ مسخرهاست، مسخره.
-
ترسم که غمت از جان بیگانه کند ما را :)) .
-
این چه پاییزیه؟ دارم از دستش ناراحت میشمااا! نه بارونی، نه هوای ابری، نه سرمایی...واقعا که!
ولی اشکال نداره هنوز آبان و آذر رو داریم. خدایا ببینم چکار میکنی :))) -
https://forum.alaatv.com/post/3727353
امروز یادم افتاد اون روزو یادم رفته، نمیدونم کینهایم یا نه یا باعثش میشه ولی بدترین روز زندگیم بود برای همینه که میخوام یادم بمونه، اینطورم که باید یادم بمونه، امیدوارم یادم بمونه مثل ماهی یادم نره... -
یه بار زجر میکشی و با خودت میگی دیگه اتفاق نمیوفته ولی بازم و بازم و بازم اتفاق میوفته... بعد میبینی برای اونا اصلا هیچوقت اتفاق نیوفتاده! واست سوال میشه که چرا؟ بعد میگی شاید اونا از اولش میدونستن و بلد بودن که سختشون نشده و به خودت نگاه میکنی و برات سوال میشه خب من که بار دوممه یعنی چی؟ چرا؟ بلد نبودم باشه ولی یعنی یادشم نگرفتم؟ خب چرا؟! واقعا چرا؟ چرا اینقدر پیچیده؟ مسخرهاست، مسخره.
شعردانه
|